Bet vis tik reikia pripazinti, kad kazkas veikia. Pvz. neseniai suzinojau, kad toks pazistamas vyrukas, ne per seniausiai vedes, issiskyre ir jau spejo su kita susituokti. Nu tikrai, dar toks faktas. Issiskyrusi, nesimpatiska, neskoningai besirengianti moteris, net ir pirma karta dalyvaudama kokiame pobuvyje, neprasedi nei vieno sokio- visada vidury scenos. Tai kas gi traukia tuos vyrus, jei isore nieko gero ir pazistami tik kelias min.? Nu sokti moka juk ne viena, galu gale- nepabandes nezinosi, o soka vis su kitu

Vyrą suvilioti - greita ir paprasta
. O suviliojus vyrą jėį "išlaikyti" neskriaudžiant savęs, t.y. išliekant savimi, nepersistengiant vaidinti to, kas nesi, visada sunku. Kaip moterys - individualios, taip ir vyrai nėra "visi tokie"
Man visą mano sąmoningą gyvenimą padėjo natūralumas
Gerai viliojasi

Turejau toki burta, kazkoks rusiskas, drauge dave. Galvoju pabandysiu ant bajerio, ant pirmo pasitaikiusio vaikino. Rezultatas nepatikesit
.Bet kas is to, nebuvom mes viens kitam skirti ir viskas. Kai pagalvoji, ko tik paauglystej nepridarai. Manau jei jus viens kitam skirti susieisit ir be tavo dideliu pastangu. Buk savimi.

QUOTE(Rasma @ 2004 12 01, 14:50)
Vyrą suvilioti - greita ir paprasta
. O suviliojus vyrą jėį "išlaikyti" neskriaudžiant savęs, t.y. išliekant savimi, nepersistengiant vaidinti to, kas nesi, visada sunku. Kaip moterys - individualios, taip ir vyrai nėra "visi tokie"
Gerai viliojasi 

Pritariu visu 100 %

pavizginti uzdega ir neduoti

pamenu ir as pries kelis metelius buvau taip isikliopinusi i savo grupioka kad galvojau mirsiu ir viska del jo padarsyiu. jis buvo mano svajone!mes su juo bendravome tik draugiskai, kozna diena man skambindavo, susitikdavaom valandikei irgi beveik kasdien, buvau laiminga, bet ne karto manes pirstu neliesdavo, stebejausi, nejau net permiegoti su manimi nenori. o as ko tik nedariau kad ji suviliociau, juk nesu baisi o ir nedurna, du metus bandziau ji suprasti, ale sudas ir nieko. spjoviau i viska ir susiradau savaji:-))
tai po siai dienai nezinau ka anam reiskiau....
QUOTE(jura-rura @ 2005 04 14, 15:37)
pamenu ir as pries kelis metelius buvau taip isikliopinusi i savo grupioka kad galvojau mirsiu ir viska del jo padarsyiu. jis buvo mano svajone!mes su juo bendravome tik draugiskai, kozna diena man skambindavo, susitikdavaom valandikei irgi beveik kasdien, buvau laiminga, bet ne karto manes pirstu neliesdavo, stebejausi, nejau net permiegoti su manimi nenori. o as ko tik nedariau kad ji suviliociau, juk nesu baisi o ir nedurna, du metus bandziau ji suprasti, ale sudas ir nieko. spjoviau i viska ir susiradau savaji:-))
Gal vaikinukui drasos pritruko?

Svarbiausia, natūralumas, bent jau mano atveju taip buvo. Kai du žmonės atvir vienas kitam ir gali kalbėti apie viską, jų ateitis jau aiški. O paskui į lovytę
jei ir ten viskas OK, jūs sutverti vienas kitam:)

As nuo vaikystes nepraleidziu pro akis visko, kas susije su nematomais dalykais 
Zinau, kad meiles burtais negalima piktnaudziauti, savo sasiuvinuka pavarcius, manau, rasciau, ka nors nurasyta is kur nors (zurnalu, tv ar draugu).
Pati kazkada norejau isbandyti, bet savo ideja pati greit uzmirsau
savaime...
Is bureju rekomenduota (per tv, kaip nekenkianti/neprimetanti savo valios buriamam zmogui) yra galvoti apie ji mintyse (galima ziuret i nuotrauka tuo metu)...

Zinau, kad meiles burtais negalima piktnaudziauti, savo sasiuvinuka pavarcius, manau, rasciau, ka nors nurasyta is kur nors (zurnalu, tv ar draugu).
Pati kazkada norejau isbandyti, bet savo ideja pati greit uzmirsau

Is bureju rekomenduota (per tv, kaip nekenkianti/neprimetanti savo valios buriamam zmogui) yra galvoti apie ji mintyse (galima ziuret i nuotrauka tuo metu)...
QUOTE(Sanise @ 2005 04 23, 22:31)
Nuuu, tuomet visi bičai, palikę savo merginas ar žmonas grižinėtų atgal

QUOTE(pavasare @ 2005 04 24, 10:18)
Nes paliktos moteriškės dažnai taip ir daro - galvoja apie jį ir žiūri nuotraukas 

Nius, uztat ir patariamas tox budas, kuris nesukelia neigiamu padariniu nei paciai, nei savo atzaloms, nei bandomam prisivilioti vyrui/vakinui

QUOTE(pavasare @ 2005 04 24, 11:18)
Nes paliktos moteriškės dažnai taip ir daro - galvoja apie jį ir žiūri nuotraukas 

Kai man taip buvo, tai visas nuotraukas lauk ismeciau