Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

QUOTE(populistinis @ 2010 04 24, 14:43)
Tavo kuno kalbos mimika,akiu kontaktai,"netyciniai" prisilietimai, ir t.t. - koketavimas.

Jei JIS atsako tokiu pat ilgesingu aštriu žvilgsniu - yra šansų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 01, 22:20)
Knyga tikrai menkaverte, net neverta knygos vardo. Veikiau tai placios apimties straipsnis, pagristas tik pacios autores pamastymais. Zymiai geresne panasaus pobudzio knyga yra "paslaptys apie vyrus,kurias turetu zinoti kiekviena moteris"  thumbup.gif

Labai labai labai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2004 12 01, 08:55)
geriau isimylek koki aktoriu pvz Kevina Kostneri maziau skausmo

Nihuja skausmo nemažiau! Vat buvau kaip sakot įsimylėjęs Limą už papus, pasakiau savajai, kad kaip Lima ji vis vien niekada nebus tai taip per snukelį gavau, kad ilgai dar skaudėjo! Skausmo mažiau... Pft.

O jeigu atsakant į temą:
Vyrams reikia dėmesio - daug dėmesio (taip, taip, o tai ką aš čia veikiu, spėkit?). Pagirkit, panardykit, kaip girdėjau sako dabartinis jaunimas, atidenkit iškilumus ir parodykit simpatiją - viskas ko reikia. O jei neužtenka - spjaukit, aplink daug vyrų, kurie bet kurią paims. Vat, kad ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Delikatesas @ 2010 05 15, 00:58)
O jeigu atsakant į temą:
Vyrams reikia dėmesio - daug dėmesio (taip, taip, o tai ką aš čia veikiu, spėkit?). Pagirkit, panardykit, kaip girdėjau sako dabartinis jaunimas, atidenkit iškilumus ir parodykit simpatiją - viskas ko reikia. O jei neužtenka - spjaukit, aplink daug vyrų, kurie bet kurią paims. Vat, kad ir aš.

Dėmesio sakai? O argi tai nebus kabinimasis ant kaklo? Ir kaip ten su tuo užkariautojo azartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delikatesas @ 2010 05 14, 23:58)

O jeigu atsakant į temą:

Nesamones pliauskiat. Demesio visiem reikia, bet jis turi buti saikingas. Ypac is moters puses...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 19 gegužės 2010 - 18:33
Sveikos, padėkite arba patarkite jeigu galite..Zdz, turejau vaikina, draugavom apie gerus 2 metus,( o pazistami dar apie pora metu).. pazinojom vienas kita,patikom vienas kitam, taip ir pradejom draugauti. Pamilom vienas kita, daug ka del manes darydavo, - "ant ranku nesiojo", demesio gaudavau ,net jau zieda buvo padovanojes (as ji is karto nusimoviau kai pasake, kad nenori su manimi bendrauti)... zdz, pries puse metu jis nusprende, kad mums reikia issiskirti ir jis nori nuo manes atsiriboti, turi problemu ir jam reikia jas isspresti..
Tiesa pasakius visko klausinejau, ar kita susirado ar jausmai dingo...buciau viska supratus, bet nesupratau noro nutraukti bet koki bendravima, rysi su manimi..juk vis delto 4 metus bendravom, viska vienas apie kita zinojom, palaikydavom.. pats ne karta buvo sakes, jog as vienintelis zmogus, kuriuo jis pasitiki.. Na viskas mane labai iskaudino, kai beveik neleido visai bendrauti, nenorejo sneketi ir net draugais negalejo buti.. pripazistu daug klaidu padariau, bet jis taip pat mane labai skaudino pora menesiu po issiskyrimo..Bet nors jau tureciau apsiraminti negaliu, truksta man bendravimo su juo.. buvau paprasius susitikti, susitikom..padekojau uz viska- vis dleto daug ko is jo ismokau.ir buvau laiminga budama kartu. jis nieko nesake, tik nutilo ir galva nuleido..klausiau ar kai skyremes jam jausmu nebuvo, tai su sypsena veide pasake, jog jeigu ir buvo, tai jam vyriskas ego neleis to pripazinti.. (zinau kad jis nera laimingas, bet man nesako nieko, jam truksta demesio, supratingumo.(zinau, kad sekso jis gauna, susiranda..)) , bet nuo manes bega..nezinau kaip elgtis..zusideda kauke ir sako, jog jam manes nereikia..Bet negi taip galima viska isbraukti ir pamirsti? (ypac kai visad teige, jog kas benutiktu liksim draugais)
nezinau ar vis jausmai tie patys, bet jauciu kaip man jo truksta, truksta paprastu, nuosirdziu pokalbiu su juo..Vis delto jis man buvo draugas.. Gal galetumet patarti kaip elgtis, gal yra kokie nors burtai? kad bent pagerintu bendravima, kad jis su manimi nuosirdziai snektu. is tikruju nesuvokiu kodel nuo manes bega..negi bijo isimyleti is naujo ..
Atsakyti
Susitaikyk su tuo , kad jis nebenori su tavim bendrauti. NEBENORI. Ir jokiais draugais jūs nebūsit. Kaip tu gali būti jam TIK DRAUGĖ, slapta viduje nesitikėdama kad vėl būsit kartu, jei jį vis dar myli??? Jis negali tau atsakyti tuo pačiu, todėl ir bėga nuo tavęs.
Sakai žinai savo klaidas -vadinasi nekartosi jų kituose santykiuose, su kitu žmogum. Bet ne su šituo. Nelauk, kad tave pamiltų iš naujo, kad susivoktų, praregėtų.
Žinau, žinau kad labai sunku su tuo susitaikyti, kad buvęs artimas, dabar darosi tolimas, nepasiekiamas, vengia, nenori būti net draugais - bet TAIP REIKIA.
Kuo mažiau bendrausit, tuo greičiau tau nustos skaudėti.
Galbūt po kurio laiko, gal po metų, gal daugiau, jūs iš tiesų galėsit bendrauti kaip draugai.
Bet tik tuomet, kai nebesitikėsi iš jo nieko daugiau.
Atsakyti
Įdomus būdas mesti penele ... Man toks būdas būtų dvigubai skaudesnis, nei kad pasakytu nebenoriu taves, nebemyliu. Ziauru...
Atsakyti
QUOTE(snaigele20 @ 2010 06 10, 16:29)
Sveikos, padėkite arba patarkite jeigu galite..

aisku, po tiek bendravimo metu jus nusipelnete maziausio paaiskinimo i klausima 'kodel'? bet ne visada viskas vyksta pagal taisykles. jei jis nori iseiti, nepersekiokite jo ir leiskite jam eiti. pradzioj tikrai skaudes, bet ka gali zinoti, gal jusu laime kitur.
beje,kas liecia laime, as pasimokiau, kad negalima leisti, kad vyras butu 1-oje vietoje. skambetu taip - as laiminga be taves, bet su tavim esu dar laimingesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 12 birželio 2010 - 20:02
Man tai nesuvokiama, kaip galima norėti susigražinti žmogų, kuris jau kartą suabejojo savo jausmais tau? schmoll.gif Jei suabejojo vieną kartą, suabejos ir antrą, ir trečią.... Palikit jūs jį ramybėje. Išsiverkit gerai ir žygiuokit tolyn smile.gif Norės, sugįš pats. Bet tokiu atveju tik spjaučiau jam į veidą.
Atsakyti
Esu buvus panašioje situacijoje.. Buvo kalta kita mergina.. Nors jis tą neigė, kol pati nepamačiau..ir kai pamačiau neigė biggrin.gif ale tik šeip apsikabinę sėdi biggrin.gif
Manau tikrai neverta nieko tau daryti, tiesiog gyvenk savo gyvenimą, susirask kokios veiklos, eik linksmintis, susirask kitų vaikinų. Tiesiog stenkis jį pamiršti. Žinau, kad skaudu, kad nesinori ir t.t. Bet po kurio laiko bus lengviau. Kuo greičiau suprasi, kad neverta stengtis ir pradėsi bandyti jį pamiršti, tuo greičiau mažiau širdį skaudės. O šeip manau jis greičiau dėmesį ir atkreiptų, jei tu pradėtum su juo nebendrauti, susitikinėti su kitais, vaidinti laimingą. Bet jei jis nenori, tai gali daryti ką nori..vis vien negrįš jis.
Atsakyti
QUOTE(snaigele20 @ 2010 06 10, 17:29)
Sveikos, padėkite arba patarkite jeigu galite..Zdz, turejau vaikina, draugavom apie gerus 2 metus,( o pazistami dar apie pora metu).. pazinojom vienas kita,patikom vienas kitam, taip ir pradejom draugauti. Pamilom vienas kita, daug ka del manes darydavo, - "ant ranku nesiojo", demesio gaudavau ,net jau zieda buvo padovanojes (as ji is karto nusimoviau kai pasake, kad nenori su manimi bendrauti)... zdz, pries puse metu jis nusprende, kad mums reikia issiskirti ir jis nori nuo manes atsiriboti, turi problemu ir jam reikia jas isspresti..

Pamirsk Tu ji, mergyt. Nebereikia jam Taves, ir bendraut jis nebenori, tik arba nelabai moka ta pasakyti, arba Tu nelabai isgirsti.

Ir dekok Dievui, kad jis saziningas, ir nesinaudoja Tavo meile tam, kad paprasciausiai gautu is Taves sekso.
Atsakyti