QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 16, 18:15)
Na vargu ar savo problemom ir dideliu demesiu suviliojai, gal lemta, o gal kazkas kitas patrauke.
As kartą buvau apsimatyme su vienu vaikinu. Atejo visas nevalyvas, nesiskutes. Sako as noriu patikti tau toks koks esu
aceit naturalus... na mane tai labiausiai ir atbaide...
As kiek rodydavau kam demesi kaiptik pabegdavo nuo manes, vyrai nemegsta but medziojami.
As kartą buvau apsimatyme su vienu vaikinu. Atejo visas nevalyvas, nesiskutes. Sako as noriu patikti tau toks koks esu

As kiek rodydavau kam demesi kaiptik pabegdavo nuo manes, vyrai nemegsta but medziojami.

Galima suvylioti vyra-gineja, kuris turi poreiki globoti.
O murziukas, ir visi kiti, kuriais reikia rupintis, nukreipti ir t.t. patiks merginoms, kurios turi stipru motiniska instinkta. Zmones skirtingi ir poreikiai ju skirtingi.
Papildyta:
Bet koki vyra galima suvylioti, kaip ir bet koki zmogu pamaloninti, idemiai, nuosirdziai klausantis jo. Parodant, kad jis yra idomus, kad jis tau patinka nebutinai kaip vyras, pradziai uzteks kaip zmogus. Kiekvienas zmogus troksta buti isgirstas, suprastas. Tuomet atsiranda dvasinis kontaktas, poreikis dalintis. Sypsena, akiu kontaktas, kuno kalba, visa tai apvainikuoja, pasiekta tiksla.
Klaidinga galvoti, kad tik moterys megsta komplimentus, vyrai labai yra ju istroske, zinoma, jie turi buti nuosirdus.