Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 16, 18:15)
Na  vargu ar savo problemom ir dideliu demesiu suviliojai, gal lemta, o gal kazkas kitas patrauke.
As kartą buvau apsimatyme su vienu vaikinu. Atejo visas nevalyvas, nesiskutes. Sako as noriu patikti tau toks koks esu  doh.gif  aceit naturalus... na mane tai labiausiai ir atbaide...  unsure.gif 
As kiek rodydavau kam demesi kaiptik pabegdavo nuo manes, vyrai nemegsta but medziojami. schmoll.gif

Galima suvylioti vyra-gineja, kuris turi poreiki globoti.

O murziukas, ir visi kiti, kuriais reikia rupintis, nukreipti ir t.t. patiks merginoms, kurios turi stipru motiniska instinkta. Zmones skirtingi ir poreikiai ju skirtingi.
Papildyta:
Bet koki vyra galima suvylioti, kaip ir bet koki zmogu pamaloninti, idemiai, nuosirdziai klausantis jo. Parodant, kad jis yra idomus, kad jis tau patinka nebutinai kaip vyras, pradziai uzteks kaip zmogus. Kiekvienas zmogus troksta buti isgirstas, suprastas. Tuomet atsiranda dvasinis kontaktas, poreikis dalintis. Sypsena, akiu kontaktas, kuno kalba, visa tai apvainikuoja, pasiekta tiksla.

Klaidinga galvoti, kad tik moterys megsta komplimentus, vyrai labai yra ju istroske, zinoma, jie turi buti nuosirdus.
Atsakyti
Bet jeigu imsi liaupsint ta vyra ir istisai rodyt demesi tikrai dauguma nuo tokios moters begs kuo toliau. Prielipos vyrus baugina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 17, 17:31)
Bet jeigu imsi liaupsint ta vyra ir istisai rodyt demesi tikrai dauguma nuo tokios moters begs kuo toliau. Prielipos vyrus baugina  doh.gif

Ar atkreipet demesi, kad parasiau jog tai turi buti naturalu, be vaidybos, nuosirdziai... Prie ko cia liaupsai, ar tai galima prilyginti tiesai?

O kodel zmogui pasakyti GERA tiesa i akis yra blogai? O rezti tiesa i aksi reiskia sakyti tik bloga tiesa? Ir oks veiksmas yra pagirtinas, ne liauspai doh.gif Geras zodis nekainuoja, nejau suku pasidalinti su zmogumi gerom emocijom, mintim?

Ar jums, asmensikai, nemalonu isgirsti malonius jusu ausiai atsiliepimus, ir dar kai zinote, kad jie pelnyti...

Va as irgi pamastau, iki kiek tos moterys eina, ir kaip aukstai save uzsikelia... O keisciausiai, kad normalus bendraimas su zmogumi, vadinasi pielipavimu.

Geriausias to pav. populistinio mintys

Prisiminiau viena atsitikima.Jaunystei kazkur kazkada ivyko party.Susipazinau su mergina.Buvo apkuni,nepatraukli akiai is isores.Prasedejom visa nakti ir keitemes mintim.Daugiau jos nemaciau.Po kazkiek laiko,nepamenu, gal 2men gal 6men.Prisiminiau apie ta zmogu ir bandziau prisiminti kas ji buvo.Pirmas kas sove i galva,tai kokia ji buvo silta,spinduliuojanti gerumu,supratinga ir objektyvios nuomones.td banziau prisiminti kaip ji atrode fiziskai.Buvau sokiruotas kad nebuvo lengva prisiminti jos fizini atvaizda, o kai prisiminiaiu kaip "nepatrauklei" ji atrode,man pasidare geda.Pasimokiau visam gyvenimui,kad nereikia spresti apie zmogu is jo isvaizdos."Judging book by it's cover" springs to mind.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 balandžio 2010 - 18:44
QUOTE(kibele @ 2010 04 01, 01:02)
kaip suvilioti bet kurį vyrą?

www.noriuvyro.lt

Visiskas niekalas. 50 puslapiu kiekvienai moteriai nuo mazumes zinomu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 20:04)
O kodel zmogui pasakyti GERA tiesa i akis yra blogai? O rezti tiesa i aksi reiskia sakyti tik bloga tiesa? Ir oks veiksmas yra pagirtinas, ne liauspai  doh.gif  Geras zodis nekainuoja, nejau suku pasidalinti su zmogumi gerom emocijom, mintim?

Malonu skaityti tokius žodžius...

Juk nesu prielipa, jei tiesiog pasakau vyrui, kad man šalia jo gera ar paimu jį už rankos? Nu, gera man šalia jo smile.gif juk ne apie meilę kalbu...
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2010 04 20, 10:29)

Pati skaitėt? Tai pasidalinkit tai niekalais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelėniukas @ 2010 04 22, 12:09)
Malonu skaityti tokius žodžius...

Juk nesu prielipa, jei tiesiog pasakau vyrui, kad man šalia jo gera ar paimu jį už rankos? Nu, gera man šalia jo smile.gif juk ne apie meilę kalbu...

Na jei paimat būtent savo vyrui, o cia kalbama apie suviliojimą, tai kaip as suprantu zmogaus, kuris dar nėra tavo. g.gif Ar klystu? Manau dėmesys yra natūralu, normalu, tiesiog ne perdėtas. Žinau draugių, kurios prikibusios prie savo bernų kaip vantos lapai, nesistebėsiu jei bus pamestos. O joms tai atrodo normalu, aceit demesys, meilė... Toks demesys mane DUSINTU doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 23 balandžio 2010 - 16:34
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 23, 16:34)
Pati skaitėt? Tai pasidalinkit tai niekalais  ax.gif
Papildyta:

Taip, skaiciau. Atsiuskit pasta ir pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyn @ 2004 11 30, 23:16)
Gal kas zinote stebuklinga recepta kaip ji suvilioti  wink.gif  prissikaiciau straipsniu apie visokias moteris, kurios net pas burejas eina  blink.gif
O ka jus darytumete ju vietoj, jei vyras nekreipia demesio i jus, o jus ji isimylejusi, gal irgi pas burejas eitumete, gal kokie spec kvepalai ?  laugh.gif  O gal kas buvo?

Taip, zinau:

200ml Romo
1 puodelis STFU, kai eina sportas
Pora voblu
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 23, 16:34)

Na jei paimat būtent savo vyrui, o cia kalbama apie suviliojimą, tai kaip as suprantu zmogaus, kuris dar nėra tavo.  g.gif  Ar klystu? Manau dėmesys yra natūralu, normalu, tiesiog ne perdėtas. Žinau draugių, kurios prikibusios prie savo bernų kaip vantos lapai, nesistebėsiu jei bus pamestos.  O joms tai atrodo normalu, aceit demesys, meilė...  Toks demesys mane DUSINTU  doh.gif  biggrin.gif

Klystat. O kas raso apie perdeta, tai jums norisi taip matyti. Nuokada naturalus yra tapatu perdetam?

Ar apie tai buvo kalbama? Keistos jusu aliuzijos ir tiek cool.gif

Man gi nesunku, isklausyti zmogu, dometis jo reiskiamomis mintimis, isiterpti ir pastebeti jo minciu originaluma, ar samoji. Ar tame yra kabinimasis? Bet mano manymu cia ir yra "zmogaus pakylejimas". Siais laikais demesingas, ne formalus pasnekovo klausymasis yra retenybe. Visi skuba reiksti savo mintis, nuomone, bet retas isisklauso i tai ka zmogus nori pasakyti. O vyrai tai vertina.
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2010 04 20, 10:29)

Tavo kuno kalbos mimika,akiu kontaktai,"netyciniai" prisilietimai, ir t.t. - koketavimas.Pagal tema tai liuks tada. 10balu gaunate. O kam jums to reikia?na, i lova ji isitempti?Jeigu tam kad daugaiu kazko siekti,td laikas gryzti prie braizymo lentos.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 24, 13:43)
Tavo kuno kalbos mimika,akiu kontaktai,"netyciniai" prisilietimai, ir t.t. - koketavimas.Pagal tema tai liuks tada. 10balu gaunate. O kam jums to reikia?na, i lova ji isitempti?Jeigu tam kad daugaiu  kazko siekti,td laikas gryzti prie braizymo lentos.

Nesupratau jusu pasisakymo. Man nei "to", nei jusu ivertinimo nereikia, perskaiciau is smalsumo ir kadangi jau atsirado nemazai besidominciu ta knyga, parasiau kad ji neverta siustis ir uz tai dar moketi pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2010 04 27, 09:46)
Nesupratau jusu pasisakymo. Man nei "to", nei jusu ivertinimo nereikia, perskaiciau is smalsumo ir kadangi jau atsirado nemazai besidominciu ta knyga, parasiau kad ji neverta siustis ir uz tai dar moketi pinigus smile.gif

Knyga tikrai menkaverte, net neverta knygos vardo. Veikiau tai placios apimties straipsnis, pagristas tik pacios autores pamastymais. Zymiai geresne panasaus pobudzio knyga yra "paslaptys apie vyrus,kurias turetu zinoti kiekviena moteris" thumbup.gif
Atsakyti