Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

man patiko vienam sapninke perskaityta fraze:
Но, прежде, чем окунуться в раскодировку знаков и символов своего сна, помни, твой сон - именно то, что ты о нем думаешь.

Atsakyti
Auges, dar reiketu paziuret kad ir Palmiros horoskope ar siandien/vakar sapnai pildosi smile.gif Gal nesipildo.
Atsakyti
o as sapnavau kad man pusesere skundesi jog daug pinigu (virs 500lt) isejo mociutes laidotuvem, kai tuo tarpu ta mociute dar gyva ir sveika unsure.gif ka tai galetu reikst? kad jau kaip ir planuoti laidotuves?
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 01 12, 08:39)
o as sapnavau kad man pusesere skundesi jog daug pinigu (virs 500lt) isejo mociutes laidotuvem, kai tuo tarpu ta mociute dar gyva ir sveika  unsure.gif  ka tai galetu reikst? kad jau kaip ir planuoti laidotuves?

Kaip tu gali suplanuoti laidotuves? megalol.gif megalol.gif
Manau mociute dar pagyvens. Laidotuves sapne reiskia ilga gyvenima.
Atsakyti
Padekit ir man mano sapna issifruoti, nes labai seniai sapnavau toki aisku sapna: ogi sedejau kalejime, pasodino i tokia vienute, graziai isremontuota, baltos sienos, pilka kilimine danga, bet dydziu tai kokia 2X3 ir sedziu vienut vienutele, ir mastau kaip as cia isbusiu be knygu, TV, nors ka nors, o nieko neduoda, tipo sedesi taip savaite...ir visa sapna taip ir sapnuoju kaip diena is dienos stogas vaziuoti pradeda nuo sedejimo ir minuciu skaiciavimo.
Atsakyti
O aš pastaruoju metu gana dažnai sapnuoju, kad mane užpuola šunys ir visaip kandžioja... Gal kuri turite kokią versiją?...
Atsakyti
Sianakt susapnavau, kad nuiminejau elektros skaiciuku parodymus. Ir aiskiai ant popieriaus uzsirasiau, kad sunaudojom 130 kw elektros. Siandien neturedama ka veikti, is tikruju sugalvojau nuimti vandens ir elektros skaiciuku parodymus. Ir mano nuostabai, elektros sunaudojom lygiai 130 kw biggrin.gif Net susijuokiau garsiai nuo tokio sutapimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2005 01 15, 13:56)
O aš pastaruoju metu gana dažnai sapnuoju, kad mane užpuola šunys ir visaip kandžioja... Gal kuri turite kokią versiją?...

Šiaip sapne šunys draugus dažniausiai reiškia. Tai gali reikšt, kad pyksties su draugais, apkalba jie tave. Bet nebūtinai smile.gif , žiūrint ar pati myli šunis, koks tavo požiūris į juos.
Atsakyti
as irgi sapnavau,bet ne gimdyma,o kad jau turiu vaika,bet tai nebuvo nestuke.gif ,bet daug minciu apie tai smile.gif

bet jau kelinta karta sapnuoju,kad musu buta nori apvogti,bet vis kitas zmogus,ir as labai bijau,bandau sleptis....gal kas gali paaiskinti kodel as ne pirma karta taip sapnuoju? sad.gif
Atsakyti
o siaip tai noreciau ir pati moket visu ir suprast sapnu reiksmes 4u.gif
Atsakyti
kažkaip po paskutinio pranašingo sapno nebelabai tikiu jų aiškinimais.o buvo taip-vėlavau sirgt,dar lyg tyčia sapnavau gandrus.jau persigandus lekiu skaityt sapnininko,kas ten apie tuos gandrus.o ten kažkas su pinigais ar dar kuo.nepamenu.o po kiek laiko paaiškėja,kad nėščia.nors imk ir į teismą tuos gandrus paduok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 01 11, 15:57)
Auges, dar reiketu paziuret kad ir Palmiros horoskope ar siandien/vakar sapnai pildosi smile.gif Gal nesipildo.

Kur žiūrėti tą Palmiros horoskopą?

Būna kartais, kad sapnuoji kokį tai veiksmą labai ilgai, net nusibosta...

Šią naktį siuvau..Turbūt pusę nakties. Keičiau užtrauktuką vaikiškam kombinezone- kažkokiai labdarai. Nusibodo man siūti, o reikėjo skubėti. sapnas baigėsi, o buvau dar nepabaigusi- staiga prisiminiau, kad cm liko nepabaigtas siūti.

Sapnininkuose nieko doro nepaaiškino, gal mamos žinot?
Atsakyti