Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

O as pries kelias dienas sapnavau, kad ruosiuosi is Londono vykti i poilsine kelione i Tailanda ir ta kelione dviems kainavo tik 50 GBP ohmy.gif Tik siandien supratau, kad tai buta lyg ir pranasingo sapno - turiu omeny cunami. Paprastai, kai kokioj nors turistinej saly kas nors negero ivyksta, pvz. potvyniai, zemes drebejimai, terorizmas ir pan., viesbuciai ir kelioniu organizatoriai sumazina kainas, kad pritrauktu turistus, kuriu po tokiu ivykiu sumazeja.
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2004 12 28, 17:28)
Vienur rašo nauja veikla, kitur nesėkmės.
Beje batukai su auliukais visi, mažais kulniukais, dailūs.
Tai gal meilužiai megalol.gif
Kas tikrai domisi ir supranta?

O as kuciu nakti sapnavau simtus batu, ir nauju ir senu, visokiu rusiu. Rinkausi, galvojau, dar bande per prievarta kelis uzmauti biggrin.gif biggrin.gif

Man mociute sake, kad batai - tai kavalieriai. O cia jau nori tikek nori ne...
Atsakyti
O as pries koki menesi pora naktu is eiles sapnavau kad mano vyras mirsta. Pirma nakti ji nusove kazkokie banditai, na mes begom nuo ju, o jie mano vyra nusove. O antra nakti mano vyras vaziavo su mano masina ir ta masina mano akyse perlyzo pusiau ir vel vyras mire...
Ka tai galetu reiksti?
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2004 12 29, 01:52)
o as sianak tai kakus sapnavau doh.gif  esu girdejusi,kad pinigus reiskia,tai kad prisipirkau loterijos bilietu blush-anim-cl.gif

Mano mama kai tualetus ar kakus sapnuoja, tai ji visada patiria neplanuota koki nors pinigini nuostoli doh.gif
Atsakyti
As jei sapnuoju kakus, tai ir visa diena man būna sukakinta mad.gif
Atsakyti
O as sianakt sapnavau ,kosmara,dideli vabala. blink.gif sapnuoju,kad vairuoju,o man kazkas neaiskaus ant pilvo pasirode,as ikisu ranka po bliuzele,ir issitraukiu didziuli vabala blink.gif ,tokio dydzio ir mazdaug stambumo kaip pele, doh.gif as ji numeciau masinoj ant zemes,ir stabdziau masina rekdama,o ta masina kazkaip nestojo,bet paskui sustojo ir as vyrui pasakiau,kad ismestu ta vabala,jis apsidaire ir paeme mazyti vabaliuka,o as rekiu,saukiu,kad cia ne sitas,ten buvo didziulis....ir as prabudau
Gal kas galetu paaiskinti mano sapna wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 29 gruodžio 2004 - 13:34
Ant pilvo-reiskia nauja prada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2004 12 29, 10:12)
O as kuciu nakti sapnavau simtus batu, ir nauju ir senu, visokiu rusiu. Rinkausi, galvojau, dar bande per prievarta kelis uzmauti biggrin.gif  biggrin.gif

Man mociute sake, kad batai - tai kavalieriai. O cia jau nori tikek nori ne...

Nu, nesinori tų kavalierių, bet pažiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, idomu ka reiskia sapnuoti kad verki?
Atsakyti
Na kas pasakys ka reiskia sapne kirptis plaukus?
Atsakyti
Auges, as pries savaite irgi sapnavau, kad man kerpa plaukus...
Kaip man aiskino (ir internete reiksmes paieskojau) tai labai blogai. Didele netektis (zmogaus, pinigu, dar kazko)..
Atsakyti
kad as sau pati plaukus kirpausi sad.gif tai turbut dar blogiau bus
Ai nenoriu ir netikiu tongue.gif wink.gif
Atsakyti