O as pries kelias dienas sapnavau, kad ruosiuosi is Londono vykti i poilsine kelione i Tailanda ir ta kelione dviems kainavo tik 50 GBP
Tik siandien supratau, kad tai buta lyg ir pranasingo sapno - turiu omeny cunami. Paprastai, kai kokioj nors turistinej saly kas nors negero ivyksta, pvz. potvyniai, zemes drebejimai, terorizmas ir pan., viesbuciai ir kelioniu organizatoriai sumazina kainas, kad pritrauktu turistus, kuriu po tokiu ivykiu sumazeja.

QUOTE(Kopa @ 2004 12 28, 17:28)
Vienur rašo nauja veikla, kitur nesėkmės.
Beje batukai su auliukais visi, mažais kulniukais, dailūs.
Tai gal meilužiai
Kas tikrai domisi ir supranta?
Beje batukai su auliukais visi, mažais kulniukais, dailūs.
Tai gal meilužiai

Kas tikrai domisi ir supranta?
O as kuciu nakti sapnavau simtus batu, ir nauju ir senu, visokiu rusiu. Rinkausi, galvojau, dar bande per prievarta kelis uzmauti

Man mociute sake, kad batai - tai kavalieriai. O cia jau nori tikek nori ne...
QUOTE(Raseliote @ 2004 12 29, 01:52)
o as sianak tai kakus sapnavau
esu girdejusi,kad pinigus reiskia,tai kad prisipirkau loterijos bilietu 

Mano mama kai tualetus ar kakus sapnuoja, tai ji visada patiria neplanuota koki nors pinigini nuostoli

As jei sapnuoju kakus, tai ir visa diena man būna sukakinta

O as sianakt sapnavau ,kosmara,dideli vabala.
sapnuoju,kad vairuoju,o man kazkas neaiskaus ant pilvo pasirode,as ikisu ranka po bliuzele,ir issitraukiu didziuli vabala
,tokio dydzio ir mazdaug stambumo kaip pele,
as ji numeciau masinoj ant zemes,ir stabdziau masina rekdama,o ta masina kazkaip nestojo,bet paskui sustojo ir as vyrui pasakiau,kad ismestu ta vabala,jis apsidaire ir paeme mazyti vabaliuka,o as rekiu,saukiu,kad cia ne sitas,ten buvo didziulis....ir as prabudau
Gal kas galetu paaiskinti mano sapna

Gal kas galetu paaiskinti mano sapna

Ant pilvo-reiskia nauja prada

QUOTE(Brazile @ 2004 12 29, 10:12)
O as kuciu nakti sapnavau simtus batu, ir nauju ir senu, visokiu rusiu. Rinkausi, galvojau, dar bande per prievarta kelis uzmauti

Nu, nesinori tų kavalierių, bet pažiūrėsim

sveikutes, idomu ka reiskia sapnuoti kad verki?
Auges, as pries savaite irgi sapnavau, kad man kerpa plaukus...
Kaip man aiskino (ir internete reiksmes paieskojau) tai labai blogai. Didele netektis (zmogaus, pinigu, dar kazko)..
Kaip man aiskino (ir internete reiksmes paieskojau) tai labai blogai. Didele netektis (zmogaus, pinigu, dar kazko)..