atsiprašau taško nepadėjau - www.sapnai.tinkle.lt
O ka reiskia sapnuoti krauja? As kazkaip daviau draugei krauja - is rieso i riesa.... fontanas ryskaus kraujo buvo.
O aš šią naktį sapnavau, kad malkas kapoju. Bet kapoju ne kirviu, o peiliu. Bet taip lengvai kapojasi, kad ką tu...
O iš kūčių į kalėdas naktį susapnavau, kad išėjau su savo draugu į balių. Staiga, apsidairau, kad jo šalia nėra. Supanikuoju, įtarinėti pradedu, nes prieš tai mačiau, kad su savo eks kalbasi. parvarau namo -žiū.. jis sėdi su ja prie stalo, arbatą geria ir kalbasi...
Ne kokie sapnai... Turbūt kažką negero reikškia...
(
O iš kūčių į kalėdas naktį susapnavau, kad išėjau su savo draugu į balių. Staiga, apsidairau, kad jo šalia nėra. Supanikuoju, įtarinėti pradedu, nes prieš tai mačiau, kad su savo eks kalbasi. parvarau namo -žiū.. jis sėdi su ja prie stalo, arbatą geria ir kalbasi...
Ne kokie sapnai... Turbūt kažką negero reikškia...

Sapnavau,kad baznycia remontavo (dejo azuolines duris ,drozinetas),kuriu gyvenime nesu macius
O is tos baznycios isciuoziau ,kaip su paciuzom(Isilgai)
Tai ,kas sita mano sapna ,isnarplios
Jau 3-savites,kai sapnas nepaleidzia manes
Ka tai galetu reikst

Ka tai galetu reikst

QUOTE(bru @ 2004 12 28, 15:06)
Sapnavau,kad baznycia remontavo (dejo azuolines duris ,drozinetas),kuriu gyvenime nesu macius
Ka tai galetu reikst

Ka tai galetu reikst

sapnuoti baznycia kad joje buni, tai reiskia kentejimu palengvejima.
Sapnuoju tą patį daiktą jau kokį mėnesį, gal 5 sapnus, gal ir daugiau. Pastebėjau, kad kartojasi tokios fazės sapnų.
Taigi, pas kutinė dar tęsiasi apie batus. Tai aš juos apžiūrinėju parduotuvėj, tai namuose dėlioju pilną kambarį, matuojuosi, perku . Visada jų labai daug. Kas galėtų paaiškinti?
Taigi, pas kutinė dar tęsiasi apie batus. Tai aš juos apžiūrinėju parduotuvėj, tai namuose dėlioju pilną kambarį, matuojuosi, perku . Visada jų labai daug. Kas galėtų paaiškinti?
Batai-nauji draugai,arba meiluziai
O gal kitaip?

O gal kitaip?
Batai-nauji draugai,arba meiluziai
O gal kitaip?

O gal kitaip?
QUOTE(bru @ 2004 12 28, 15:49)
Vienur rašo nauja veikla, kitur nesėkmės.
Beje batukai su auliukais visi, mažais kulniukais, dailūs.
Tai gal meilužiai

Kas tikrai domisi ir supranta?
rusiškai nesuprantu nieko, bet manau čia neblogas puslapiukas http://www_badaboom_ru/sonnik.php

o batai reiškia permainas