o aš norių paklaustį ką reiškia dantis sapnuoti,balti ir labai gražūs buvo(mano
)

noriu jūsų paklausti ką reiškia sapnuoti karkvabalį, šianakt sapnavau, kad jis skraido po mūsų kambarį ir aš jo labai labai bijau, ant manęs ji nori kažkas užmesti, bet aš rėkiu ir slėpiuosi po kaldra, ir galų gale tą karkvabalį išmetė pro balkoną.Po šio sapno ėjo kitas, nelabai pamenu viso, bet istrigo tai, kad aš nunešu savo katę į balkoną, o ji ima ir iššoka iš jo, matau, kaip ji nusibrozdina šoną, ir toj vietoj kur turi būti pūkai, bėga kažkoks skystis, ir aš garsiai rėkiu sesei, kad bėgtų ją paimti, tame tarpe kai rėkiu, kad ją paimtų, matau kaip prie mano katės ateian kažkokia laukinė, irbijau kad jos nesudraskytų, daugiau berods nesapnavau, bet ir neatsimenu sapne kad ją būtų parnešus sesuo namo
. Ir po šio sapno dar sapnavau, kažką tokio susijusio su vandeniu, berods draugė įkrito, aš kažkur ėjau, ir atsiduriau tolete, ir taip padaryti ka...., kad neišeina, paskui kažkaip pavyko, ir iškart paudau, jai kas gali paaiškinkit ką tai galėtų reikšti, ir kažkaip labai daug prisapnavau šiąnakt

Gal kas žinot, ką reiškia sapnuot vampyrą? pastebėjau, kad kas kurį laiką vis sapnuoju, kad juo gaudau. Knygų apie vampyrus neskaitau, filmų nežiūriu.
QUOTE(kisule @ 2005 10 20, 15:44)
sveikus artimuosius

o ką reiškia sapnuoti verkiantį vyrą (nepažįstamą)? su baltasi lininiais marškiniais?
Sveikos, gal žinot, ką reiškia sapnuoti vestuves? Praėjusią savaitę draugas sapnavo, o vakar aš. Bet abu sapnavom jas labai baisias, kad viskas vyksta labai greitai ir siaubingai, fu...

QUOTE(A.IEVA @ 2005 11 13, 21:29)
Sveikos, gal žinot, ką reiškia sapnuoti vestuves? Praėjusią savaitę draugas sapnavo, o vakar aš. Bet abu sapnavom jas labai baisias, kad viskas vyksta labai greitai ir siaubingai, fu...

Tikrai nenoriu gąsdinti, bet tai gali reikšti mirtį, tik neišsigąskit, tai nebūtinai bus artimas, šiaip gal koks pažįstamas ar kaimynas. Tiesiog galit gauti tokią žinią...
O aš jau antrą kartą per šią savaitę susapnuoju Scooter vokalistą, kad aš jį įsimylėjus, mes susitikinėjam, kas čia man pasidarė?
Aišku, jis fajnas vyriokas, bet kodėl jis??? Visai apie jį negalvoju, jaučiu tuoj sužadėtinis užpavydės
Ir dar... prie to paties sapnavau, kad mano pažįstama daro oralinį mano buvusiam klasiokui
košmarai
ir dar... kad mes su kažkokia drauge toalete š.... Gal kas žinot, kokių čia durnaropių aš prisivalgiau, kad taip sapnuoju

sveikutes!gal zinot ka reiskia sapnuot, kad pagimdziau labai grazia dukryte, ilgais garbanotais plaukiukais, vis besisypsancia
ir dar sapnavau, kad man visai neskaudejo gimdyt, o labai bijojau maitint, tipo man labai skaudes...visur ieskojau atsakymo, bet nieko panasaus neradau.labai prasau padekit, man reikia zinoti ka tai reiskia, sese pries mamos mirti sapnavo, kad man gime dukryte ilgais, tamsiais garbanotais plaukais, buvo juodais rubais...ai dar sapnavau, kad mamos siela pereis i mano dukra...vaiku as dar neturiu, kazin ka tai galetu reiksti???

na ir aš paklausiu
sapnavau du gražius berniukus savo lakstančius linksmus.. skyresi tik tuom kad vienas šviesiaplaukis buvo o kitas tamsiaplaukis. vat.. pati dar šeimos nesukūrus tai ir apie vaikelius neplanuoju nieko.

QUOTE(Kristinka @ 2005 10 24, 16:45)
Gal kas žinot, ką reiškia sapnuot vampyrą? pastebėjau, kad kas kurį laiką vis sapnuoju, kad juo gaudau. Knygų apie vampyrus neskaitau, filmų nežiūriu.
Čia tai jau tikrai ekspertai pasakytų, kad sapnas susijęs su seksualumu;)
QUOTE(:)22 @ 2005 10 21, 12:34)
noriu jūsų paklausti ką reiškia sapnuoti karkvabalį, šianakt sapnavau, kad jis skraido po mūsų kambarį ir aš jo labai labai bijau, ant manęs ji nori kažkas užmesti, bet aš rėkiu ir slėpiuosi po kaldra, ir galų gale tą karkvabalį išmetė pro balkoną.Po šio sapno ėjo kitas, nelabai pamenu viso, bet istrigo tai, kad aš nunešu savo katę į balkoną, o ji ima ir iššoka iš jo, matau, kaip ji nusibrozdina šoną, ir toj vietoj kur turi būti pūkai, bėga kažkoks skystis, ir aš garsiai rėkiu sesei, kad bėgtų ją paimti, tame tarpe kai rėkiu, kad ją paimtų, matau kaip prie mano katės ateian kažkokia laukinė, irbijau kad jos nesudraskytų, daugiau berods nesapnavau, bet ir neatsimenu sapne kad ją būtų parnešus sesuo namo
. Ir po šio sapno dar sapnavau, kažką tokio susijusio su vandeniu, berods draugė įkrito, aš kažkur ėjau, ir atsiduriau tolete, ir taip padaryti ka...., kad neišeina, paskui kažkaip pavyko, ir iškart paudau, jai kas gali paaiškinkit ką tai galėtų reikšti, ir kažkaip labai daug prisapnavau šiąnakt 

na žodžiu gelbėjai visus iš eilės, bent aš taip supratau.. o ką gelbsti gyvenime? ar kažkokios pareigos slegia?