Įkraunama...
Įkraunama...

Glajai

QUOTE(Inesssssita @ 2010 10 05, 17:46)
is sokolado tai labai lengva. tiesiog garu vonelej istirpinti sokolada ir praskiesti aliejumi. kuo daugiau jo pilsi tuo minkstesnis ir maziau stingstantis bus.
o naudojant kakava, reikia i istirpinta margarina deti kakavos ir cukraus pudros. proporciju nezinau, mes is akies darbe darom  biggrin.gif

Labai ačiū! Reikės pamėginti, tikiuosi nesijaus aliejaus skonis ir nebus labai riebu rolleyes.gif
Atsakyti
As vietoj aliejaus dedu saldzios riebios grietineles smile.gif , tada nesijaucia aliejaus, nes jo nera. Bet irgi, kuo daugiau desi, tuo maziau stings...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DinaR: 04 gruodžio 2010 - 10:12
Padariau meduoliuku pagal Cipciuko recepta ir tepiau juos baltu glajum. Dabar dar noriu tokiu pat iskept ir tept sokoladiniu. Pirkau juodo sokolado plytele. Kaip geriausiai butu padaryt,kad sustingtu gerai ant meduoliuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 12 10, 16:30)
Padariau meduoliuku pagal Cipciuko recepta ir tepiau juos baltu glajum. Dabar dar noriu tokiu pat iskept ir tept sokoladiniu. Pirkau juodo sokolado plytele. Kaip geriausiai butu padaryt,kad sustingtu gerai ant meduoliuku?  4u.gif

sokoladas su gretinele labai gerai stinga 4u.gif
Atsakyti
Glajus pavyko gerai,viskas sustingo.
Rodau kaledinius meduoliukus ir imbierinius sausainius smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal zinote is zefyru gaminamo glajaus recepta? nerandu g.gif
Atsakyti

ŽVILGANTIS ŠOKOLADO GLAJUS:
175g šokolado
150ml neriebios grietinėlės
1/2 a.š. tirpios kavos
viską kaitinti ant silpnos ugnies 4u.gif

[/quote]

Kokio riebumo skaitosi neriebi grietinėlė? ax.gif
Atsakyti
[quote=Realija,2011 04 04, 07:16]
ŽVILGANTIS ŠOKOLADO GLAJUS:
175g šokolado
150ml neriebios grietinėlės
1/2 a.š. tirpios kavos
viską kaitinti ant silpnos ugnies 4u.gif

[/quote]

Kokio riebumo skaitosi neriebi grietinėlė? ax.gif
[/quote]
plakamoji būna 35, o skirta kavai balinti gal 12 ar 15 proc. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 16, 09:00)
gal kas dazet glajus su nzturaliais dazais?
pvz su buroko sultim?
ar cia as per daug prisimasciau ax.gif


as meduoliukus puosiau citrinos sultys + cukraus pudra (nes kiausinio baltymo bijau del salmuneliozes blush2.gif man patikimiau toks glajus, kai vaikai valgo, nors jis nera toks ryskiai baltas kaip su baltymu, bet labai skanus , saldziarugstis, vaikai labai megsta)

o kad gauciau rozine spalva ilasinu kelis lasus saldytu melynu sulciu i cukraus pudros ir citrinu sulciu tyrele. Dedant daugiau melyniu, spalva buna labai intensvi, ne tokia grazi

o namelio sienas klijavau D orther tuo sokoladu pakeliuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sustingsta per kelias minutes sienos biggrin.gif o dekoravau minetu glajumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 sausio 2012 - 17:17
QUOTE(Almera @ 2007 03 27, 13:55)
O gal galit patarti kur gauti kulinariniu dazu?

As siulyciau naudot naturalius, t.y. pasigamint paciai. Raudona spalva isgaunu is aronijos uogu, kuriu visada turiu saldiklyje. Atlaidintas uogas sublenderiuoju, isspaudziu sultis, jei reikia ilgesniam laikymui- atkaitinu. Nepatikesit is ko darau zalia spalva! Ogi is pomidoru zaliu lapu. Juos sumalu, isspaudziu sultis, atkaitinu, patikekit, praktiskai skonio nebuna pasalinio. I buteliukus ir i saldikli. Pavasari pritukau zalios spalvos tai pabandziau su zelmenimis- gan neprastai gavosi. blush2.gif
Atsakyti
esu visai "zalia" todel reikia patarimu.
Receptu jau prisiskaiciau, issirinkau bet turiu klausima:
noriu kepti kazka panasaus http://cdn.solidreci...akes-photos.jpg

taigi kaip suprandu issikepu keksiukus, pasidarau glaju... va cia kyla klausimas, kur man ji pasidaryti? kazkur atskirai kad paskui ispjauti forma ir uzdeti ant keksiuku? ar jis nesustings kol noresiu pjaustyti?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 05 03, 22:15)
esu visai "zalia" todel reikia patarimu.
Receptu jau prisiskaiciau, issirinkau bet turiu klausima:
noriu kepti kazka panasaus http://cdn.solidreci...akes-photos.jpg

taigi kaip suprandu issikepu keksiukus, pasidarau glaju... va cia kyla klausimas, kur man ji pasidaryti? kazkur atskirai kad paskui ispjauti forma ir uzdeti ant keksiuku? ar jis nesustings kol noresiu pjaustyti?

Sitie keksiukai dengti mase kuria dengiami tortai. Ta mase kociojama, ir tikrai nesustings kol issipjaustysit formas. Ji jei ilgiau laikysit ant stalo apdzius. ax.gif
Atsakyti