Įkraunama...
Įkraunama...

Glajai

Laba diena,

Ieškau patarimo: kokiu glajum galima aptepti morkų/moliūgų pyragą g.gif Žinau, kad būna tokie su cukraus pudra g.gif
Atsakyti
labutis. 4u.gif
noreciau jusu paklausti,kokie cia glajai naudojami? blush2.gif
http://www.youtube.c...ZlrfELlepI&NR=1
http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kettim: 23 spalio 2009 - 21:25
QUOTE(anastazas @ 2009 10 22, 12:45)
Laba diena,

Ieškau patarimo: kokiu glajum galima aptepti morkų/moliūgų pyragą  g.gif Žinau, kad būna tokie su cukraus pudra g.gif


manau tiktu tas kur pirmoje zinuteje apelsininis smile.gif
Atsakyti
gal kas dazet glajus su nzturaliais dazais?
pvz su buroko sultim?
ar cia as per daug prisimasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 16, 12:00)
gal kas dazet glajus su nzturaliais dazais?
pvz su buroko sultim?
ar cia as per daug prisimasciau ax.gif

Manau , kad burokų sultys nieko nenudažys, tik padarys pilką spalvą (purviną)
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 11 16, 19:31)
Manau , kad burokų sultys nieko nenudažys, tik padarys pilką spalvą (purviną)

aš tai manau, kad nudažytų, kažkurioje temoje skaičiau, kad jų sultis ir naudoja glajams nudažyti, dar rašė, kad žaliai slapvai naudoja špinatų sultis g.gif
Atsakyti
mergaites,buroku sultys tikrai nudazo,dar spinatai ir morkos gerai dazo,tik gal skoni sioki toki priduoda.
Atsakyti
Glaju pilna maxima, bent jau musiske dabar mirksiukas.gif

O meduoliam keturiu spalvu Dr.Quetker glajus net sufasuotas yra, iskart piesti galima thumbup.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif
Gal kuri žinot, kaip pagaminti skystą/minkštą šokoladinį glaistą, kuris nesustingtų, arba sustingtų nedaug? Geriausia būtų, jei tai išeitų pagaminti naudojant kakavą, o ne šokolado plytelę... Laukiu patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar įmanoma padaryti ta citrininį glajų tokį, kad jis nesustingtų visiškai kietai? g.gif aš norėčiau tepti ant aguoninio torto ir man reikia, kad jo konsistencija butu panaši kaip rududu bigsmile.gif gal prisivaigau? blush2.gif apšvieskit mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 09 05, 14:01)
Sveikos, mamytės  smile.gif
Gal kuri žinot, kaip pagaminti skystą/minkštą šokoladinį glaistą, kuris nesustingtų, arba sustingtų nedaug? Geriausia būtų, jei tai išeitų pagaminti naudojant kakavą, o ne šokolado plytelę... Laukiu patarimų  mirksiukas.gif


is sokolado tai labai lengva. tiesiog garu vonelej istirpinti sokolada ir praskiesti aliejumi. kuo daugiau jo pilsi tuo minkstesnis ir maziau stingstantis bus.
o naudojant kakava, reikia i istirpinta margarina deti kakavos ir cukraus pudros. proporciju nezinau, mes is akies darbe darom biggrin.gif
Papildyta:
beje. patarimas grybuku dazytojoms. taip pat i sokolada ipilti slakely aliejaus (tik nedaug, nes nebestings). bus lengviau nudazyti, lygiau ir dailiau sustings, sustinges sokoladas netrupes, ir graziai blizges. +sokolado sanaudos mazesnes, o skonis tikrai nenukencia. jokiu sviestu ar grietineliu nereikia
Atsakyti