O aš kai kepu savo firminius triufelius,tai darau tokį glajų.
100gr.sviesto
7 šaukštai pieno
2stiklinės cukraus
2 šaukštai kakavos.
Viską sudedam,kai užverda dar pavirinam kelias minutes ir galit naudoti kam tik reikia.Aš ir grybų galvas y jį mirkau.
QUOTE(Almera @ 2007 03 27, 14:55)
O gal galit patarti kur gauti kulinariniu dazu?
Mane tai irgi domina
turiu toki kvaila klausima ar tokiais glajais pavyktu man piesti ant meduoliu? ir kazi koki irankiu reiketu tai daryti? taip pat idomu kur galima maistiniu dazu gauti...
Glajai is cukraus pudros tinka meduoliu puosimui , pasidaryk is kepimo popieriaus tutele , nukirpk labai maza galiuka !!!!!!!!! dek mase ir paisyk .
Kaune dazu yra STOTIES TURGUJE ir URMO BAZEJE 17 sandely ( kur parduoda zuvi ) , jei nori tiksliasniu duomenu , ieskok temoje " kaip gaminates valgomus dazus "
Kaune dazu yra STOTIES TURGUJE ir URMO BAZEJE 17 sandely ( kur parduoda zuvi ) , jei nori tiksliasniu duomenu , ieskok temoje " kaip gaminates valgomus dazus "
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 20:24)
Glajai is cukraus pudros tinka meduoliu puosimui , pasidaryk is kepimo popieriaus tutele , nukirpk labai maza galiuka !!!!!!!!! dek mase ir paisyk .
dekui uz informacija, bandysiu daryti
Gal žinote, koks glajus būtų pakankamai tvirtas, kad galima būtų juo suklijuoti sienas
Norim daryti kalėdinį namelį, kepsim sienas stogą iš tešlos. O kuo suklijuoti juos, parekomenduokit
Norim daryti kalėdinį namelį, kepsim sienas stogą iš tešlos. O kuo suklijuoti juos, parekomenduokit
QUOTE(renaldina @ 2008 12 11, 17:29)
Gal žinote, koks glajus būtų pakankamai tvirtas, kad galima būtų juo suklijuoti sienas
As savo suklijavau ( ir labai sekmingai ) su tuo paciu glajumi kuriuo paisiau meduolius .....pudra , baltimas , citrinos rugstele .....bet esu klijavusi ir su beze - taip pat labai gerai sulimpa
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 18:37)
As savo suklijavau ( ir labai sekmingai ) su tuo paciu glajumi kuriuo paisiau meduolius .....pudra , baltimas , citrinos rugstele .....bet esu klijavusi ir su beze - taip pat labai gerai sulimpa
Ačiū
O kaip džiovinot tą glajų ir beze. Orkaitėj?
QUOTE(renaldina @ 2008 12 11, 18:42)
O kam ji dziovinti ? ir dar orkaiteje , neeeeeeeeee nereikia to daryti jis per para sudziuna pats ( o pas mane is vis greitai , per pora valandu )
QUOTE(Almera @ 2007 03 27, 14:55)
O gal galit patarti kur gauti kulinariniu dazu?
Trečiadienį pirkau bazėj, buvo 3 rūšių braškinis vyšninis, apelsininis, mažučio pok. kaina 0,90 cnt.
Papildyta:
QUOTE(tikėjau @ 2007 04 05, 20:11)
O aš kai kepu savo firminius triufelius,tai darau tokį glajų.
100gr.sviesto
7 šaukštai pieno
2stiklinės cukraus
2 šaukštai kakavos.
Viską sudedam,kai užverda dar pavirinam kelias minutes ir galit naudoti kam tik reikia.Aš ir grybų galvas y jį mirkau.
100gr.sviesto
7 šaukštai pieno
2stiklinės cukraus
2 šaukštai kakavos.
Gal galėtum triufelių receptuką, ar nuorodą įmest?
galima ir orkaitej balta glaju dziovinti, svarbu, ne per karstoj, kad neparuduotu, ir ne per ilgai sekmes ir skaniu kepiniu