Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrelė jau čia

Labai graži ir jaudinanti istorija thumbup.gif ar ir trečią namuose gimdysi?
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2006 09 21, 00:05)
Ačiū.
Aš jau beveik apsisprendžiau likti gimdyti JAV. Čia yra galimybė rinktis - tai pasirinkau pribuvėją ir gimdymo centrą - kuriame aplinka iš esmės kaip namie, vienintelis aparatukas - tonų rašiklis ir tai tik retkarčiais prijungiamas. Savo vonioj gal būtų geriau, bet... iki savų namų dar truputį trūksta.
Galvojau neskiepyti ir aš savojo vaikiuko. Gal vėliau, gal visai ne... Turbūt rasiu tave kokiam nesiskiepijančių forume, kai ateis tas laikas.
Tai iki, laimingai.
Tau gimdyti gruodį?
Man sausį, bet pradžioj, tai visko gali būti...
Žodžiu, ikiiiii  mirksiukas.gif

Manau, kad pasirinkai gerai smile.gif Su skiepais yra blogiau nei su gimdymu wink.gif Pagimdai vaika viena syki, o neskiepiji ilgai wink.gif

QUOTE(Indre_G. @ 2006 09 21, 19:02)
tokia rami, rami istorija, net neitiketina, kad dar ir taip moterys gimdo....as taip nemokeciau...smile.gif, laimes JUms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aciu. Svarbu patiketi, ir galesi smile.gif Linkiu antro leliuko ir ramaus gimdymo biggrin.gif

QUOTE(žibutė @ 2006 09 21, 19:59)
Labai graži ir jaudinanti istorija thumbup.gif ar ir trečią namuose gimdysi?

Manau, kad taip smile.gif Tai daug priklausys ir nuo mano bei vaikiuko sveikatos bukles.
Atsakyti
Raideles, labai graži jūsų gimdymo istorija wub.gif Linkiu, kad ir Kalėdinis stebuklas į jūsų šeimą atkeliautų jūsų namuose. Sekmės ir laimės jūsų šeimai.

Koks ramus dukrytės kelias wub.gif
Atsakyti
ai kaip fainiai ir lengvai tongue.gif Aš kažkodėl bijojau pažvelgti į ką tik gimusią dukrelę blush2.gif KAi pajutau, kad viskas baigėsi, ją padėjo ant mano pilvo uždengtą antklodėle, tik tada pažiūrėjau, kas išlindo iš manęs. Niekas nepasiūlė paliesti galvytės, nebuvo laiko. Na, kažkiek ir akys aptemusios buvo. Mačiau kaip per rūką.
Atsakyti
Na tikra didvyre ta mamyte
Atsakyti
noreciau tokio gimdymo wub.gif
namuciuose wub.gif
Atsakyti
As ir visa laika norejau gimdyti namuose, tai kai pasiskaitau panasiu laimingu ir graziu istoriju, tai dar labiau padrasina;)
Atsakyti
wub.gif labai fainas pasakojimas,nors as namie tikrai negimdyciau ,nei pirmo,nei penkto vaikiuko smile.gif
Atsakyti
kaip as megstu gimdymo istorijas, jos tokios tikroviskos...
Atsakyti
Raideles, as su kalusimu "visai ne i sita tema". norejau parasyt i az, bet kazkodel neissisiuncia sad.gif. noriu pasiklaust pacios apie uodegikaulio trauma. Skaitau, kad ir pries gimdyma esi turejusi tokia trauma. Mano trauma ne gimdymo metu ivykusi, o buitine - bevazinejant su vaikais rogemis. As pries 3-iaji vaikeli operavaisi uodegikauli, ar viskas vyko ir taip sklandziai? Kokios gyjimo prognozes ir laikas? aciuu
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2008 01 21, 10:22)
Raideles, as su kalusimu "visai ne i sita tema". norejau parasyt i az, bet kazkodel neissisiuncia sad.gif. noriu pasiklaust pacios apie uodegikaulio trauma. Skaitau, kad ir pries gimdyma esi turejusi tokia trauma. Mano trauma ne gimdymo metu ivykusi, o buitine  - bevazinejant su vaikais rogemis. As pries 3-iaji vaikeli operavaisi uodegikauli, ar viskas vyko ir taip sklandziai? Kokios gyjimo prognozes ir laikas? aciuu

Ne, neoperavau. Gavosi labai įdomiai, gimdžiau vandenyje, tik didesnėje vonioje, ir stangos metu mane išraitė taip, kad mažiukas praėjo pro uodegikaulį jo neatlaužęs. Bet tos stangos metu aš nesėdėjau, o plaukiau vandenyje tik už kraštų laikydamasi rankomis... Žodžiu, patirtis nelengvai pakartojama ir pritaikoma...
Šiaip kol sugyja, tai skauda apie 2-3 savaites, tada geriau daugiau gulėti, ne sėdėti, tai sugyja tiesiau. Dar gyd, minėjo, kad galima stangų metu pamažu atlenkinėti uodegikaulį, kad neatlaužtų galvutė.
Atsakyti
Tai pirmoji istorija, kuria skaiciau gimdant namuose wub.gif
Be jokio streso, be baimes thumbup.gif
Mazai manau tokiu yra, na bent jau man iki to toli unsure.gif
As net ligoninej ir tai bijojau, nors ramino zinia, kad esu patikimose mediku rankose thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti