Įkraunama...
Įkraunama...

Nedirbanti moteris.Požiūris į ją...

QUOTE (norge @ 2004 02 24, 14:32)
Tai ir rekauju, kad auksciau galvas pakeltu moterys, kurios megaujasi gyvenimu, su dziaugsmu augina vaikus, turiningai leidzia laika tobuledamos. Deja, ne visos tai gali sau leisti wink.gif .

Nu tadu logiskai mastant iseina, kad tik nedirbantis zmogus gali sau leisti tobuleti ir plesti savo akirati. Su vaikais vozotis - cia, jau sakiau, laikinas dalykas, iki 3 m., veliau tupedamas vien su mama namuos jau ir vaikas gali ir degraduoti.
Taigi dirbanciam zmogui pomegiams ir pazinimui laiko kaip ir nebelieka arba lieka mizeris. Klausimas Norgei: kaip jums sekasi taip sauniai sutarti su vyru, kuris, kaip supratau, labai daug dirba? Kada jis tobuleja ir plecia akirati? (visai rimtai jei ka). Ar tokios taisykles isimtinai subalansuotos tik moterims?
Atsakyti
Va mano drauge irgi nedirba, vaikeli augina, greitas i mokykla eis. Vyras pinigu neduoda, pats net maista perka, jinai sau negali leisti nei i kina nueiti, nei i kavine.Tai klausiu ko tu darbo neieskai? O jinai man: as nenoriu darbo ieskot, tingiu anksti keltis. Va tokiu zmoniu as tikrai nesuprantu. Ir galiu pasakyti, kad jinai tikrai degraduoja. Anksciau buvo tokia apsiskaiciusi, su muz. issilavinimu mergycka. o dabar pasidare BOBA. paskutine knyga turbut perskaite pries vestuves, t.y. pries 6 metus.
Atsakyti
As irgi tingiu anksti keltis, bet kad su vaiku irgi ilgai nepamiegosi, tai va i darba pedinu wink.gif Ai, cia tai juokauju jau tikrai biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1077627514[/mergetime]
Tiesa, dar del knygu skaitymo-kaip jus jas paskaitot vaikus augindamos..Nors maniskei jau keturi metai, bet kol nemiega apie skaityma ner kalbos-tuoj nori, kad jos pasakas skaityciau..Vnz. ar taip ar taip visi skaitymai nusikelia velyvam vakarui...
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 02 24, 14:44)
Mes nesipykstam-diskutuojam kaip visada, nors tiesa sakant reiktu maziau kalbu, daugiau darbu wink.gif ..o tai gaunasi, kad ir dirbancios, ir turiningai leidziancios laisvalaiki galu gale veikiam ta pati-forume tupim tongue.gif

thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Teisingiausias pastebejimas visoj temoj nuo jos pradzios laugh.gif
Atsakyti
Vasara, dienotvarkes kasdienines as neturiu.

Rasom kokia diena? Vakar? Prasom:

Atsikelem 7.30 val. Kol vyras buvo duse, niurkemes su vaikais lovoje. biggrin.gif Tada as ejau i dusa, o vyras ir vaikai pusryciavo, ziuredami BBC zinias (nu niekaip neprisiruosiam ideti mikrofomus i vonia, kad telika butu galima klausyti vonioje g.gif Daznai viesbuciuose galima toki "navarota" rasti). Duse saziningai praleidau pusvalandi, visokie moteriski pricindalai- kaukes, kremukai, aliejukai smile.gif . Islindus isleidau vyra i darba. Tada ijungiau kompa, paziurejau laikrascius, delfi, supermama. Vaikai kartu zaide tuo metu, ir ziurejo BBC PRime vaikiskas laideles. Po to skaiciau savo Gombricha, tema apie graiku revoliucija daileje. Vaikai tanci-pliaski uzsiiminejo, grojo. Karts nuo karto kazkas is musu priseda prie kompo- paziuri kazka (oi, neregistruoju tokiu dalyku....sunku atsiminti). Po to vaikai uzkando (kas ten vakar buvo...a, zuvi tesloje iskepiau per 10 min.). Maza uzmigdziau pietu miegelio, panele isejo ant kalniuku su rogutem. Isploviau grindis, vonias, tualetus. Tada vel- grazus laikas paskaitymams, Fashion TV, skambinau vyrui (pasakojau, kaip mums sekasi, jo klausinejau..., jis irgi diena karts nuo karto skambineja). Kadangi jis ruosesi siusti uzsakyma knygoms, paklause, gal as turiu kokiu pageidavimu. Todel sedau vel prie kompo. Ta proga ir supermama patikrinau.
Po to atsikele vaikas, dukra grizo is lauko. Mazas kosti jau beveik menuo, tai i lauka zylioti nevedziau. Visi uzkando- pienukai, arbateles, duoniukai. Dukra suoragnizavo zaidima-loterija. Atvaziavo vyras. Padarem cili con-carne (25 min.). Tada kalbejo apie viena projekta, tai as sumaliau ji i miltus, del ko nejuokais susigincijom. Priminiau jam viena ankstesne jo minti, kuri thumbup.gif del originalumo, ir idejos( siandien jis man pasake, kad persigalvojo, kad as saunuole, ir teikia ta mano alternatyvuji projekta irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , esu isitikinus, jis bus pirmas!). Tada vyras uzsimane ko skanaus- zaliuju greifrutu rolleyes.gif . Tai supakavau vaikus ir isvaziavau su vaikais tu skanybiu, o vyra palikom namie, nes nusikales buvo labai labai, plius nuo mobilaus neatsitrauke.

Kai grizom, jau buvo 8 val. Zinios visokios, TV, greifrutu valgymai, TTT su Paksu. Tada man vyras rode kompe naujaji projekta, kuri jie su kolega per kompus paderino, kol musu nebuvo. Ta proga atejau i chata mamoms labas ir ate pasakyt. Po to uzmigdem vaikus (cia jau beveik 10 val., paprastai anksciau eina jie miegoti, bet kad dabar atostogos dukrai...). Tada atemiau is vyro knyga (jo profesine tema...). Tada gulejom ir bendravom pora valandu, kol nusmigom... smile.gif.

Bet siandien diena jau kitokia, sakau, nera grieztos dienotvarkes g.gif ...
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 02 24, 12:48)
Kada jis tobuleja ir plecia akirati? (visai rimtai jei ka). Ar tokios taisykles isimtinai subalansuotos tik moterims?

Vat cia tai klausimas zudinatis biggrin.gif . Tikrai. thumbup.gif

Matai, mano vyras- ypatingas atvejis. Didziuojuosi juo be galo, be krasto. Jis labai labai daug zino. Jis yra informacijos manjakas, plius turi nuostabia atminti. Galima besti pirsta i gaubli, istraukti kokia mazuliuke valstybele. Jis nedvejodamas isvardins padeti, sostine, gyventoju skaiciu, polit. santvarka, grubiai istorija, tos salies ekonomikos banghinisu, pinigus ir valiutos kursa. Daznai tai bus pasakyta su pavardem ir datom. Ginklu istorija? Mados naujoves? Popkultura? "Rimtieji" menai? Pasaulio politika? Ekonomika? Klausk visko- jis kaip vaiksciojanti enciklopedija. Laisvai bendrauja-susirasineja 5 kalbom, dar 5 zino, gali kalbeti. Tiesa, tai ne uz dyka. Pakainuoja ir uzsakomi "the Economist", "Harvard Business Review", ir kiekviena menesi knygu siunta. Visa tai jis rija kaip info maniakas. Jam idomu. Plius, kaip sakiau, jo atmintis ohmy.gif ... Dar nesu sutikus ne vieno kito panasau vyro... Jis sportuoja, daug. Kasdien per pietu pertrauka isdumia i baseina. Ziemos sportai, dviratis. Nebuna taip, kad mes visi sedetume namuose, tyliai tyliai... Mums reikia eiti, vaziuoti, daryti kazka. Gyventi pilna gyvenima. Jis saunuolis. Zodziu. Cia jau visai ne i tema gavosi unsure.gif

Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 02 24, 13:01)

Atsikelem 7.30 val. Kol vyras buvo duse, niurkemes su vaikais lovoje. biggrin.gif Tada as ejau i dusa, o vyras ir vaikai pusryciavo, ziuredami BBC zinias (nu niekaip neprisiruosiam ideti mikrofomus i vonia, kad telika butu galima klausyti vonioje g.gif Daznai viesbuciuose galima toki "navarota" rasti). Duse saziningai praleidau pusvalandi, visokie moteriski pricindalai- kaukes, kremukai, aliejukai smile.gif . Islindus isleidau vyra i darba. Tada ijungiau kompa, paziurejau laikrascius, delfi, supermama. Vaikai kartu zaide tuo metu, ir ziurejo BBC PRime vaikiskas laideles. Po to skaiciau savo Gombricha, tema apie graiku revoliucija daileje. Vaikai tanci-pliaski uzsiiminejo, grojo. Karts nuo karto kazkas is musu priseda prie kompo- paziuri kazka (oi, neregistruoju tokiu dalyku....sunku atsiminti). Po to vaikai uzkando (kas ten vakar buvo...a, zuvi tesloje iskepiau per 10 min.). Maza uzmigdziau pietu miegelio, panele isejo ant kalniuku su rogutem. Isploviau grindis, vonias, tualetus. Tada vel- grazus laikas paskaitymams, Fashion TV, skambinau vyrui (pasakojau, kaip mums sekasi, jo klausinejau..., jis irgi diena karts nuo karto skambineja). Kadangi jis ruosesi siusti uzsakyma knygoms, paklause, gal as turiu kokiu pageidavimu. Todel sedau vel prie kompo. Ta proga ir supermama patikrinau.
Po to atsikele vaikas, dukra grizo is lauko. Mazas kosti jau beveik menuo, tai i lauka zylioti nevedziau. Visi uzkando- pienukai, arbateles, duoniukai. Dukra suoragnizavo zaidima-loterija. Atvaziavo vyras. Padarem cili con-carne (25 min.). Tada kalbejo apie viena projekta, tai as sumaliau ji i miltus, del ko nejuokais susigincijom. Priminiau jam viena ankstesne jo minti, kuri thumbup.gif del originalumo, ir idejos( siandien jis man pasake, kad persigalvojo, kad as saunuole, ir teikia ta mano alternatyvuji projekta irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , esu isitikinus, jis bus pirmas!). Tada vyras uzsimane ko skanaus- zaliuju greifrutu rolleyes.gif . Tai supakavau vaikus ir isvaziavau su vaikais tu skanybiu, o vyra palikom namie, nes nusikales buvo labai labai, plius nuo mobilaus neatsitrauke.

NYKUMA...kaip pasakytų mano vyras- "ir vėl šiandien nieko gero nenuveikei sad.gif "
Ir dar norėčiau paklausti- ką reiškia "išleidau vyrą į darbą"? Maniškis tai pats išeina..pats kelnes užsimauna, batus užsiriša...tik ate viens kitam pasakom-ir vsio...
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 02 24, 13:23)

[/QUOTE]
Ir dar norėčiau paklausti- ką reiškia "išleidau vyrą į darbą"? Maniškis tai pats išeina..pats kelnes užsimauna, batus užsiriša...tik ate viens kitam pasakom-ir vsio...

Tai reiskia- sveliai apsikabinti, pamurkti, pabuciuoti, palinketi geros dienos... biggrin.gif .
Be be be tongue.gif .
Atsakyti
yooo.....laukiu, nesulaukiu to laiko, kada ir as galesiu namie sededama 'tobuleti'...
ba dabar tik atsilkeliu, susilenkiu, nutysiu rankas zemyn ir vaikshtau, vaikshtau, vaikshtauvaikhstau.... tiesa, gal netureciau skustis, -kartkartem pasiseka kokia siuksliadeze iskraustyt ar stalciu koki...'dangteliais' nuo stiklainiu pazhaist... ar prie kompo prishokt... thumbup.gif
Atsakyti
as visai noreciau taip mesti viska ir isvaziuoti, kad ir i Anykscius, kaip Jurga rase arba kaip Norge -i isvis kita respublika ir pradeti viska naujai, bet niekada nevaziuosiu wink.gif
ne mano sesliam budui, nedirba pas mane tas rizikos motoriukas sad.gif
Be to esu nenormaliai prisirisusi prie namu. tuo metu kai augo pirmas vaikas, sedejau namie ,taip sakants, ir staciau nama,(nesupraskit cia labai tiesiogiai biggrin.gif ) t.y.priziurejau statybas, uzsakinejau madziagas.......tiek darbo idejau, kad butu gaila viska parduot netgi uz didelius pinigus.Dabar ilsiuosi.

Norge, tavo vyras tikrai ypatingas atvejis.Salia tokio visad turi buti informacijos sraute.Zinai, as jau seniai buciau tokiu pasigyrusi thumbup.gif
Atsakyti
Taip, pribloskei tu mus Norge ir su savo dienotvarke, ir su vyru-enciklopedija wink.gif

Ai, bet manau, kad informaciniam amziuje vis aktualiau bus ne siurbt informacija, o filtruot ir atmetinet ivairu balasta-atsirinkt kas tikrai reikalinga ir idomu..O viskas idomu vienu metu negali buti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 25 vasario 2004 - 08:30
QUOTE (norge @ 2004 02 24, 15:17)
Matai, mano vyras- ypatingas atvejis. Didziuojuosi juo be galo, be krasto. Jis labai labai daug zino. Jis yra informacijos manjakas, plius turi nuostabia atminti. Galima besti pirsta i gaubli, istraukti kokia mazuliuke valstybele. Jis nedvejodamas isvardins padeti, sostine, gyventoju skaiciu, polit. santvarka, grubiai istorija, tos salies ekonomikos banghinisu, pinigus ir valiutos kursa. Daznai tai bus pasakyta su pavardem ir datom. Ginklu istorija? Mados naujoves? Popkultura? "Rimtieji" menai? Pasaulio politika? Ekonomika? Klausk visko- jis kaip vaiksciojanti enciklopedija. Laisvai bendrauja-susirasineja 5 kalbom, dar 5 zino, gali kalbeti. Tiesa, tai ne uz dyka. Pakainuoja ir uzsakomi "the Economist", "Harvard Business Review", ir kiekviena menesi knygu siunta. Visa tai jis rija kaip info maniakas. Jam idomu. Plius, kaip sakiau, jo atmintis ohmy.gif ... Dar nesu sutikus ne vieno kito panasau vyro... Jis sportuoja, daug. Kasdien per pietu pertrauka isdumia i baseina. Ziemos sportai, dviratis. Nebuna taip, kad mes visi sedetume namuose, tyliai tyliai... Mums reikia eiti, vaziuoti, daryti kazka. Gyventi pilna gyvenima. Jis saunuolis. Zodziu. Cia jau visai ne i tema gavosi unsure.gif

Kur as visa tai jau atrodo skaiciau? Nepamenu....
g.gif wink.gif
Atsakyti