idomu paskaityti Jusu mintis
.Na, as siuo metu nedirbu, nes atsikandau pries tai buvusiu darbu, atsibodo tas lekimas per gyvenima, supratau, kad po truputi keiciasi prioritetai ir gyvenimo prasme izvelgiu kitaip nei anksciau...pavargau nuo vaiku ir darbu derinimo, nuolat su vyru aiskinimosi, kuris dabar imam biuleteni nakti sukarsciavus vaikui
.Siek tiek pabusiu namuose, jau eis jauniausia tuoj i mokykla, tai galesiu pradeti labiau ziureti savo darbu, to, ko noriu gyvenime, nes matau, kad traukia kiton kryptin.Siuo metu finansiskai tai tik tik isgyvenam, taciau visos puses patenkintos, ir vaikam saugumas, bendravimas, maistas, pagalba ir t.t.,(aisku, kontrole del kompiuterio, tv, pamoku ruosimo, tvarku ir pan. kartais nepatinka, neslepsiu
), ir vyras dziaugiasi, kad namu kertes laikomos, jis netrukdomas nuo darbu, nebera jam stresu, ir man taip tinka.Salia to, zinoma, skaitau, tvarkausi, savanoriauju ir atlieku kitus naudingus dalykelius
.Arteja vasara, praleisiu sias ilgas atostogas su vaikais, kas gali buti prasmingiau.Pastebejau ir savo klasiokiu buvusiu tarpe, dalis pirma vaikus gimde, augino,o tik paskui karjera, dalis-atvirksciai, tai as prie tu, kur darbam didesnis demesys vaikams paaugus, na, kiekvienai savo
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 11:29)
man atrodo daugeliui vyru, sugebejimas pilnai islaikyti seima yra tam tikras pasididziavimas, vyriskumo irodymas...
Papildyta:
QUOTE(new_idea @ 2010 06 09, 09:27)
... manau, kievienai moteriai maloniau eiti į darbą, užsidirbti, būti įvertintai, realizuoti save nei tarkim knistis per dienų dienas buityje ir savyje tuo pačiu
manau, kad nebutinai, pvz. bent jau man vienu gyvenimo etapu reikejo to, kitu - ano, isiklausau ir darau, ko norisi
Savirealizacija - platus ir gincytinas dalykas, argi jos negali buti nedirbant apmokamo darbo ir nedominuojant visuomeneje, nesutikciau
Papildyta:
QUOTE(donna bella @ 2010 03 31, 08:44)
Augina ir po 3 vaikus mano darbe kas antras, trečias pavyzdys, bet dirba, ir ne tik namų ruošos darbus reikia nuveikti, kas ir taip savaime suprantama, bet ir savo darbą. Manau, kad nedirbančioms čia tik pasiteisinimas: "Oi namuose daug darbo", juokas net ima, aišku, save juk reikia kažkaip apginti...
nu nelabai graziai cia nuskambejo
,
paziurejau, kad turite tik 1 vaika, kai bus 3, tada parasykite, kaip paprasta, nepavargstate ir ar vis taip pat mastysite
, tiesa, viska galima suderinti, bet apie save jau nebepagalvoji, o tada galu gale susergi arba seimoj kuris nors seimos narys nukencia nuo demesio stokos, o ne reta seima ir issiskiria.