Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

QUOTE(body @ 2005 07 12, 11:28)
as irgi taip dariau, bet tom dienom kai turejo but menesines vistiek tepė, tai pagalvojau kad visada darysiu pertraukas, vistiek geriant KT menesinės silpnos...

esu taip darius keliskart, kai labai reikėjo, ir viskas buvo ok mirksiukas.gif . O vat draugė tuo pat metu irgi nedarė pertraukos, bet kraujavo net ilgiau nei būtų padarius pertrauką blink.gif , tai manau, kad jai tiesiog netiko vartojamos tabletės.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 12, 12:19)
esu taip darius keliskart, kai labai reikėjo, ir viskas buvo ok  mirksiukas.gif .  O vat draugė tuo pat metu irgi nedarė pertraukos, bet kraujavo net ilgiau nei būtų padarius pertrauką  blink.gif , tai manau, kad jai tiesiog netiko vartojamos tabletės.

Pamėginsiu ir aš nedaryti pertraukos tarp KT - nes mmm turėtų būti per atostogas, o atostogos trumpos, be to - pirmą kartą po kelerių metų, nenoriu jokių mmm schmoll.gif
Žiūrėsiu, kaip pavyks, ar nesusirgsiu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 07 12, 12:31)
Pamėginsiu ir aš nedaryti pertraukos tarp KT - nes mmm turėtų būti per atostogas, o atostogos trumpos, be to - pirmą kartą po kelerių metų, nenoriu jokių mmm schmoll.gif
Žiūrėsiu, kaip pavyks, ar nesusirgsiu.

jei neterlioja gėrimo metu, nesijaučia kokių šalutinių pojūčių, tai manau, viskas turėtų būt ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 12, 12:43)
jei neterlioja gėrimo metu, nesijaučia kokių šalutinių pojūčių, tai manau, viskas turėtų būt ok  mirksiukas.gif

Jokių šalutinių pojūčių tikrai nėra... O terliojo tik tada, kai gėriau pirmąją pakuotę, ir tai tik pusdienį, tai labai tikiuosi atostogų be jokių debesėlių biggrin.gif
Atsakyti
Iskeliu tema i virsu, nes laaabai aktualu
Noredama atitolint mmm nors 3 dienom jauciu prisizaidziau taip, kad sirgsiu visa menesi cry.gif
Pasakoju nuo pradziu: del anksciau minetos priezasties (ir tik del to, nes veliau naudoti ju neplanuoju) pradejau gert Regulona. Jokio salutinio poveikio nejauciu, isskyrus tai, kad man istisai teplioja doh.gif Ir taip zinot normaliai. O tai kas bus kai ateis TOS dienos blink.gif Gi atostogaut vaziuojam, o maudytis tai kaip ir nelabai doh.gif doh.gif Buciau gi sirgus tik 3 dienas, o dabar jauciu, kad sugadinau visas savo atostogas
As suprantu, kad man sitos tabletes netiko...
Tai gal galit kuri bandyt nuspet, kuo cia tas mano eksperimentas baigsis (aisku remiantis realiais faktais) 4u.gif
P.S. nuo mmm praejo 5 dienos
Atsakyti
Tepliojimas yra labai dažnas reiškinys pradėjus gert KT. Stumdyt mėnesines rekomenduojama, kai organizmas jau prisitaikęs prie KT, po kokių 3 gėrimo menėsių. Bet gal tau nustos greit tepliot 4u.gif Tai nenuspėjama, gali tepliot iki 3 mėn.
Atsakyti
ka tik forume perskaiciau kafd toki tepliojima mazina ascorutinas. gal pabandyt, jei nepraeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2005 09 01, 15:46)
ka tik forume perskaiciau kafd toki tepliojima mazina ascorutinas. gal pabandyt, jei nepraeis g.gif

pabandyk, blogiau nebus smile.gif
Arba valgyk daugiau rūgščių vaisių mirksiukas.gif
Atsakyti
As vis gi pasikonsultavau su gydytoja, tai ji man patare, kad, jei yra negausus kraujavimas ar tik tepliojimas, tai geriau pabaigt gert visa pakuote ir viskas, nes, toliau gerdama man netikusius kontraceptikus, galiu gausiai pratepliot visas atostogas arba isvis pradet gausiai kraujuot (neapseiciau tada be mediku pagalbos)
Taigi, taip ir darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal geriau mėnesines paankstinti- gerti ne 21 dieną, o po 18 d. ir daryti pertrauką, kurios metu turėtų būti mmm? O paskui viskas vėl įprastai...
Atsakyti
Pati atradau ginekologės atsakymą į pan. klausimą- čia
Atsakyti
QUOTE(Siguciux @ 2005 02 19, 02:11)
As menesines atitolinu pradedama gert KT ax.gif  bile kuria ciklo diena. Pirma diena 3 tabletes, paskui sekancias 3 dienas po 2 ir toliau po viena, kol noriu, kad uzsilaikytu menesines, sis budas bent man tai yra thumbup.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Gal kuri žinot, o kiek dienų prieš mmmm reik pradėt taip gert tabletes?
Atsakyti