Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

O man cirtinos tikrai padeda jei nori nutolinti.

Jei nori paankstinti, tai gerai pasiparink pirty, arba labai karsoj vonioj, kelis kartus per diena.

Isbandyta, patikrinta, tikrai padeda.
Atsakyti
As menesines atitolinu pradedama gert KT ax.gif bile kuria ciklo diena. Pirma diena 3 tabletes, paskui sekancias 3 dienas po 2 ir toliau po viena, kol noriu, kad uzsilaikytu menesines, sis budas bent man tai yra thumbup.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
help.gif ar galima negerti dvieju paskutiniu tableciu pakuotes, kad mmmm prasidetu anksciau? nesumazins veiksmingumo tokia tvarka? labai labai reikia paankstinti mmm blush2.gif

help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 20 vasario 2005 - 18:33
QUOTE(Baltija @ 2005 02 20, 18:33)
help.gif  ar galima negerti dvieju paskutiniu tableciu pakuotes, kad mmmm prasidetu anksciau?  nesumazins veiksmingumo tokia tvarka?  labai labai reikia paankstinti mmm  blush2.gif

help.gif

nei viena nezinot ? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 02 20, 18:33)
help.gif  ar galima negerti dvieju paskutiniu tableciu pakuotes, kad mmmm prasidetu anksciau?  nesumazins veiksmingumo tokia tvarka?  labai labai reikia paankstinti mmm  blush2.gif

help.gif

na as net nzn, bet jei nenori nestumo, tai manau gal geriau naudokit papildomai prezervatyvus smile.gif
Atsakyti
Mes irgi ruošiamės po poros mėnesių važiuot į kelionę ir kaip tik tą savaitę turi būti mmmm, kažkoks pravalas cry.gif Tai jei gersiu antrą pakuotę iš eilės, tai jos man pasiankstins vieną savaitę? Kas bandė taip pakoreguoti mmm laiką, patarkit, please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isadora @ 2005 04 11, 10:42)
Mes irgi ruošiamės po poros mėnesių važiuot į kelionę ir kaip tik tą savaitę turi būti mmmm, kažkoks pravalas  cry.gif  Tai jei gersiu antrą pakuotę iš eilės, tai jos man pasiankstins vieną savaitę? Kas bandė taip pakoreguoti mmm laiką, patarkit, please  4u.gif

nelabai suprantu, ką tu turi omeny, ar jos pasiankstins vieną savaitę? Jei gersi be pertraukos 2 pakuotes, tai turėtum susirgti tik tada, kai padarysi pertrauką po 2 pakuotės - standartiškai kaip visada susergi padarius pertrauką - 4-tą ar kokią ten dieną. Bet būna, kad kitom pateplioja geriant 2 pakuotes iš eilės. Aš esu ne su vienom KT gėrus 2 pakuotes iš eilės ir nesirgus, nei tepliojo man nei ką.

Jeigu tau po dviejų mėnesių tk kelionė, tai gali pabandyt pasiskaičiuot ir jei liko dar dvi pakuotes gert iki to laiko, tai vienąkart daryt trumpesnę nei 7 dienų pertrauką - pvz. tik 2 ar 3 dienų ir dar po kitos pakuotės vėl daryt trumpesnę pertrauką. Nu jei parašytum konkrečiau datom, pvz. šiandie kelintą tabletę geri arba kelinta pertraukos diena (jei dabar kaip tik pertrauka tarp pakuočių) ir kada tiksliai į kelionę važiuoji, pasiūlyčiau tau konkrečiau.
Atsakyti
Balandžio 4 pradėjau naują pakuotę, baigsiu 04.24, pertrauka 04.25-05.01. Paskui kita pakuotė 05.02-05.22, o pertrauka 05.23-05.29 ir t.t., Išvažiuojam 06.20 ir kaip tik gaunasi ta pertrauka per kurią būna mmm... doh.gif
Tai aš galvoju jei gersiu dabar dvi iškart (vieną 04.04-04.24, kitą 04.25-05.15), tai tada man mmm bus maždaug gegužės 16-22, o ne kaip geriant normaliai 23-29, ar aš neteisi? g.gif Aš galvoju tada man viskas pasitrauks viena savaite atgal...
Atsakyti
QUOTE(Isadora @ 2005 04 11, 11:28)
Balandžio 4 pradėjau naują pakuotę, baigsiu 04.24, pertrauka 04.25-05.01.  Paskui kita pakuotė 05.02-05.22, o pertrauka 05.23-05.29 ir t.t., Išvažiuojam 06.20 ir kaip tik gaunasi ta pertrauka per kurią būna mmm...  doh.gif
Tai aš galvoju jei gersiu dabar dvi iškart (vieną 04.04-04.24, kitą 04.25-05.15), tai tada man mmm bus maždaug gegužės 16-22, o ne kaip geriant normaliai 23-29, ar aš neteisi?  g.gif Aš galvoju tada man viskas pasitrauks viena savaite atgal...

Taip, tu teisingai mąstai ax.gif . Turbūt ir geriausia tau būtų šį mėnesį nedaryt pertraukos, vat jeigu ir teplios geriant, tai ne per atostogas smile.gif . Taip ir daryk smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 11, 12:36)
Taip, tu teisingai mąstai  ax.gif . Turbūt ir geriausia tau būtų šį mėnesį nedaryt pertraukos, vat jeigu ir teplios geriant, tai ne per atostogas  smile.gif . Taip ir daryk  smile.gif .

Ačiū 4u.gif , nes niekada nebuvau to darius, tai tiksliai ir nežinojau ar aš čia teisingai galvoju ax.gif

Liepsnele, o gal žinai ar čia nieko tokio gerti be pertraukos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isadora: 11 balandžio 2005 - 11:40
Mama man pasakojo apie senovini (tiksliau tarybini) moteru buda paankstinti menesinems - jos atsiguldavo i labai karsta vonia sad.gif Tuomet juk nebuvo normaliu tableciu, nei Evros, kad nusiklijuoji anksciau ir prasideda.

Sitoki buda karta pabande ir mano mamyte... Ziuariai sukraujavo... O pasirode, kad ji jau laukesi... manes. Bet nieko, kaip matome tongue.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 11, 11:50)
Mama man pasakojo apie senovini (tiksliau tarybini) moteru buda paankstinti menesinems - jos atsiguldavo i labai karsta vonia  sad.gif  Tuomet juk nebuvo normaliu tableciu, nei Evros, kad nusiklijuoji anksciau ir prasideda.

Sitoki buda karta pabande ir mano mamyte... Ziuariai sukraujavo... O pasirode, kad ji jau laukesi... manes. Bet nieko, kaip matome  tongue.gif  biggrin.gif  smile.gif

tai jau šitas būdas geriant KT ne prie ko turbūt smile.gif

O man šitas būdas tai kaip tik atitolindavo menstruacijas g.gif , esu maudžiusis prieš pat jom prasidedant, ir tai man suvėlino kelias dienas unsure.gif . Ir paskui tai dariau, ir vėl efektas toks pat buvo...
Atsakyti