O man cirtinos tikrai padeda jei nori nutolinti.
Jei nori paankstinti, tai gerai pasiparink pirty, arba labai karsoj vonioj, kelis kartus per diena.
Isbandyta, patikrinta, tikrai padeda.
As menesines atitolinu pradedama gert KT
bile kuria ciklo diena. Pirma diena 3 tabletes, paskui sekancias 3 dienas po 2 ir toliau po viena, kol noriu, kad uzsilaikytu menesines, sis budas bent man tai yra

QUOTE(Baltija @ 2005 02 20, 18:33)

nei viena nezinot ?

QUOTE(Baltija @ 2005 02 20, 18:33)

na as net nzn, bet jei nenori nestumo, tai manau gal geriau naudokit papildomai prezervatyvus

Mes irgi ruošiamės po poros mėnesių važiuot į kelionę ir kaip tik tą savaitę turi būti mmmm, kažkoks pravalas
Tai jei gersiu antrą pakuotę iš eilės, tai jos man pasiankstins vieną savaitę? Kas bandė taip pakoreguoti mmm laiką, patarkit, please

QUOTE(Isadora @ 2005 04 11, 10:42)
Mes irgi ruošiamės po poros mėnesių važiuot į kelionę ir kaip tik tą savaitę turi būti mmmm, kažkoks pravalas
Tai jei gersiu antrą pakuotę iš eilės, tai jos man pasiankstins vieną savaitę? Kas bandė taip pakoreguoti mmm laiką, patarkit, please 

nelabai suprantu, ką tu turi omeny, ar jos pasiankstins vieną savaitę? Jei gersi be pertraukos 2 pakuotes, tai turėtum susirgti tik tada, kai padarysi pertrauką po 2 pakuotės - standartiškai kaip visada susergi padarius pertrauką - 4-tą ar kokią ten dieną. Bet būna, kad kitom pateplioja geriant 2 pakuotes iš eilės. Aš esu ne su vienom KT gėrus 2 pakuotes iš eilės ir nesirgus, nei tepliojo man nei ką.
Jeigu tau po dviejų mėnesių tk kelionė, tai gali pabandyt pasiskaičiuot ir jei liko dar dvi pakuotes gert iki to laiko, tai vienąkart daryt trumpesnę nei 7 dienų pertrauką - pvz. tik 2 ar 3 dienų ir dar po kitos pakuotės vėl daryt trumpesnę pertrauką. Nu jei parašytum konkrečiau datom, pvz. šiandie kelintą tabletę geri arba kelinta pertraukos diena (jei dabar kaip tik pertrauka tarp pakuočių) ir kada tiksliai į kelionę važiuoji, pasiūlyčiau tau konkrečiau.
Balandžio 4 pradėjau naują pakuotę, baigsiu 04.24, pertrauka 04.25-05.01. Paskui kita pakuotė 05.02-05.22, o pertrauka 05.23-05.29 ir t.t., Išvažiuojam 06.20 ir kaip tik gaunasi ta pertrauka per kurią būna mmm...
Tai aš galvoju jei gersiu dabar dvi iškart (vieną 04.04-04.24, kitą 04.25-05.15), tai tada man mmm bus maždaug gegužės 16-22, o ne kaip geriant normaliai 23-29, ar aš neteisi?
Aš galvoju tada man viskas pasitrauks viena savaite atgal...

Tai aš galvoju jei gersiu dabar dvi iškart (vieną 04.04-04.24, kitą 04.25-05.15), tai tada man mmm bus maždaug gegužės 16-22, o ne kaip geriant normaliai 23-29, ar aš neteisi?

QUOTE(Isadora @ 2005 04 11, 11:28)
Balandžio 4 pradėjau naują pakuotę, baigsiu 04.24, pertrauka 04.25-05.01. Paskui kita pakuotė 05.02-05.22, o pertrauka 05.23-05.29 ir t.t., Išvažiuojam 06.20 ir kaip tik gaunasi ta pertrauka per kurią būna mmm...
Aš galvoju tada man viskas pasitrauks viena savaite atgal...

Taip, tu teisingai mąstai

QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 11, 12:36)
Taip, tu teisingai mąstai
. Turbūt ir geriausia tau būtų šį mėnesį nedaryt pertraukos, vat jeigu ir teplios geriant, tai ne per atostogas
. Taip ir daryk
.

Ačiū

Liepsnele, o gal žinai ar čia nieko tokio gerti be pertraukos?

Mama man pasakojo apie senovini (tiksliau tarybini) moteru buda paankstinti menesinems - jos atsiguldavo i labai karsta vonia
Tuomet juk nebuvo normaliu tableciu, nei Evros, kad nusiklijuoji anksciau ir prasideda.
Sitoki buda karta pabande ir mano mamyte... Ziuariai sukraujavo... O pasirode, kad ji jau laukesi... manes. Bet nieko, kaip matome

Sitoki buda karta pabande ir mano mamyte... Ziuariai sukraujavo... O pasirode, kad ji jau laukesi... manes. Bet nieko, kaip matome

QUOTE(Zemze @ 2005 04 11, 11:50)
Mama man pasakojo apie senovini (tiksliau tarybini) moteru buda paankstinti menesinems - jos atsiguldavo i labai karsta vonia
Tuomet juk nebuvo normaliu tableciu, nei Evros, kad nusiklijuoji anksciau ir prasideda.

tai jau šitas būdas geriant KT ne prie ko turbūt

O man šitas būdas tai kaip tik atitolindavo menstruacijas