Tikiuosi šioje temoje dar kas nors lankosi, nes labai reikia patarimo
Tarkim, mm turi prasidėti penktadienį, pakuotę KT nustoju gerti pirmadienį. Bet ar galima išgerti papildomai iš kitos pakuotės tablečių, kad tarkim paskutinę tabletę išgerčiau penktadienį ir tada daryčiau septynių dienų pertrauką. Kitą savaitgalį nenoriu sirgti, tiesiog tokios aplinkybės susiklostė.
Ar darėt taip kas nors? Ir apskritai ar neišbalansuosiu ciklo?
Prašau patarimo

Tarkim, mm turi prasidėti penktadienį, pakuotę KT nustoju gerti pirmadienį. Bet ar galima išgerti papildomai iš kitos pakuotės tablečių, kad tarkim paskutinę tabletę išgerčiau penktadienį ir tada daryčiau septynių dienų pertrauką. Kitą savaitgalį nenoriu sirgti, tiesiog tokios aplinkybės susiklostė.
Prašau patarimo

QUOTE(smm @ 2012 09 16, 09:54)
Bet ar galima išgerti papildomai iš kitos pakuotės tablečių, kad tarkim paskutinę tabletę išgerčiau penktadienį ir tada daryčiau septynių dienų pertrauką. Kitą savaitgalį nenoriu sirgti, tiesiog tokios aplinkybės susiklostė.
Prašau patarimo

Jei man tikrai labai reikėtų daryčiau, o norėdama mažiau išbalansuoti kitą mėnesį gerčiau pilną pakuotę. O tą pradėtą pakuotę pasidėčiau gal kada vėl prireiks pareguliuoti mm.
kai labai reikia atitolinti bent pora dienu, valgau daug citrusininiu vaisiu (nebutinai tai citrinos, as mieliau renkuosi apelsinus
) siaip visais atvejais padedavo atitolinti 2-5 dienas (maziausiai 6-7 k.bandziau) bet viena karta nutiko toks pokstas, kad eme ir prasidejo anksciau!
tai va ir nezinau ar cia su tais vaisiais buvo tik sutapimas ar jie tikrai veikia...

Klausykit, man mirtinai trukt plyst reiks mmm atitolint, bent porai dienikiu, KT vartoti negaliu (laukia operacija), kaip reikia vartoti tas citrinas? pries kiek laiko mazdaug jas valgyti, kad nepaveluot atitolint
ar iskart kai baigsis sios mm, ar savaitei likus iki mm ir pan? labai labai prasau, patarkit..
zinau, kad gali ir nesuveikt sis bajeris, bet uz pabandyma, nieko nenutiks 
Kiek paskaičius supratau, kad vit.C reik gert ir sav.prieš pradėt kramsnot citrina
o į dieną po vieną ar kiek jų suvalgyt?

Kiek paskaičius supratau, kad vit.C reik gert ir sav.prieš pradėt kramsnot citrina

valgyk kuo anksciau, siaip pradedavau pries 3 savaites.
kai gerdavau tuos zirniukus vit C tai kur doze budavo 2-3 zirniukai dienai, suvagydavau 5-6, padedavo
kai gerdavau tuos zirniukus vit C tai kur doze budavo 2-3 zirniukai dienai, suvagydavau 5-6, padedavo

Na ka, ateinu su savo patirtimi 
Geriau 10 dienų prieš, kaip MB sako, vartojau arkliškom dozėm
2-3 citrinų sultys ir 5 tabletės C per dieną
Antradienį turėjo prasidėt mm, bet nebuvo
3dienį operacija, o mm ale prasidėjo 5dienį, bet manau, kad ne jos ten buvo, o nuo vaistų priverstinai, nes 6dienį buvau kai skerdžiama, o 7dienį jau nieko nebuvo.. tad laukiu dabar savo normaliųjų, nežinia kada busiančių mm 

Geriau 10 dienų prieš, kaip MB sako, vartojau arkliškom dozėm

Pagerk būtinai ką nors nuo kepenų, nes vitaminas C labai kenkia kepenims
Tai dabar dar geriu antibiotikus, aspirina, tai prie to pacio ir tas gerasias bakterijas, kad taip skrandzio nenuvaryt i kapus

Ginekologe sake man, kad tai yra labai negerai, nes isbalansuojat organizma, o taip tai bandzius viska, ir vit.C ir karstas vonias.
keliu temą į viršų
praeitais metais teko draugauti su "tom" dienom per atostogas
šiemet kartoti nebenoriu, o pagal skaičiavimus gali tekti
tad noriu paklausti, kokie kontraceptikai yra iš "lengvesnių", norėčiau pagerti kelis mėnesius ir pareguliuoti ciklą
beje, išbandžiau liaudiškus būdus ne kartą
mano organizmo nejama visiškai
praeitais metais teko draugauti su "tom" dienom per atostogas
šiemet kartoti nebenoriu, o pagal skaičiavimus gali tekti
tad noriu paklausti, kokie kontraceptikai yra iš "lengvesnių", norėčiau pagerti kelis mėnesius ir pareguliuoti ciklą
beje, išbandžiau liaudiškus būdus ne kartą
mano organizmo nejama visiškai