Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

sveikos 4u.gif
gal cia dar kas nors lankosi smile.gif bent jau tikiuosi smile.gif
tarkim, kad pirmadieni, 20 diena, turiu operacija, kurios metu darys spinaline nejautra,kadangi operuos pilvo sriti, o priskaiciavau, kad apie 18-17 turetu prasideti dieneles... kaip manot ar iseis nutolinti bent keliom dienom, kad prasidetu po operacijos? ar su tokia nejautra, o ne pilna narkoze, operacija nera labai kenksminga? konsultacijos metu nepasisakiau daktarei, nes tiksliai nezinojau ir net nepagalvojau apie tai, bet dabar mastau kaip daryt geriau unsure.gif
Atsakyti
Niekada nebandziau, bet girdejau ne is vienos drauges didziausias pagiras jog padeda DAAAAUG citrinu smile.gif Ir siaip saltais ziemos vakarais cirinu arbatele nepakenks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 04, 04:35)
Niekada nebandziau, bet girdejau ne is vienos drauges didziausias pagiras jog padeda DAAAAUG citrinu smile.gif Ir siaip saltais ziemos vakarais cirinu arbatele nepakenks wink.gif

bet tas daaaug yra kiek?smile.gif nes vakar suvalgiau viena, bet labai jau sunkiai biggrin.gif
ir ar tos citrinos neitakos kraujo tyrimu?.. unsure.gif
Atsakyti
Pilnai pakanka ir pusės citrinos, man bent jau atitolindavo mėnesines 3-im dienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2012 02 12, 22:37)
Pilnai pakanka ir pusės citrinos, man bent jau atitolindavo mėnesines 3-im dienom smile.gif

jau visa savaite geriu tai vit C, tai citrinas valgau, su pastarosiom sunkiau, nes labai dantys kencia doh.gif hmmm...tikiuosi, kad pades ir bent jau ta sekanti dar pirmadieni neprasides, nors pagal grafika laukiu sestadieni... g.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 02 12, 23:37)
jau visa savaite geriu tai vit C, tai citrinas valgau, su pastarosiom sunkiau, nes labai dantys kencia doh.gif  hmmm...tikiuosi, kad pades ir bent jau ta sekanti dar pirmadieni neprasides, nors pagal grafika laukiu sestadieni... g.gif

labai nepasikliauciau tais "citrininiais" metodais, buna, kam atitolina, bet cia gal daugiau sutapimo ir itikejimo reikalas. Kodel nenorejot gydytojai paminet apie savo situacija?
Atsakyti
Labas,
turiu klausima;gyvenu uk,sunku patekt pas ginekologa,o ir angliskai nesneku,atsitiko taip,kad menesines man jau trunka visa menesi,jau pati esu issigandus ir lekciau pas gydytoja,bet kad nezinau kur,beto oficialiai nedirbu,tad aisku gydytojo paslaugos butu mokamos.jei pradeciau gert kontraceptikus,ar jie man sustabdytu menesines?
Atsakyti
QUOTE(pupitapupa @ 2012 02 18, 21:37)
Labas,
turiu klausima;gyvenu uk,sunku patekt pas ginekologa,o ir angliskai nesneku,atsitiko taip,kad menesines man jau trunka visa menesi,jau pati esu issigandus ir lekciau pas gydytoja,bet kad nezinau kur,beto oficialiai nedirbu,tad aisku gydytojo paslaugos butu mokamos.jei pradeciau gert kontraceptikus,ar jie man sustabdytu menesines?

Laba, nesvarbu kad nedirbi. Nueik i artimiausia Klinika uzsirasyk pas Gp, su savim turek adreso patvirtinima na koki laiska ar nuomuos sutarti ir pasa. Pateksi pas gp ar nurse ir pasakyk kas negerai tau. Gal kokia drauge turi pavertejautu. O jau gp ar pati gydys ar sius i hospitali cia nuo situacijos priklauso. Sekmes
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti geriau kontraceptikus 4men likus 2 tabletem iki pertraukos susirgau... kai jau buvo pertrauka nebesirgau isvis... ar kas blogai???? doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
kadangi artėja vasara, ir vėl nerimas dėl tų mmm doh.gif biggrin.gif
kaip tyčia susiplanavom atostogas ir aišku tik paskui pažiūrėjau kad kaip tik ant jų lygiai 7 dienas aš apturėsiu mmm doh.gif verysad.gif jau net nebelaukiu aš tų atostogų doh.gif (pakeist nebegalima nes ne vien nuo mūsų priklauso doh.gif ). Vartoju KT, galvoju nedaryti pertraukos.. tik sakykit, ar tada kai nedarant pertraukos, neteplioja? o jei teplioja, ar gausiai? unsure.gif unsure.gif labai dėkinga būsiu už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sunku pasakyt del to tepliojimo, vienom buna, kitom ne, vienos net kraujuoja, kitom - nieko. Pvz. man nebuvo nieko, tik labai issiputus jauciaus. Jei dar yra keli ciklai iki atostogu, tai gal dabar pamazu galima keist situacija? Pvz. kelis kartus daryt trumpesne nei 7 d. pertrauka, pvz., viena karta 3 dienas, kita karta irgi tik 3 dienas vietoj 7 ir taip pavyks isvengti sirgimo per atostogas? Juk is anksto paskaiciavus nesunku perstumti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2012 04 22, 22:47)
Sunku pasakyt del to tepliojimo, vienom buna, kitom ne, vienos net kraujuoja, kitom - nieko. Pvz. man nebuvo nieko, tik labai issiputus jauciaus. Jei dar yra keli ciklai iki atostogu, tai gal dabar pamazu galima keist situacija? Pvz. kelis kartus daryt trumpesne nei 7 d. pertrauka, pvz., viena karta 3 dienas, kita karta irgi tik 3 dienas vietoj 7 ir taip pavyks isvengti sirgimo per atostogas? Juk is anksto paskaiciavus nesunku perstumti  4u.gif

dėkui 4u.gif dar du ciklai iki atostogų unsure.gif 4u.gif gal reiks kažką bandyt, nes tokia nesąmonė gaunasi doh.gif
Atsakyti