Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 21:51)
Bandziau ir as menesines atitolinti, nelaukus pertraukos pradejau gerti kita pakuote. Galiu pasakyti, kad saunu jog nekraujavau, bet pozymiai buvo lygiai tokie patys kaip ir per menesines. Supratau, kad savo sveikata ir taip gadinu gerdama chemija, o dar tokie eksperimentai ne i nauda.

as jau kelis kart taip gelbejausi per visokias isvykas ir atostogas. manosios irgi labai skausmingos, tupiu surakinta nuskausminamaisias atbukinta... todel leidziu sau taip papiktnaudziauti...
Atsakyti
Na man ir išpuola sirgt per atostogas, vartoju KT jau apie pusmetį, dar nesu bandžiusi tokio gėrimo dviejų pakuočių be pertraukos. Norėjau paklaust bandžiusiųjų ar nesijauti kaip per mėnesines tik kad nekraujuoji, nes jeigu jausiesiu panašiai ir dar teplios tai galvoju gal neverta
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 09 02, 22:15)
Na man ir išpuola sirgt per atostogas, vartoju KT jau apie pusmetį, dar nesu bandžiusi tokio gėrimo dviejų pakuočių be pertraukos. Norėjau paklaust bandžiusiųjų ar nesijauti kaip per mėnesines tik kad nekraujuoji, nes jeigu jausiesiu panašiai ir dar teplios tai galvoju gal neverta

Tai l.individualu. Pvz., as keliskart gerdama be pertraukos normaliai jauciaus, netepliojo, o kitom buna, kad ir prateplioja ta laika, kai reikejo daryt pertrauka, ir net dar ilgiau.
Atsakyti
Mergaitės, o gal žinot, kaip nevartojant KT galima paankstinti? Jaučiu, kad tuoj tuoj turėtų būt, bet noris kuo greičiau blush2.gif Žinau, kad karštoj vonioj išsimaudyt galima, o kas dar?
Atsakyti
labas,reikia patarimo labai labai help.gif help.gif
per Naujus metus zadame vaziuoti su draugais i pirty,o 31 gruodzio kaip tik man turi prasideti menesinesvisai man bus nekas ,nes nei i pirty,nei alkoholio as tuomet negaliu vartoti,nes man labai gausios buna doh.gif ,siuo metu KT negeriu,bet nesenai tik nutraukiau,turiu galiojanti recepta dar ,sakykit kaip man su KT patolinti menesines?gal esate kuri bandziusi?jeigu as pradeciau gerti gruodzio 29 ar 30 pirmaja tablete ar tai sustabdytu man menstruacijas? g.gif as zinau kad reikia po pertraukos pradeti pirma menesiniu diena gerti KT ,bet as saugociaus kitais budais,man tik reikia kad nusikeltu menesines,ar toks budas patikimas?
pas savo ginekologe negaliu nueiti pasitarti,ji atostogauja,o eiles iki vasario vidurio pas ja
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 14, 10:13)
labas,reikia patarimo labai labai help.gif  help.gif
per Naujus metus zadame vaziuoti su draugais i pirty,o 31 gruodzio kaip tik man turi prasideti menesinesvisai man bus nekas ,nes nei i pirty,nei alkoholio as tuomet negaliu vartoti,nes man labai gausios buna doh.gif ,siuo metu KT negeriu,bet nesenai tik nutraukiau,turiu galiojanti recepta dar ,sakykit kaip man su KT patolinti menesines?gal esate kuri bandziusi?jeigu as pradeciau gerti gruodzio 29 ar 30 pirmaja tablete ar tai sustabdytu man menstruacijas? g.gif as zinau kad reikia po pertraukos pradeti pirma menesiniu diena gerti KT ,bet as saugociaus kitais budais,man tik reikia kad nusikeltu menesines,ar toks budas patikimas?
pas savo ginekologe negaliu nueiti pasitarti,ji atostogauja,o eiles iki vasario vidurio pas ja

Jeigu pradėsit gerti taip vėlai, tikrai nesustabdys. Pradėkit dabar.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 14, 11:10)
Jeigu pradėsit gerti taip vėlai, tikrai nesustabdys. Pradėkit dabar.

aciu uz patarima,as ir taip pagalvojau,kad gal jau velokai bus g.gif ,na bandysiu pradeti gerti nuo rytojaus unsure.gif
Atsakyti
pradejau gerti KT ,ziuresim kaip cia bus,parasysiu rezultatus po Nauju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
klausimukas toms, kurios atidėliojo mėnesines su KT, ar vieną mėnesį nedarius pertraukos (t.y. nesusirgus mėnesinėm) kitą mėnesį nebūna jos gausesnės? g.gif

kitą mėnesį turėsiu operaciją.. nesinori susirgti mmm, bet mąstau ar dar kitą mėnesį nebus gausios jos.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 20 gruodžio 2010 - 21:11
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 12 20, 22:03)
Sveikos 4u.gif
klausimukas toms, kurios atidėliojo mėnesines su KT, ar vieną mėnesį nedarius pertraukos (t.y. nesusirgus mėnesinėm) kitą mėnesį nebūna jos gausesnės? g.gif

kitą mėnesį turėsiu operaciją.. nesinori susirgti mmm, bet mąstau ar dar kitą mėnesį nebus gausios jos..  unsure.gif

Jei ir bus gausesnės, tai nežymiai, už du mėnesius tikrai neprikraujuosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 20, 22:51)
Jei ir bus gausesnės, tai nežymiai, už du mėnesius tikrai neprikraujuosit  biggrin.gif

thumbup.gif blush2.gif gerai tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 12 20, 21:03)
Sveikos 4u.gif

man nebuvo smile.gif
Atsakyti