Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

QUOTE(amber123 @ 2008 06 16, 20:37)
Man situacija tokia, kad turiu susirgt ant medaus men..  unsure.gif  tai kaip suprantu sugerus KT, nedaryt pertraukos ir gert toliau...?  smile.gif  o poto kai visas 21 tabl sugersiu daryt 7d pertrauka ir toliau gert kaip iprasta? nes jei gert tiek tabl kiek nori atitolint tai likusias belieka ismest kaip suprantu?  4u.gif

bandziau ir aš taip. bet po kelių dienų nebepakėliau galvos, ir vos neatsiradau ligoninėj doh.gif daktarė buvo šoke.
pasakiau kad perskaičiau straipsnį Cosme, ir taip pat norėjau atitolint mm. daktarė griežtai pasakė kad tokių bairių nedaryčiau, nes organizmas privalo išsivalyt rolleyes.gif
taigi galiu tau pasakyt, kad rizikuoji savo medaus menesiį dar labiau susigadint, atsidūrus ligoninėj 4u.gif
tikrai patariu, būtinai pasiskambink savo daktarui, ir pasikonsultuok 4u.gif
Atsakyti
as kiek zinau,kad atitolinti menstruacijas,galime netgi 3,bet daugiau ciklus tongue.gif netgi pakuoteje yra parasyta,kad isgerus viena pakuote,be pertraukos,imama antroji,taip ir zadu daryti nuo kito menesio,nes papuola raudonoji, schmoll.gif ant vestuviu,kaip tycia doh.gif ziuresiu,kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 14, 18:38)
Kiek gert to vitmino C per diena? Arba kiek tu citrinu? Vienos citrinos uzteks?  ax.gif

vitamino C gali nedaugiau kaip 5 tabletes per dieną ax.gif
Atsakyti
Labiau domina citrinos. Kažkada buvau pergerus to vit. C, tai nemalonus dalykai daresi. Matyt, jautri esu jam. sad.gif
Iš kiek citrinu padarytas gerimas ir isgertas per diena, suveikia?
Žinau, kad gert reikia pradeti pries savaite.
Parašykit kas nors, nes draugas is uzsienio parvažiuoja ir labai jau nepalankiu metu. Naudosiu ir kontraceptikus, bet reikia siek tiek pirmyn dieneles nustumt, kad nereiktu dviejų pakuočių vartot.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 29, 21:39)
Naudosiu ir kontraceptikus, bet reikia siek tiek pirmyn dieneles nustumt, kad nereiktu dviejų pakuočių vartot.

o tu nenori geriau anksciau baigt gert pakuote, kuria dabar geri, tada anksciau prasides dieneles ir anksciau pradesi nauja pakuote (po normalios 7d. pertraukos).
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 01, 13:51)
o tu nenori geriau anksciau baigt gert pakuote, kuria dabar geri, tada anksciau prasides dieneles ir anksciau pradesi nauja pakuote (po normalios 7d. pertraukos).

mxm g.gif gal tiksliai geriau nepabaigti suvartoti visos pakuotes,kad nereiktu,2gerti is eiles,o,tj neissiderins ten visos funkcijos unsure.gif
Atsakyti
As negeriu dabar kontraceptiku.
Atsakyti
nezinau ka daryt, kaip tik per vestuves mmmnusimato, o po to dar medaus menuo, o mmm gan ilgos, kontraceptiku nevaartoju...net nezinau ka cia sugalvot.... schmoll.gif
Atsakyti
na as tiik kt zinau, katik baigiau be pertraukos dvi pakuotes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Noreciau paklausti man db yra 18 metu planuoju isvykti su vaikinu atostogu lipeos 27 diena ir ta diena turiu susirgti:) Jokiu kontracepcijos priemoniu nevartoju bet noreciau atitolint ar pagreitin kad ansciau susirgciau ir praeitu tos dieneles:) Ka patartumet ar yra kokiu kontracepcijos priemoniu tableciu ar ko kad db pradeciau vartoti ir padetu?smile.gif skaiciau cia forume bet nlb supratau noreciau kad kas paaiskintu ka man tiksliai daryt ar yra kokia iseitis:)
Atsakyti
Aš asmeniškai patarčiau nieko nedaryt, nieko čia ir nepadarysi, nes norint pradėt gert kontraceptines vistiek reik sulaukt pirmos mėnesinių dienos.

Reikėjo pasiskaičiuot prieš planuojant atostogas, o dabar nieko jau nebepadarysi, tikėkis, kad vėluos ar anksčiau prasidės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 10 liepos 2009 - 13:14
yra vaistukai kurie atitolina mmm, bet nebandziau ir nezinau pavadinimo, bet tai nera gerai, paskui kai prapliupsi, galesi ant klozeto sedeti lotuliukas.gif bet jei tau tai neymotais, pasiteirauk vaistineje, tikrai yra mirksiukas.gif na arba tamponus naudok...bet jau lytiniu santykiu reiks isvengti
Atsakyti