Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

na mergaitės ir man stresas doh.gif joptai MM vėluoja beveik mėn..einu iš proto..su vaikinu saugomės gumytėm..lyg ir plyšus nebuvo, nusimovęs taip pat..kai ir nėra priežąsties nerimaut, bet vistiek tokia buka paranoja.. blin blin.. blink.gif
gal reiktų testuką nusipirkt..uf..bet kaiiiiiip baisu..
Atsakyti
o man zinokit irgi neramu..mečiau gerti kontracepcines ir viskas, neber menesiniu... nors saugojomes ir dabar saugojames, kazkas panasaus lyg ir buvo, patepliojimai kazkokie bet ne... tai dabar ir bijau .. ar pirkti cia testa ar dar laukti, gal tiesiog kai negeriu tu tableciu tai ir organizmui persitvarkyt reikia... na, man jau ne 18 , tai kaip ri laikas jau butu, o iki vestuviu nepilni du menesiai liko ax.gif tai vat, bet gal kam irgi panasiai buvo, tiesiog idomu, ar gali jos veluoti ar buti nenormalius, metus gertyi tabletes? g.gif
Atsakyti
Kriko,

oj būna žinok tikrai, kad išsireguliuoja ciklas..kai aš mečiau gert KT išvis bardakas buvo..kelis mėn nesirgau..po to gausiai kai pavariau maniau mirsiu..sunkiai kažkaip atsistojo viskas į savo vėžias..gal tik per pusmetį..

unsure.gif beja gal galit parekomenduot kokį nėštumo testuką pirkt?
Atsakyti
Na, mergaitės, tikrai nenoriu nė vienos gąsdinti, bet būna, kad ir testukai apgauna. Man taip buvo su antruoju, labai laukiau, kai mm užvėlavo su džiaugsmu pasidariau testuką, o jis bjaurybė parodė 1 juostelę doh.gif Po to dar sudalyvavau vienam gimtadieny, pabaliavojau, dar danties nuotrauką dariausi, o kai mm vistiek neprasidėjo, pasidariau testą dar kartą (tik jau pirkau kitokį) - ir ką, gražiausios ryškiausios 2 juostelės (tada jau buvo 6 sav. nestuke.gif ). Pamenu, kaip tada keikiausi ir pykau ant savęs, kad neturiu jokios moteriškos nuojautos ir pati nesupratau, kad jau tikrai laukiuosi lotuliukas.gif

Gaila, niekaip nebeprisimenu to nepatikimo testo pavadinimo, pirkau Eurovaistinėj, ten tik tokia paprastutė juostelė. Man arodo, patikimesnės yra tos "kapsulytės" (į kurias reikia įlašinti šlapimuką)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 09 birželio 2008 - 11:03
oi, ačiū vini pu, nuraminai truputi, bet kazkaip jauciu kad nesilaukiu, bet jei laukiuosi.. nu tada viosai jokios nuojautos neturiu biggrin.gif o pirkt ta testa , zinokit nedristu, kazkodel baisu man dar... biggrin.gif na, taip maloniai baisu biggrin.gif palauksiu iki vestuviu, o tada nusipirksiu jei nesusirgsiu biggrin.gif busiu zenota, tai nebus taip baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 28, 22:25)
Kažkada buvo man taip...10 dieną pasidariau testuką ir po valandos susirgau lotuliukas.gif

man buvo irgi panašiai. Man rodos, kad iš susinervinimo ar šiaip įtampos "ką testas parodys" taip būna. Po to streso hormonai nurimsta ir ateina mm.
Atsakyti
mano būsimas vyras nupirko šiandien testą... jis pats, nes sakė, kad turim žinot tiesą.. o aš visai nenoriu jo daryt...
Atsakyti
kriko> na ir koks rezultatas ? ax.gif

oij aš tai dariaus pati...niu išryškėjo tik viena juosčikė..alia MM kaip nėr taip nėr...ir krūtys jautrios pasidarė..ir vaidenas, kad pykina..žodž savijauta tai kaip grynos nėštukės..alia jei neprasidės kitą savaitėlę šutinsiu pas gydytoją..
Atsakyti
4u.gif padariau testą, išryškėjo tik viena juostelė, jokio nėštumo požymių biggrin.gif džiaugiuosi, nes dar truputį ne laikas, nors p[agal metus jau turėtų būti laikas blush2.gif bet mano būsimas vyras dar labiau jaudinosi, šokinėjo aplink tą testą ir pyko, kodėl be jo padariau, nes jis tuo metu rūsį buvo lotuliukas.gif praleido tokią procedūrą lotuliukas.gif
Atsakyti
super aš sulaukiau savo dienų thumbup.gif thumbup.gif joptai seniai taip nesidžiaugiau jom drinks_cheers.gif
Atsakyti
taigi sveikinu 4u.gif nors po testo ramiau šiek tiek, bet vistiek laukiu ir aš dar vis doh.gif
Atsakyti
Man situacija tokia, kad turiu susirgt ant medaus men.. unsure.gif tai kaip suprantu sugerus KT, nedaryt pertraukos ir gert toliau...? smile.gif o poto kai visas 21 tabl sugersiu daryt 7d pertrauka ir toliau gert kaip iprasta? nes jei gert tiek tabl kiek nori atitolint tai likusias belieka ismest kaip suprantu? 4u.gif
Atsakyti