Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

Mano situacija tokia pati kaip Tavo, Statika. Parašyk kaip viskas baigėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Statika @ 2008 05 24, 19:22)
Na man niekada nėra taip buvę.  Nervinės įtampos yra truputį. O kiek dienų maždaug jeigu vėluoja nereiktų nervintis?

Jai tik savaitę vėluoja,tai dar nereikėtų nervintis,nes kas kažkiek laiko ciklas pasislenka ir tai normalu.Betkokiu atveju nervai nepadės mirksiukas.gif Yra pigiųtestų kur kelis litus kainuoja ir jie visai patikimi. 4u.gif
Atsakyti
Patariu nusiraminti.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 26, 20:54)
Mano situacija tokia pati kaip Tavo, Statika. Parašyk kaip viskas baigėsi  mirksiukas.gif

O aš patarčiau sulaukti bent 18 o tada jau duotis jei taip norisi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif aišku čia jau bumbu kaip senė, bet jei galėčiau laiką atsukt atgal pati taip ir padaryčiau, bet jau šaukštai po pietų, tada atrodė kad jau baisiai suaugus esu, o va kai pakvimpa nėštumu tai tada ir užpakalis svilt pradeda, nors nėra čia tokia didelė bėda, pasigimdysi ir užsiauginsi aišku jei tik gimdyt noro bus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet pirmiausia pasidaryk testuką ir tiksliau žinosi, be to juk kaip kažkas ir sakė gali būt ir rimtesnių ginekoliginių bėdų atsiradę, ir geriau kai viskas baigisi nueik pas ginekologę ir išsirinkit kitokį apsisaugojimo būdą kad vėliau nereiktų stresuot mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat. pasidariau testuką. Išryškėjo tik viena juostelė. Rezultatas neigiamas. Beliko laukt. jei dar vėluos ilgiau, teks dar pasidaryti.. unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Statika @ 2008 05 27, 15:46)
Vat. pasidariau testuką. Išryškėjo tik viena juostelė. Rezultatas neigiamas. Beliko laukt. jei dar vėluos ilgiau, teks dar pasidaryti..  unsure.gif  g.gif

Siulau nueiti pas ginekologe 4u.gif
Atsakyti
Kažkada buvo man taip...10 dieną pasidariau testuką ir po valandos susirgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 28, 22:25)
Kažkada buvo man taip...10 dieną pasidariau testuką ir po valandos susirgau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif buvo ir man tokia situacija,tik aš labai nenorėjau susirgti blush2.gif
Atsakyti
gal biskiuka ne i tema, bet tiesa jog jei bendrauji su vienu partneriu ir jis nukrypsta i kaire... tai gali pasijausti hmmm kaip cia pasakius gali pasikeisti mano PH .. ?
Atsakyti
geriau vit C atitolino kokias 3 4d bet gerai nesugadino atostogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa82 @ 2008 05 29, 00:58)
gal biskiuka ne i tema, bet tiesa jog jei bendrauji su vienu partneriu ir jis nukrypsta i kaire...  tai gali pasijausti hmmm kaip cia pasakius gali pasikeisti mano PH ..  ?

Kazkur girdejau,kad gali..smile.gif jei jis nesiprausia smile.gif bet kazkas man is daktaru sake.. o man buwo taip kad menesines welawo menesi..dar kita menesi..jau susitaikiau ,kad busiu mam..nuejau pas ginek. ir ant to wertalioto...kaip pradejo tekstis wisur kraujai.. blush2.gif kaip man buwo geda verysad.gif doh.gif blush2.gif bet
Papildyta:
Statika pranesk su kuo tawe sweikint:)
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 06, 21:38)
Kazkur girdejau,kad gali..smile.gif jei jis nesiprausia smile.gif bet kazkas man is daktaru sake.. o man buwo taip kad menesines welawo menesi..dar kita menesi..jau susitaikiau ,kad busiu mam..nuejau pas ginek. ir ant to wertalioto...kaip pradejo tekstis wisur kraujai.. blush2.gif kaip man buwo geda verysad.gif  doh.gif  blush2.gif bet
Papildyta:
Statika pranesk su kuo tawe sweikint:)

doh.gif įsivaizduoju,kai nesmagu turėjo būti tau unsure.gif na bet tie daktarai visko prisižiūrėję,nemanau,kad labai nustebinai mirksiukas.gif
Atsakyti