Butent po viena stikline! Jei imu didelius puodelius, tai idedu daugiau kiausiniu. O morkas tarkavau kaip kugeliui, per smulkia. O su temperatura tai sunku atsakyti... Orkaite tokia baisi, kad nezinau nei kiek laipsniu nei kiek padalu ten buna. Manau pabandyk apie 170 laipsniu.
Noreciau labai padekoti uz varskes pirago su kakava receptika Labai jau skanus gavosi
Skanus morku pyragas ,reikes; morkos 640g drozlemis[ geriausia suskusti bulviu skutuku],miltu 300g, cukrus 400g, 2 sauksteliai kepimo milteliu, 1 saukstelis cinamono, gvazdikeliu smulkintu, graikiniu riesutu, 4 kiausiniai, 250ml aliejaus, 140g razinu. Cukru su aliejumi isplakti mikseriu, sudeti palaipsniui po kiausini,cinamona , gvazdikelius, graikinius riesutus [dali ju susmulkinti,kitus palikti puselem], kepimo miltelius, miltus,razinas, morku drozles.Viska ismaisyti ir kepti 180 laipsniu temp.-60-80min
pirkau konditerini sokolada ir ant jo radau pyrago recepta.vakar isbandziau tai labai liuxiskas gavosi:)
reikia:
3 kiausiniu
200 gr sviesto(as dejau margarina)
200gr cukraus
vanilinio cukraus
ziupsnelio druskos
200gr konditerinio sokolado
200gr migdolu(as dejau razinas, nes migdolu neturejau)
sviesta, cukru,druska, vanilini cukru ismaisyti iki purumo.sudeti kiausinius ir issukti.islydyti sokolada bliudelyje, kuris istatytas i karsta vandeni ir supilti i kiausiniu mase. sudeti miltus bei migdolus(razinas) ir ismaisyti.sudeti i kepimo forma ir kepti 180-200 laispniu temp 40 min. as kepiau 30 min ir buvo iskepes:)
tikrai labai labai skanus:)
reikia:
3 kiausiniu
200 gr sviesto(as dejau margarina)
200gr cukraus
vanilinio cukraus
ziupsnelio druskos
200gr konditerinio sokolado
200gr migdolu(as dejau razinas, nes migdolu neturejau)
sviesta, cukru,druska, vanilini cukru ismaisyti iki purumo.sudeti kiausinius ir issukti.islydyti sokolada bliudelyje, kuris istatytas i karsta vandeni ir supilti i kiausiniu mase. sudeti miltus bei migdolus(razinas) ir ismaisyti.sudeti i kepimo forma ir kepti 180-200 laispniu temp 40 min. as kepiau 30 min ir buvo iskepes:)
tikrai labai labai skanus:)
QUOTE(Erdve @ 2005 02 17, 11:54)
pirkau konditerini sokolada ir ant jo radau pyrago recepta.vakar isbandziau tai labai liuxiskas gavosi:)
reikia:
3 kiausiniu
200 gr sviesto(as dejau margarina)
200gr cukraus
vanilinio cukraus
ziupsnelio druskos
200gr konditerinio sokolado
200gr migdolu(as dejau razinas, nes migdolu neturejau)
sviesta, cukru,druska, vanilini cukru ismaisyti iki purumo.sudeti kiausinius ir issukti.islydyti sokolada bliudelyje, kuris istatytas i karsta vandeni ir supilti i kiausiniu mase. sudeti miltus bei migdolus(razinas) ir ismaisyti.sudeti i kepimo forma ir kepti 180-200 laispniu temp 40 min. as kepiau 30 min ir buvo iskepes:)
tikrai labai labai skanus:)
reikia:
3 kiausiniu
200 gr sviesto(as dejau margarina)
200gr cukraus
vanilinio cukraus
ziupsnelio druskos
200gr konditerinio sokolado
200gr migdolu(as dejau razinas, nes migdolu neturejau)
sviesta, cukru,druska, vanilini cukru ismaisyti iki purumo.sudeti kiausinius ir issukti.islydyti sokolada bliudelyje, kuris istatytas i karsta vandeni ir supilti i kiausiniu mase. sudeti miltus bei migdolus(razinas) ir ismaisyti.sudeti i kepimo forma ir kepti 180-200 laispniu temp 40 min. as kepiau 30 min ir buvo iskepes:)
tikrai labai labai skanus:)
o miltu kiek?
ziopliuke, pamirsau parasyt:)
120gr miltu:)
120gr miltu:)
labai norėčiau paprašyti gerbiamos kulinarės Bea, kad uždarytos temos "naminiai pyragai - 1" neištrintų o tai aš nepasiveju jūsų kepejėlių.
iš pirmos temos kepiau bea negriuką. tai kai pirmas blynas tai gan pavykęs o paskui bus taisomi niuansai
kaip fainiai kai iškepi ir gaunasi tai vyrui kaip ir prižadėjau kad kiekvieną sekmadienį bus po pyragą
iš pirmos temos kepiau bea negriuką. tai kai pirmas blynas tai gan pavykęs o paskui bus taisomi niuansai
kaip fainiai kai iškepi ir gaunasi tai vyrui kaip ir prižadėjau kad kiekvieną sekmadienį bus po pyragą
QUOTE(krika @ 2005 02 20, 11:36)
labai norėčiau paprašyti gerbiamos kulinarės Bea, kad uždarytos temos "naminiai pyragai - 1" neištrintų o tai aš nepasiveju jūsų kepejėlių.
iš pirmos temos kepiau bea negriuką. tai kai pirmas blynas tai gan pavykęs o paskui bus taisomi niuansai
iš pirmos temos kepiau bea negriuką. tai kai pirmas blynas tai gan pavykęs o paskui bus taisomi niuansai
Tikrai netrinsiu.
QUOTE(Rucelie @ 2005 02 03, 14:35)
va sitam pyragui kokias proporcijas emei?juk ne po 1 stikline visko...
ir tos morkos...kokia tarka tarkuotos? ta prasme skystai, kaip bulviu tarke, ar stambiau? ir kiek ta vid.karstumo orkaite?pas mane elektrine
ir tos morkos...kokia tarka tarkuotos? ta prasme skystai, kaip bulviu tarke, ar stambiau? ir kiek ta vid.karstumo orkaite?pas mane elektrine
Nu man sitas pyragas per daug paprastas, uz tai nelabai Va vyrui patiko nors sake ir keista, kad pyragas su morkom, paprastai mes morkas su cesnaku valgom
Kur rast pyrago su varske ir kakava recepta? berods abi temas perverciau, nerandu