Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai-2

QUOTE(hobo @ 2006 01 05, 11:09)
egle, to pyrago alternatyva yra irgi pirmam puslapyje varškės pyragas arba senuosiuose pyraguose bea "varškėtis".



aciukas hobo, butinai reikes isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
tas kakavinis, nerealiai prabangaus skonio, o varškėtis paprastesnis, bet man labiau patiko varškėtis.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 22, 11:48)
Cia reikia standartinio, 250 g ax.gif




o kaip su sviestu susidoroti?
islyditi ar kaip kitai sumaisyti?
Atsakyti
QUOTE(judrioji @ 2006 01 05, 12:41)
o kaip su sviestu susidoroti?
islyditi ar kaip kitai sumaisyti?

As tai atsaldau ir sutarkuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 01 05, 12:46)
As tai atsaldau ir sutarkuoju smile.gif



o as tirpdziau, kazin ar galejo kas nors del o pasikeisti g.gif . o kokia kepimo forma tu naudoji tam pyragui kepti su kriausem ir riesutais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2006 01 05, 14:52)
o as tirpdziau, kazin ar galejo kas nors del o pasikeisti  g.gif . o kokia kepimo forma tu naudoji tam pyragui kepti su kriausem ir riesutais  ax.gif

Na sako, kad jei atsaldyta sviesta dedi, tai tesla trapesne buna.O forma tai kokia turiu po ranka tokia ir naudoju, dazniausiai keturkampe smile.gif
Atsakyti
Sveikos, susigundžiau ir aš Šveicarišku riešutų pyragu. Vakar dariau pagal Shalimar receptą - šiandien atsiriekiau paragaut gabaliuką - skonis tikrai pasaka, nors nesu riešutinių saldumynų mėgėja. Suvyniojau ir paslėpiau iki savaitgalio - žiūrėsim koks ten jis "subrendęs" bus smile.gif

Tik va galvoju kad ne visai sklandžiai ėjosi gamyba - kai paskrudinau cukrų ir paskiau supyliau į keptuvę grietinėlę, tas cukrus sušoko į gabalus, nu tokios karamelkos grietinėlėj plaukiojo biggrin.gif . Tai žinokit ilgokai aš ten jas vėl tirpdžiau doh.gif A taip turėjo būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 01 05, 15:05)
Na sako, kad jei atsaldyta sviesta dedi, tai tesla trapesne buna.O forma tai kokia turiu po ranka tokia ir naudoju, dazniausiai keturkampe smile.gif



o as tai padariau dvi keksines formas is tos mases unsure.gif , tik as buciau dejusi maziau mases i viduri g.gif . na bet esme, kad pyragas skanus ir viskas ciki piki gavosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 01 05, 16:12)


  Tik va galvoju kad ne visai sklandžiai ėjosi gamyba - kai paskrudinau cukrų ir paskiau supyliau į keptuvę grietinėlę, tas cukrus sušoko į gabalus, nu tokios karamelkos grietinėlėj plaukiojo  biggrin.gif . Tai žinokit ilgokai aš ten jas vėl tirpdžiau  doh.gif A taip turėjo būt?  g.gif

Va va, as irgi del sito nerimauju, jau dariau viena kart visokias karameles keptuvej, cukrus iskart susoko i gabalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2006 01 05, 16:36)
o as tai padariau dvi keksines formas is tos mases  unsure.gif , tik as buciau dejusi maziau mases i viduri  g.gif . na bet esme, kad pyragas skanus ir viskas ciki piki gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif

Man tai skaniausia, kai tas padas nestoras buna ax.gif
Atsakyti
Kepiau šveicarišką riešutų pyragą pagal bea receptuką, žinoma dėjau kiek kitokius produktus įdarui, na tai ką namie radau. Bet gavosi skanus, nors dar neatšalusį ragavau, o įtariu atšalęs labai skanus bus bigsmile.gif Labai skanus padas išeina iš tos tešlos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 01 05, 16:55)
Va va, as irgi del sito nerimauju, jau dariau viena kart visokias karameles keptuvej, cukrus iskart susoko i gabalus doh.gif


As dariau pagal bea recepta tai ten rase kad pirma cukru reikia pakepinti, tada deti riesutus ir pakepinti ir tik ant galo pilti grietinele.... pabandykite pagal tokia tvarka....... sujungti du receptus reikia, tada turetu gerai gautis..... norejau as ji kepti antradieni bet sutingau, tai siandien bea kavos zieda kepsiu, nes jis jau pripazintas mano gimineje biggrin.gif ....
Taigi gryztant prie riesutu pyrago idaro, pradzioje kepinant cukru as ji maisiau jis pradejo lyg ir tirpti, kita dalis ruduoti pradejo, tada sudejau riesutus ir maisydama dar truputi pakepinau, sudejau tada medu ir giretinele uzvire ir isjungiau...... niekas nesusoko gavosi puikiai.... va
Atsakyti