Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai-2

QUOTE(Lady River @ 2005 11 17, 15:00)
O tai kiaušinių nereikia  blink.gif  O koks tas skonis iš tokių ingredientų - miltų cukraus ir vandens???

Taip,kiausiniu nereikia. Skonis gal kazkiek panasus i sokoladini meduoli,bet tik panasus.
Atsakyti
Kepiau morkų pyragą. Valgomas, nors aš pati nesvaigstu nuo skonio, o va kaip buvo anksčiau paminėta, vyrams patinka biggrin.gif Maniškis irgi įvertino labai gerai - matyt subalansuota vyrams mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepu Japonišką aguonų-obuolių pyragą, jei pavyks ir bus skanus, tai galėsiu pasidalinti receptuku biggrin.gif Dabar jau iš pat pradžių padarau 180laipsnių temperatūrą orkaitėj, bet labai jau greit aprunda, gal reikia ne su bventiliatorium įjungti, o su kaitinimu iš apačios ir viršaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 11 18, 12:32)
Kepu Japonišką aguonų-obuolių pyragą, jei pavyks ir bus skanus, tai galėsiu pasidalinti receptuku biggrin.gif Dabar jau iš pat pradžių padarau 180laipsnių temperatūrą orkaitėj, bet labai jau greit aprunda, gal reikia ne su bventiliatorium įjungti, o su kaitinimu iš apačios ir viršaus  g.gif

tai gal labai aukštai statai skardą? aš paprasti kepu ant antros nuo apačios lentynėlės, o pyragams kepti ventiliatoriaus tai net nenaudoju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 lapkričio 2005 - 12:41
QUOTE(Dacor @ 2005 11 15, 10:48)
Prancuziskas pyragas (neriebus ir pigus)

1.5 stikline miltu
3 saukstai kakavos
1 saukstelis be kaupo nugesintos sodos (ar kepimo milteliu)
1 valgomas saukstas acto
1 stikline cukraus
apie 0.5-1 stiklne vandens ( su pienu skaniau)
riesutu,razinu pagal skoni

Viska ismaisyti.Mase turi buti tirstesne uz grietine.Virsu galima apipilti tirpdyty sokoladu.

Labai idomus skonis.Kas valge,labai patiko.


O kiek laiko kepa šitas pyragas elektrinėj orkaitėj ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja @ 2005 11 18, 15:10)
O kiek laiko kepa šitas pyragas elektrinėj orkaitėj ? g.gif  4u.gif


Mano orkaite dujine,tai nelabai pasakysiu.Bet kepa jis mazdaug apie 30 min.
tiesiog ibesk sakute i vidu ir paziurek ar iskepe
Atsakyti
Štai tas pyragas , kurį kepiau, na skonis tai thumbup.gif Verta pabandyti biggrin.gif Tiesiog ištirpsta burnoje tongue.gif
Japoniškas aguonų - obuolių pyragas
8 kiaušiniai
250 g margarino
200 g cukraus
300 g aguonų
600 g obuolių
8 šaukšteliai manų košės
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
migdolų aliejaus kelis lašus
Razinų jei patinka saują
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti.
Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti.
Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.
Tada sudėti manų košę, suberti kepimo miltelius, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėj apie 30min, paskui galima pamažinti jei viršus ruduoja per greit ir kepti dar 20-30min. Išėmus ir pravėsusį aplieti tirpintu šokoladu. Palaikyti šaldytuve, bent 3h.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 11 18, 20:24)
Tiesiog ištirpsta burnoje  tongue.gif
Japoniškas aguonų - obuolių pyragas

8 šaukšteliai manų košės



Ar tiktai 8 šaukšteliai manų košės, ar tikrai nieko daugiau nepamiršai, nelabai norisi tikėti - 1,5šaukšteliai kepimo miltelių ir be miltų???????/
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 11 19, 00:29)
Ar tiktai 8 šaukšteliai manų košės, ar tikrai nieko daugiau nepamiršai, nelabai norisi tikėti - 1,5šaukšteliai kepimo miltelių ir be miltų???????/

Būtent taip biggrin.gif Jokių miltų, jokių džiūvėsiu, gal dėl to ir tirpsta burnoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 11 18, 23:01)
Būtent taip  biggrin.gif Jokių miltų, jokių džiūvėsiu, gal dėl to ir tirpsta burnoj  tongue.gif


Pabandysiu, labai viliojantis receptas, dar kartą pasitikslinu virta manų košė- 8 arbatiniai šaušteliai???
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 11 19, 01:10)
Pabandysiu, labai viliojantis receptas, dar kartą pasitikslinu virta manų košė- 8 arbatiniai šaušteliai???

Taip būtent, 8 šaukšteliai virtos manų košės ir jokių miltų ar džiūvėsių ar kruopų tongue.gif
Kai pabandysi, parašyk biggrin.gif Štai man toks visas gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerimama: 18 lapkričio 2005 - 23:24
Nerimama, o migdolų aliejus būtinas? Iš pradžių pagalvojau, kad migdolų esencija minima, bet iš tikrųjų tai aliejus, ar ne? g.gif O kitoks aliejus netiktų -- vien dėl šio kepinio pirkti kažkaip nesinori. ax.gif
Atsakyti