QUOTE(hobo @ 2005 03 16, 09:23)
vasarelė, inka tikrai netinka. užtai ir neskanu gavosi. o su tikra tirpia kava gaunasi kaip karvutes skonis. aš dariau su "bond" tirpia kava.
o autrišką aišku galima ir be grietinėlės, bet vis tiek manau būtų ne tas efektas. miltų tikrai užtenka, tik kiaušus reik žiauriai gerai išplakt.
o autrišką aišku galima ir be grietinėlės, bet vis tiek manau būtų ne tas efektas. miltų tikrai užtenka, tik kiaušus reik žiauriai gerai išplakt.
Viskas aisku, kodel man nesigavo kavos ziedas, iskilo, bet skonis tai Kita kart meginsiu su normalia kava. Kapucino milteliai man atrodo irgi tinka?
Austriskam tortui kiek pamenu dejau ne konditerini, o karunos sokolada, nes nezinojau, kur to konditerinio gaut
Siandien zadu kepti morku pyraga, kuri Smike kepe, jei vel nesigaus, tai jau nebezinau, kas cia man pasidare, anksciau pyragus kedavau viena po kito