Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 22:55)
Renata  lotuliukas.gif ... as cia siandien ryte papokshtaut norejau...isidejau toki baisu baisu papuvusios ir prazhilusios moters atvaizda..bet merginos labai rimtai suregavo.....supratau, kad nelaikas mano juokeliams  lotuliukas.gif  ir vel gryzhau i iprastine ishvaizda  lotuliukas.gif

euromergele, mano nuojauta man kužda, kad viskas tau bus gerai. Pamatysi.
O aš jau nuo ryt pradedu badytis. Kažko širdy lyg neramu, bet kartu ir labai labai noriu. Kažkokia sumaištis.
Atsakyti
ech...kad ne krutines skausmas ir pilvo pamaudimas, turbut nelabai tikeciausi..bet va vis dar yra vilties, kad gal tai ne vaistu retas shalutinis poveikis biggrin.gif

nebijok larisa...visas tas badymasis tai tik puiku nuotaika, tai tik zingsniai i prieki ir didele auganti viltis biggrin.gif va paskui galesi panerimauti kai lauksi tas dvi savaites biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(larisa @ 2007 03 21, 22:20)
....... Kažkokia sumaištis.

Daloma ir tau smagiu dvieju savaiciu su geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
nu kaip faina kad yra pozymiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
budavo cia visokiu pozhymiu, bet ir nieko nepavykdavo, taip kad nelabai tas ka nors uzhtikrina smile.gif plius vaistu shalutinis poveikis krutines skausmas ir tempimas parashytas utrogesto lapelyje tongue.gif biggrin.gif

ai...niekada nekalbu apie jokius pozhymius, bet jau matyt kabinuosi uz betkokio siulo smile.gif

QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 03 21, 22:31)
nu kaip faina kad yra pozymiai  thumbup.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 21:37)
budavo cia visokiu pozhymiu, bet ir nieko nepavykdavo, taip kad nelabai tas ka nors uzhtikrina smile.gif plius vaistu shalutinis poveikis krutines skausmas ir tempimas parashytas utrogesto lapelyje  tongue.gif  biggrin.gif 

tik nepradek man pries miega nuotaika gadint smile.gif juokauju aisku wink.gif merginos cia puiku tikejimo pavyzdi rodo ax.gif visa diena galvoju ir linkiu tau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif wub.gif
Atsakyti
Euromergele, wub.gif wub.gif wub.gif Ramybes, stiprybes, tikejimo ....
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 03 21, 22:20)
O aš jau nuo ryt pradedu badytis. Kažko širdy lyg neramu, bet kartu ir labai labai noriu. Kažkokia sumaištis.

Sekmes Tau, larisa 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 22:37)
budavo cia visokiu pozhymiu, bet ir nieko nepavykdavo, taip kad nelabai tas ka nors uzhtikrina smile.gif plius vaistu shalutinis poveikis krutines skausmas ir tempimas parashytas utrogesto lapelyje  tongue.gif   biggrin.gif 

ai...niekada nekalbu apie jokius pozhymius, bet jau matyt kabinuosi uz betkokio siulo smile.gif

lotuliukas.gif oj, negaliu patiket, kad tai Euromergele raso. Nu matot, ka daro tie visi musu IVF'iniai reikalai (Euro, tu mano komentara suprasi mirksiukas.gif )
As jau isivaizduoju kas cia desis, kai sulauksim Euromergeles happy end'o rytoj thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Magi @ 2007 03 19, 16:06)
Grafikas  mirksiukas.gif
euromergele - antradieni
Leta - penktadieni
Magi - sestadieni

Leta7, Magi kaip judvi jauciates 4u.gif jau nerimaujat ? wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 22 kovo 2007 - 07:39
Labas rytas mergytes-pupytes...man jau visai ne kas... maudzia pilva trecia diena, rankas taip ir niesti testa pasidaryti (nes namie turiu viena nuo praejusio IVF atlikusi), bet dar laikausi... nu kaip euromergeles dar neparalyzuoja, bet jau netoli to, nes smegenu paralyzius tai tikrai jauciasi..suskystejimas totalus biggrin.gif
Atsakyti
Magi, kelinta tau diena?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 03 22, 08:19)
Magi, kelinta tau diena?

11
Atsakyti
O kada pregnylį leidais?
Atsakyti