Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daloma @ 2007 03 21, 14:06)
Euromergele tikiu tavim laikikis mirksiukas.gif o del IVF tai mes jau darisimes trecia karta per 5men. tai turbut kiekvienai individualiai g.gif o rytoi jau isodinimas laukiu ir bijau wub.gif

Labai smagu, kai leidžia galimybės daryti vienas po kito smile.gif Vis greičiau pasieksi savo tiklą nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Daloma @ 2007 03 21, 15:06)
Euromergele tikiu tavim laikikis mirksiukas.gif o del IVF tai mes jau darisimes trecia karta per 5men. tai turbut kiekvienai individualiai g.gif o rytoi jau isodinimas laukiu ir bijau wub.gif

4u.gif sveikinu,reiskia esi stipri smile.gif finansai leidzia tai super(aisku ne visos galim sau leisti),bet yra kiti dalykai,greitai atsistato organizmas ir esi psichologiskai stipri su kuo ir sveikinu 4u.gif As keleta sav aplamai nesugebejau su savim susitvarkyt blush2.gif Ir man niekas nera baisu,bet bijau to laiko po isodinimo.. blush2.gif
Atsakyti
tikrai idomu, man po i-mo nepavykusio IVF gydotoja patare kreiptis tik po 4 menesiu jeigu leis finansine padetis. Tai bandysiu startuot rudeni. nes pirmam IVF isleidau apie 13 t. Lt. kadangi pradzioje buvo per mazos gonalio dozes. tai nestimuliavo normaliai. todel reikejo nutraukt ir pradet viska is naujo. buvo taikyta trumpa schema. Po leidausi po 300 gonalio tai vien vaistam isejo milziniski pinigai. o saldyt nebuko ka.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 03 21, 15:18)
tikrai idomu, man po i-mo nepavykusio IVF  gydotoja patare kreiptis tik po 4 menesiu jeigu leis finansine padetis.  Tai bandysiu startuot rudeni. nes pirmam IVF  isleidau apie 13 t. Lt. kadangi  pradzioje buvo per mazos gonalio dozes. tai nestimuliavo normaliai. todel reikejo nutraukt ir pradet viska is naujo. buvo taikyta trumpa schema. Po leidausi po 300 gonalio tai vien vaistam isejo milziniski pinigai. o saldyt nebuko ka.

Oho kiek daug g.gif O kokioj klinikoje čia taip?
Atsakyti
VK bet as ir tyrimus ten dariausi kartu su MB.
Atsakyti
Mums irgi visi IVF kainavo apie 12t. verysad.gif ir jai si karta nepaviks svajone atsides ilgesnem laikui verysad.gif
Atsakyti
As tai vonios remonta dabar atidejau ir rudeni bandysiu 2-ra karta.
Atsakyti
QUOTE(Daloma @ 2007 03 21, 14:06)

Nu tu ir stipri moteriškė 4u.gif kaip embrionai ar viskas gerai? Kiek apsivaisino? Sekmės dideliausiosi wub.gif tau ryt
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 21, 12:43)
O jei nori daryti valstybinėje ligononėje, kur IVF kompensuojamas, tai reikia laukti eilės apie metus. doh.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 03 21, 13:04)
Tai tada įsirašykit į eilę kompensuojamui IVF-ui.

aš tavęs dar kartą paklausiu: iš kur tu ištraukei, kad Italijoj IVF kompensuojamas? nu jau kelinti metai ieškau tokių vietų, ir visur man tą patį aiškina, kad TIK privačiai g.gif kompensuojami tik vaistai, ir tai ne visi, pvz pregnylis ne, tik gonal ir dar berods kažkuris, nebepamenu doh.gif o kad reikia turėt sveikatos draudimą, tai faktas, nes kaip kitaip gausi kompensuojamus vaistus?

daivab, jei gyveni ne Italijoj tikrai gali pamiršt, nes pigiau neišeis niekaip schmoll.gif net ir gyvenant Italijoj beveik neįmanoma susiveikt tuos kompensuojamus vaistus ir daryt dingau į kitą valstybę pačiai procedūrai, o jei dar reik gaut draudimą, lakstyt pirmyn atgal, tai tikrai neapsimoka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 21 kovo 2007 - 17:28
QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 10:05)
Labas rytas mergaites  wub.gif  nezinau kaip atlaikysiu iki penktadienio....jau shyryt jauciu vakarykscio streso pasekmes, kai pasiziuriu i veidrodi.......  blink.gif

Na ateis ir praeis šis penktadienis. Aš taip save ramindavau. Kad ir kaip nelengva, nieko pakeisti negalime. Turime dantis sukąsti ir laukti.

Lauki ne viena, čia mūsų daug, kurios tave palaiko. Ir tiki. Tikėk ir tu.

Na, štai, dar viena dienelė beveik praėjo, laukiame sekančios... sėkmės...didelės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 10:05)
Labas rytas mergaites  wub.gif  nezinau kaip atlaikysiu iki penktadienio....jau shyryt jauciu vakarykscio streso pasekmes, kai pasiziuriu i veidrodi.......  blink.gif

pasidaryk kokią kaukę, makiažą ir džiaukis atvaizdu veidrody biggrin.gif
ir skaityk apie pozityvų mąstymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Renata lotuliukas.gif ... as cia siandien ryte papokshtaut norejau...isidejau toki baisu baisu papuvusios ir prazhilusios moters atvaizda..bet merginos labai rimtai suregavo.....supratau, kad nelaikas mano juokeliams lotuliukas.gif ir vel gryzhau i iprastine ishvaizda lotuliukas.gif

QUOTE(Renata @ 2007 03 21, 21:48)
ir skaityk apie pozityvų mąstymą lotuliukas.gif

Atsakyti