Euromergele, laikykis!
Mergaites, rasiau Vaistineleje, bet rasau ir cia, nes cia galaktualiausia, turiu likusio Gonalio nuo 900 pakuotes, liko rezervas 150 vienetu (atidarytas 03.11) ir 150 vienetu is 450 Gonalio pakuotes, sis atidarytas vakar.
Tai jeigu reiktu, galiu dovanoti, man jau siam kartui nebereikes. Atidarytą pakuotę reikia sunaudoti per 28 dienas.
Rasykit, jei reikes!
Mergaites, rasiau Vaistineleje, bet rasau ir cia, nes cia galaktualiausia, turiu likusio Gonalio nuo 900 pakuotes, liko rezervas 150 vienetu (atidarytas 03.11) ir 150 vienetu is 450 Gonalio pakuotes, sis atidarytas vakar.
Tai jeigu reiktu, galiu dovanoti, man jau siam kartui nebereikes. Atidarytą pakuotę reikia sunaudoti per 28 dienas.
Rasykit, jei reikes!
Iš mūsų manau Darla darysis artimiausiu metu, kas dar
Renata prajuokinai...
QUOTE(Renata @ 2007 03 20, 21:55)
... skaityk literatūrą apie pozityvų mąstymą
QUOTE(Aga @ 2007 03 20, 23:05)
Iš mūsų manau Darla darysis artimiausiu metu, kas dar
ir aš ruošiuosi jau ketvirtadienį pradėt badytis. Mielai paimčiau, bet gyvenu Panevėžyje, o lankausi M ir V klinikoje. Gal yra norinčių paimti iš arčiau, man gan tolokai.
QUOTE(larisa @ 2007 03 20, 21:14)
ir aš ruošiuosi jau ketvirtadienį pradėt badytis. Mielai paimčiau, bet gyvenu Panevėžyje, o lankausi M ir V klinikoje. Gal yra norinčių paimti iš arčiau, man gan tolokai.
Galeciau siandien perduoti per autobusu siuntu skyriu, man nesunku ir jei tau tiktu Tik parasyk savo duomenis i AZ (Varda, Pavarde, Adresa ir telefona)
Trumpai gal galite paaiskinti tas pasiruosimo IVF schemas
Skaitant skyreli, susidare nuomone, kad pasiruosimas IVF trunka ilgokai (2-3 menesiai). Man daktare pasake, kad man pasiruosimas butu panasus i IUI - nu kas menesi galeciausi daryti Ka ne taip supratau
Skaitant skyreli, susidare nuomone, kad pasiruosimas IVF trunka ilgokai (2-3 menesiai). Man daktare pasake, kad man pasiruosimas butu panasus i IUI - nu kas menesi galeciausi daryti Ka ne taip supratau
Labas rytas mergaites nezinau kaip atlaikysiu iki penktadienio....jau shyryt jauciu vakarykscio streso pasekmes, kai pasiziuriu i veidrodi.......
Euromergele baik Skubiai keisk avatarą, šitas netinkamos nuotaikos!
Laikykis, Tu labai stipri
Ir išvis, nėr čia ko Tave guosti, viskas dar bus
Laikykis, Tu labai stipri
Ir išvis, nėr čia ko Tave guosti, viskas dar bus
QUOTE(euromergele @ 2007 03 21, 10:05)
Labas rytas mergaites nezinau kaip atlaikysiu iki penktadienio....jau shyryt jauciu vakarykscio streso pasekmes, kai pasiziuriu i veidrodi.......
Atlaikysi, tu gi stipri, tik nepasiduok