euromergele linkiu tau stiprybes ir neprarasti vilties. tikiu kad viskas gerai.
Euromergele, TVIRTYBĖS ir labai DIDELIO TIKĖJIMO!!!
euromergele, kišies, leidies ir ramiai sėdi ir cit. Žilumui yra dažai.
euromergele, net rankos drebėjo, kai jungiausi prie SM
tikėk, labai tavęs prašau
tikėk, labai tavęs prašau
QUOTE(femme @ 2007 03 20, 16:47)
Ir as labai prasau!
Prisimink, mano HCG 14 dpo buvo 26.9. Testas parode gal isvis 20 dpo nerrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyskia antra juostele.
Yra vilties, tikek.
Merginos, o kokiu tikslu liepia leistis pregnylį? (turiu omeny dabartinę euromergelės situaciją).
Euromergele, nera tokiu žodžių, kad duotu tau stipribės dar pakenteti, bet aš tai labai tikiu, kad viskas turėtu buti gerai.
Laikykis
Laikykis
Nežinau, ką bepasakyti, man rodos, viskas skambės banaliai. Tiesiog labai palaikau.
zuikeli, aciu tau labai uz rupesti as radau saldytuve dar viena doze pregnilio is senesniu laiku tai susileidau, bet esu dekinga uz toki pasiulyma nezmoniskai net nepatogu kazkaip, kad radau
mergos...as zinokit nusipirkau testa, jau kai pasiskambinau rezultatui tai pries gryzdama namo uzejau i vaistine ir sakau man testa pati jautriausia...pirmu chodu i tulika nubegau, pasisiojau..ir susipipetinau visa turini ne i ta vieta... is streso susivariau viska i tu dvieju bruksniuku parodymu vieta.... tai spekit ka rodo? nieko...balta balta nu ir sakiau poperkunais velniop tie testai
as tikiu tikesiu iki paskutiniuju su Jusu pagalba neturiu net zhodzhiu apsakyti tam jausmui, kuri sukelia toks palaikymas
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 03 20, 16:57)
Euromergele....
mergos...as zinokit nusipirkau testa, jau kai pasiskambinau rezultatui tai pries gryzdama namo uzejau i vaistine ir sakau man testa pati jautriausia...pirmu chodu i tulika nubegau, pasisiojau..ir susipipetinau visa turini ne i ta vieta... is streso susivariau viska i tu dvieju bruksniuku parodymu vieta.... tai spekit ka rodo? nieko...balta balta nu ir sakiau poperkunais velniop tie testai
as tikiu tikesiu iki paskutiniuju su Jusu pagalba neturiu net zhodzhiu apsakyti tam jausmui, kuri sukelia toks palaikymas
Euromergele, laukiam II