QUOTE(Vilma J. @ 2007 03 20, 10:16)
Rututu, Zoladex'ą aš leidaisi prieš beveik 7 metus. Diphereliną naudojau darant 1-ą IVF'ą, per 2-ą ir 3-ią naudojau Orgalutraną (jie taip pat slopinantys). Ir taikė man visokias schemas...turėjau ir ilgą, ir trumpą, ir paskutinį kartą kombinuotą.... bet Tavo aprašytos man netaikė
O kur planuoji darytis IVF ?
Man Zoladex leido irgi pries 8 metus. Tada dar buvo II stadija. O pirmo vaikucio sulaukiau po stimuliacijos (1men dave stimuliuojancius nepamenu kokius vaistus, manau kazka panasaus kaip Clostelbegit). O va antra karta ir nepavyksta taip lengvai, manau del tos nelemtos endometriozes. Man pernai metais dare laporaskopija ir neskyre jokiu vaistu, kad bandyciau naturaliai, bet deja nepavyko
Tai teko vel kartoti laporaskopija, nes atsinaujino vel (per puse metu). Vaikstau i VK pas H.Stank.( jis ir operavo). Dar truputi abejoju del pacio IVF - ar pas ji darytis , ar eiti i M ir V klinika (skaiciau tavo atsiliepimus apie Zeba
). Nelabai patinka man St. bendravimas.
Gal cia is viso skaitosi Difereline leidimas tik po operacijos (kad prislopintu), o po to tik prades galvoti apie IVF schema
Jauciu, kad St. normaliai nieko nepaaiskino man