Trusty, kiek pamenu kabinosi su saldytais , bet deja....
Bet turejom kita forumiete, nepamenu jos nicko Ji pastojo su saldytais, bet daresi kazkokioj klinikoj Baltarusijoje
Gal čia nuo kokybės priklauso Man iš 4 atšilo 3
QUOTE(Vilma J. @ 2007 03 14, 19:54)
Bet turejom kita forumiete, nepamenu jos nicko Ji pastojo su saldytais, bet daresi kazkokioj klinikoj Baltarusijoje
Aš taip ir rašiau viena pastojo (žinau, kad deja nepavyko) kita pagimdė. NISV jos buvęs nikas, naujo nežinau, žinau kad pakeitė.
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 03 14, 19:54)
Manau, kad neapsimoka natūraliam cikle. Juk ar apsimoka daryti punkciją su narkoze dėl vieno folikulo?
Mirėja, su tom atšildytom duodamas tas pats pastojimo procentas kaip per šviežią IVF-ą.
Mirėja, su tom atšildytom duodamas tas pats pastojimo procentas kaip per šviežią IVF-ą.
Kiek žinau, ten kažkaip kitaip nuskausmina, bendros narkozės tikrai nedaro, skaičiau kad natūraleme cikle darosi tame tarpe ir tos, kuriom narkozės negalima.
Aš kuo toliau skaitau, tuo daugiau manau kad apsimoka. Arba silpnai stimuliuotam, kaip IUI. Tik nežinau ar arčiau RU kur tai įmanoma.
P.S. dėl aiškumo parašysiu, kad man atrodo, kad tai apsimoka mano situacijoje: sveika moteris (donorė) ir sveikas vyras (na, maniškis ). Ta prasme abu be nevaisingumo problemų. Jei pas mus iš 12 kiaušialąsčių buvo 11 labai kokybiškų embrionų, tai jei EGV tai galima ir su šaldytai nepavyks, manau toliau bandysiu taip.
QUOTE(suvilte @ 2007 03 14, 09:53)
as norejau paklausti del BT ,man 10 diena po ysodinimo ,ryte matavausi rode 37.2ar tai ka nors reiskia ar dar tai nieko nereiskia? testas neigiamas.
Man U. sake, kad po skatinimo ir isodinimo temperatura svyruoja ir ji tikrai nera patikimas rodiklis. Bet tiketi sekme reikia ir reikia galvoti, kad HCG bus garantuotai geras
QUOTE(Veronika @ 2007 03 14, 18:31)
Dabar pasiskaičiau itališką forumą, tai ten rašo, kad užšaldytos kiaušialąstės atšils duoda 12 proc.Ir rašo, kad daryti IVF-ą su tom atšildytom kiaušaląstėm yra tas pats kaip ir su šviežiom.
Veronika, mes gi puikiai zinome, kodel taip raso.
QUOTE(Chiara @ 2007 03 15, 09:58)
Veronika, mes gi puikiai zinome, kodel taip raso.
Taip, žinau, ką nori pasakyti.Italijoje uždraustas embrionų šaldymas.Bet tikrai teko skaityti, kad yra pastojusių su atšildytom kiaušialąstėm.
QUOTE(Veronika @ 2007 03 15, 09:05)
Taip, žinau, ką nori pasakyti.Italijoje uždraustas embrionų šaldymas.Bet tikrai teko skaityti, kad yra pastojusių su atšildytom kiaušialąstėm.
Jo... Kiek cia pasaulyje moteru?
Viena uzsisalte kiausialastes pries svitinima ir paskui pastojo. Valio!
QUOTE(Vilma J. @ 2007 03 14, 18:54)
Man buvo tik du uzsaldyti ir abu atšilo. Prasidėjo viskas gerai tik dėja mano žirniukas pabėgo
QUOTE(Trusty @ 2007 03 15, 11:01)
Man buvo tik du uzsaldyti ir abu atšilo. Prasidėjo viskas gerai tik dėja mano žirniukas pabėgo
QUOTE(Vilma J. @ 2007 03 15, 11:03)
Toks jau tas gyenimas, bet as jau vel pilna jegu ir rizto Gal sie metai bus sekmingesni
Vilmute, as vis paskaitau kaip tau sekasi nuo pat pradziu, labai dziaugiosi del tavo laimes ir linkiu kad vsikas butu gerai. Zinai kai skaitai laimingas istorijas atsiranda vilties, kad ir tau pasiseks ir tu kad nors pajusi laime isvidus pirma karta sirdute, pajutus pirmus bumsiukus...
QUOTE(Trusty @ 2007 03 15, 11:23)
Toks jau tas gyenimas, bet as jau vel pilna jegu ir rizto Gal sie metai bus sekmingesni
Vilmute, as vis paskaitau kaip tau sekasi nuo pat pradziu, labai dziaugiosi del tavo laimes ir linkiu kad vsikas butu gerai. Zinai kai skaitai laimingas istorijas atsiranda vilties, kad ir tau pasiseks ir tu kad nors pajusi laime isvidus pirma karta sirdute, pajutus pirmus bumsiukus...
O aš už Jus visas labai "sergu"
Kai visa tai pajauti jau savyje- tada dar labiau supranti kodėl tu šito taip troškai
Ir nors visą laiką labai pergyveni , kad tik viskas būtų gerai- ta visa būsena yra fantastiška
Taip noriu, kad Jums visoms pavyktų, kad negaliu apsakyti.....Jūs visos tokios , ir taip vertos tapti