zinok nelabai atsimenu,bet embrionologi sake,kad visi tokie kokiu ir reike,matai kai man pasake,kad is visu 9 kiauselasciu apsivaisino visos 9,tai is to dziaugsmo viskas nesutilpo galvoje,o ysodinima dare VK.VISOCKIENE
QUOTE(suvilte @ 2007 03 10, 10:34)
zinok nelabai atsimenu,bet embrionologi sake,kad visi tokie kokiu ir reike,matai kai man pasake,kad is visu 9 kiauselasciu apsivaisino visos 9,tai is to dziaugsmo viskas nesutilpo galvoje,o ysodinima dare VK.VISOCKIENE
Tai viskas Paprastai merginom po 3 embrionus įsodina ir man per 2IVF po 3 sodino. Tavo atveju gal tiesiog gydytoja baiminosi daugiavaisio nėštumo ir patarė tik 2 sodint.
Laikykis, ilsėkis ir per daug sau galvos nekvaršink, viskas bus taip kaip ir privalo būti
aciu jums merginos uz palaikancius zodzius,ju kartais taip truksta.,kaip ten bebutu mums visvien anksciau ar veliau bet PAVYKS
Magi kaip tu shirdele? kaip reikaliukai? siandien visos mano mintys apie tave (ishskyrus tas, kurias man sukele suklijaves visa tarpkoji Utrogestas...... ), visi linkejimai tau ir tavo kukuliams
[/quote]
Euromergele,Magi laikom už jus kumščius.
O dabar truputuką ne į temą - gal kas Klaipėdoj turit atliekamo Utrogesto,nupirkčiau.
QUOTE(suvilte @ 2007 03 10, 11:10)
aciu jums merginos uz palaikancius zodzius,ju kartais taip truksta.,kaip ten bebutu mums visvien anksciau ar veliau bet PAVYKS
Saunuole, kad tiki sekme Turi tuomet butinai pavykti
O as pagalvojau, kazin kaip gimdo ivf mamytes Iprastai ar su cezariu
QUOTE(philipuks @ 2007 03 11, 19:00)
Lygiai taip pat kaip visos - kaip išeina
Noreciau pati jei viskas gerai butu
as labai labai atsiprashau ish anksto "rimtu" zmoniu, bet savo humoro jausmo negaliu uzhgniauzhti...
o as pagalvojau, kazin ka gimdo ivf mamytes zmones ar ufonautus
philipux, cia tikrai ne tau, ne apie tave, absoliuciai ne asmeniskai ir t.t ..cia tik siaip...euromergele taip megsta juokauti
o as pagalvojau, kazin ka gimdo ivf mamytes zmones ar ufonautus
QUOTE(philipuks @ 2007 03 11, 20:00)
philipux, cia tikrai ne tau, ne apie tave, absoliuciai ne asmeniskai ir t.t ..cia tik siaip...euromergele taip megsta juokauti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 11, 19:34)
Noreciau pati jei viskas gerai butu
Tai jeigu noresi, tai pati ir gimdysi Nebent kokios komplikacijos, kas gali nutikti bet kuriai gimdyvei. O kaip tu pati jautiesi, uzsuk pas nestukes dazniau ir drasiau
Euromergele Taip ir reikia, pajuokavai, pasiaiskink, prasom Cia gi viesas forumas ir daug jautrios sielos zmoniu uzsuka
Beje, kaip tavo zirniukai laikosi
""" is anksto sakau, nieko konkreciai neturiu omeny zemiau parasytame tekste jus visos geros mergaites ir linkiu jums visoms be isimties laimes ir sveikatos
nu taip...vieshas tas forumas...bet taip pagalvojus kodel vieni neatsiprashinedami uzduoda kvailus klausimus, teshkia tekstus bilekur ir pan... o kiti turi atsiprashyti uz savo juoda humora ar kandzias pastabas...juk cia net atsiprashymo atvirutes niekam nenusiusi nes beasmenes mes cia personos esam kol nesusimatom ir nesusidraugaujam zinoma....ne i tema cia as...atsiprashau Aga
mano zirniukai....ojojojoj....be komentaru iki HCG cia vieshumai, o smegenyse marazminuosi normaliai, jieskodama ko nepametus (gaila cia nera tokio zenklo kur pirstas sukas ties smilkiniu)
nu taip...vieshas tas forumas...bet taip pagalvojus kodel vieni neatsiprashinedami uzduoda kvailus klausimus, teshkia tekstus bilekur ir pan... o kiti turi atsiprashyti uz savo juoda humora ar kandzias pastabas...juk cia net atsiprashymo atvirutes niekam nenusiusi nes beasmenes mes cia personos esam kol nesusimatom ir nesusidraugaujam zinoma....ne i tema cia as...atsiprashau Aga
mano zirniukai....ojojojoj....be komentaru iki HCG cia vieshumai, o smegenyse marazminuosi normaliai, jieskodama ko nepametus (gaila cia nera tokio zenklo kur pirstas sukas ties smilkiniu)
QUOTE(zaneta1 @ 2007 03 11, 21:58)
.... pajuokavai, pasiaiskink, prasom ....