Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

suvilte, tai rodė matyt vaistų likučius testai smile.gif Be 10d. nė negalvok, nors gali nerodyti ir iki kokios 13-14d., visko būna.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 03 09, 12:27)
O ar tikrai tik endometriozė trukdo??? Kokio laipsnio? Ar tikrai viską viską išsityrei ir nieko nerado daugiau?


taip tikrai. jei jau du gerbiami nevaisingumo specai daugiau nieko nemato tai kogero tik endo ir yra. 3 stadija. nebent yra kazkas labai uzslaptinto, ko niekas nemato, bel pagal laparaskopijos israsa yra tik endo.
Papildyta:
QUOTE(suvilte @ 2007 03 09, 13:01)
ERIKA,NEMANAU KAD SIULO IVF TODEL KAD JI BRANGESNE.JIE SPECIALISTAI IR MANAU KAD JIE GERIAU ZINO KAS GERIAU.



jei pastebejai rasiau, kad viena klinika siulo IVF o kita IUI klausimas kaip elgtis ?
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 03 09, 13:27)
Erika, aš manau yra racijos iš karto daryti IVF, nes IUI efektyvumas ir taip mažas, o dar endometriozė....Tam, kad pastotum, tau būtina bent laikinai užslopinti endometriozę, tai daroma IVF metu taikant ilgą protokolą. Aišku, tai galima daryti ir prieš IUI, bet tada stimuliuoti matyt iš karto reikėtų Gonaliu ar Puregonu, nežinia ar nebūtų hiperstimuliacijos.

Aišku, yra kažkoks šansas pastoti ir per IUI, bet mažas. Jei gydytojas, siūlantis IUI, siūlo ir būdus slopinti endometriozę, tada galima pasvarstyti, jei ne - geriau iš karto IVF.

Ką aš daryčiau? Jei turėčiau daug pinigų ir nespaustų amžius, išbandyčiau pirmiau IUI (dėl šventos ramybės), bet ne daugiau kaip kokias 4.

P.S. nesu gydytoja smile.gif


pagal gydytoja, amzius dar nelabai spaudzia ( man 30 ) endometrioze buvo gydyta triptorelinu. liepa bus metai, kaip atsistate ciklas po vaistu veikimo ( abu gydytojai sutaria vienu kalusimu, kad reiktu iki liepos men dar bandyt pastot naturaliai, o tik paskui imtis zingsniu tik kad zingsnius siulo skirtingus sad.gif ) Pinigu neturiu perdaug IVF'ui vis tiek tektu imt paskola, taciau keleta IUI galiu pasidaryti ir is einamuju pinigu, tokia suma smarkiai per kisene neduos.
Atsakyti
QUOTE(*Erika* @ 2007 03 09, 13:51)
Pinigu neturiu perdaug IVF'ui vis tiek tektu imt paskola, taciau keleta IUI galiu pasidaryti ir is einamuju pinigu, tokia suma smarkiai per kisene neduos.


jei jau šiaip ar taip tektų imti paskolą ivf-ui, gal pabandyk iui g.gif
Atsakyti
erika,kiek as zinau ,kad su sia liga daugumai rekomenduoja ivf,bet juk viskas dar ir priklauso ir nuo pinigu.tiktai viska isbandzius buni rami.jei man reiketu rinktis,tai pasirinkciau gera specialista, ta kuriuo labiau pasitikeciau,ir elgciaus taip kaip jis sakys.sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2007 03 09, 14:29)
ot matai kokia tundra esu blush2.gif zinok as dar ne tokiu dalyku prisigalvoju.pvz;3,4 dienomis jau testa dariaus ,zinau kad nesamones darau,bet nieko sau padaryti negaliu,ir abu testai daryti ne su rytiniu slapimu parode neryskes juosteles.va kiek as visokiu nesamoniu jau esu prikretusi

Ale koks moteriškės nekantrumas doh.gif Na bet as tave pilnai suprantu, juk taip norėtųsi jau dabar viską sužinoti .Sėkmės tau Suvilte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Euromergele,sirdele su gimtaaaadieniu 4u.gif .linkiu but pacia paciausia ir islaikyt zirniukus.tau pavyks mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 03 09, 18:12)
Euromergele,sirdele su gimtaaaadieniu 4u.gif .linkiu but pacia paciausia ir islaikyt zirniukus.tau pavyks mirksiukas.gif .


Ir aš prisidedu prie šių linkėjimų, jei galima wub.gif
Linkiu, kad visi tavo norai ir svajonės išsipildytų! Kiek gi galima, tegul trečias kartas būna laimingas, o tai nervai ir man nelaikys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 03 10, 00:08)
Fliquiti - kažin ką ten sako DLKŽ????


ten jo net nėr atskirai nuo veiksmažodžio valyti... juk tai paprasčiausias eufemizmas abortus darantiems ir tiek, ir gana nesenas schmoll.gif

gerai, baigiam karą, galbūt teisi ta, kuri sako, kad visa istorija buvo sugalvota tik pakiršint visas ir po to pareikšt, kad žiežulos g.gif vis tiek kas mūsų nesupranta, laikys mus kaltom unsure.gif

įdedu nuorodą į šio Sanremo dainą apie karą... labai liūdna ir labai graži, tik skubėjau, tai priekaištų vertimui nepriimu tongue.gif (pirmą minutę galima prasukt, nes ten tik pliurpia)

Užmik,
negalvok, vaikeli mano,
šiandien mus supa naktis,
negailestinga karo naktis.

Rankos šalia tavęs,
vaikeli mano,
kupinos neapykantos mums,
mažyli, nežiūrėk..

Kaip norėčiau pabėgt ir išsinešt tave
padovanoti tau gyvenimą, taip, manąjį,
tik paskutinįkart apkabinsiu
ir pabučiuosiu tave..

Aplink mus žmonės,
vaikeli mano,
ir kažkieno kūnas ant manęs,
mažyli mano, nežiūrėk..

Kaip norėčiau pabėgt iš čia ir išsinešt tave,
padovanoti tau gyvenimą, taip, manąjį,
šią baisią tau naktį, Dieve, taip, imk mane...

Padovanok jam taiką ir laisvę
ir visą gyvenimą sau pačiam
Dovanok jam šviesą, kuri bus
paskutinis mano apkabinimas ir bučinys jam...
Atsakyti
Laimingoji pavasario tema

user posted image

wub.gif


kaip sekasi?
Atsakyti

 i 
Žinutės, neatitikusios temos pašalintos.
Kitą kart linkiu visom daugiau tolerancijos, nukreipkit naujokus į reikiamas temas, o pačios sugebėkit "nematyt" to ko nenorit.
Ar skirti dalyviams įspėjimus palieku nuspręsti šio forumo moderatorei.
Pagarbiai, Daisy


p.s.

 ! 
Ištrauka iš forumo taisyklių:
........Draudžiama:

1. Skelbti informaciją, kurioje kurstoma: 1) tautinė, rasinė, religinė, socialinė bei lyčių neapykanta; 2) platinamas, propaguojamas ar reklamuojamas smurtas, pornografija, seksualinės paslaugos, narkotinės ar psichotropinės medžiagos, bei kita teisės aktams prieštaraujanti informacija; 3) informacija, šmeižianti, įžeidžianti žmogų, žeminanti jo garbę ir orumą; 4) įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu; 5) pažeistų bet kurio asmens teisę į privatumą; 6) pažeistų bet kuriuos kitus Lietuvos Respublikos įstatymus bei tarptautinius susitarimus; 7) pažeistų bet kokias autorines teises, prekinius ženklus arba patentus;

.....

3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.

...........


10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).
Atsakyti
sveikos merginos,va prisiminiau ir noriu paklausti.man abejojo gydytoja del 3-ju embrijonu ysodinimo,norejo sodinti tik 2,bet as prisiprasiau kad sodintu 3 ,sakau visvien didesne tikimybe,ar jum buvo panasiu situaciju,kad siulytu sodinti tik 2 ?
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2007 03 10, 08:46)
sveikos merginos,va prisiminiau ir noriu paklausti.man abejojo gydytoja del 3-ju embrijonu ysodinimo,norejo sodinti tik 2,bet as prisiprasiau kad sodintu 3 ,sakau visvien didesne tikimybe,ar jum buvo panasiu situaciju,kad siulytu sodinti tik 2  ?

O tai kelių ląstelių embrioniukai, ar visi vienodi?
Atsakyti