Euromergele sekmes tau
Norejau pakalusti, o kodel reikia valgyti ananasus???
Euromergele, na,kad tas kartas TIKRAI butu PASKUTINIS! Tvirtai tuom tikek!!!
aciu
sako mergaites, kad ananasai didina impaltacijos galimybe
oi atsimenu euromergele is susitikimo per seminara siauliuose kitas visas aisku irgi bet dabar kazkaip pagalvoju ir sypsena atsiranda prisiminus labai linkiu, kad tau pasisektu labai labai labai smarkiai noriu kad pavyktu
QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 03 08, 22:24)
oi atsimenu euromergele is susitikimo per seminara siauliuose kitas visas aisku irgi bet dabar kazkaip pagalvoju ir sypsena atsiranda prisiminus labai linkiu, kad tau pasisektu labai labai labai smarkiai noriu kad pavyktu
neįmanoma jos neprisiminti, fainulka aš irgi laikau kumštukus tik tyliai, labai tyliai. jaučiu, kad viskas bus gerai
QUOTE(vilmunce @ 2007 03 08, 22:30)
neįmanoma jos neprisiminti, fainulka aš irgi laikau kumštukus tik tyliai, labai tyliai. jaučiu, kad viskas bus gerai
aga neimanoma neprisimint labai fainas zmogutis atviras ir spinduliuojantis geruma
ir isvis lai visoms buna gerai!!!
taip tyliai...taip tyliai..kad niekas atsivertes sita skyreli negaletu suzinoti oj mergaites mums visoms turi buti viskas gerai
QUOTE(vilmunce @ 2007 03 08, 23:30)
... aš irgi laikau kumštukus tik tyliai, labai tyliai. ...
aha, tokiu zmoniu turi buti kuo daugiau, taigi turi pavykti
nes kas pades paskui musu vaikams susipazinti euromergele tai jau senuke bus
tikiuos aiskiai parasiau
nes kas pades paskui musu vaikams susipazinti euromergele tai jau senuke bus
tikiuos aiskiai parasiau
as senuke? ...eeeeee.....cia kada taip as tapsiu senuke
QUOTE(ricija @ 2007 03 08, 23:48)
euromergele tai jau senuke bus
QUOTE(svajukė @ 2007 03 07, 12:34)
Euromergele, svarbiausia, kad viskas gerai.
Magi, Euromergele, Leta, linkiu, kad sėkmė lydėtų jus visas.
Philipuks, vėliau gali ir daugiau žirniukų pasirodyti. aišku, nebūtinai.
Paiduke, vis tiek prašom dažniau pasireikšti nėštukių skyrelyje. gi mums labai įdomu žinoti, kaip tavo žirniukas auga ir kaip tu pati jautiesi.
Magi, Euromergele, Leta, linkiu, kad sėkmė lydėtų jus visas.
Philipuks, vėliau gali ir daugiau žirniukų pasirodyti. aišku, nebūtinai.
Paiduke, vis tiek prašom dažniau pasireikšti nėštukių skyrelyje. gi mums labai įdomu žinoti, kaip tavo žirniukas auga ir kaip tu pati jautiesi.
Oi Svajuke, man nesvarbu kiek, kad tik laimingai isnesioti. Siandien biski susinervavau, crinonas pradejo kristi Toks svelniai ruzavas ir labai daug. Niekada taip nebuvo. Tyliai meldziuosi, kad tik viskas gerai butu
Euromergele sekmes tau
QUOTE(philipuks @ 2007 03 09, 09:03)
Oi Svajuke, man nesvarbu kiek, kad tik laimingai isnesioti. Siandien biski susinervavau, crinonas pradejo kristi Toks svelniai ruzavas ir labai daug. Niekada taip nebuvo. Tyliai meldziuosi, kad tik viskas gerai butu
Euromergele sekmes tau
Euromergele sekmes tau
Tik jau į galvą neimk Kadangi crinono pati nekrapštai, tai jis ir turi pats kristi. O jei jis ne kasdien krito, tai vienu kartu ir gavosi daug. O dėl rausvumo nepergyvenk - merginos pasakojo jau, kad crinonas dirgina gleivinę ir ji truputį templioja crinoną. Viskas gerai
Susirūpinti reikės jei neduok dieve kraujuoti pradėsi.
QUOTE(Leta7 @ 2007 03 09, 08:22)
Tik jau į galvą neimk Kadangi crinono pati nekrapštai, tai jis ir turi pats kristi. O jei jis ne kasdien krito, tai vienu kartu ir gavosi daug. O dėl rausvumo nepergyvenk - merginos pasakojo jau, kad crinonas dirgina gleivinę ir ji truputį templioja crinoną. Viskas gerai
Zinau, bet va sedziu kojas suglaudusi ir parinuosi. *****, niekada nekrito, niekada nedirgino, o cia se tau. Labai tikiuosi, kad viskas gerai bus. Zinoma, prisiskaiciau jau, kad ir rudas ir su kraujais krito, o panos laimingai nesioja. Bet kazkaip baisus tas stresas. Atrode viskas taip sklandziai einasi. Nu, s bogam