tikiuosi visos greit turesite savo gyvenimo dovaneles:
Nakviša, laikykis Nėr teisybės
O ar Tau neliko šaldytų? (Bandau ieškoti virš 2 sav. senumo pokalbių, nerandu )
O ar Tau neliko šaldytų? (Bandau ieškoti virš 2 sav. senumo pokalbių, nerandu )
NAKVIŠA Labai sunku patikėt, kad ir taip nutinka
QUOTE(Ūlla @ 2007 03 04, 15:38)
Nakviša, o aš vis dar tikiu... Juk stebuklų būna
3čia dieną "plaukiu", abejoju ar dar yra stebuklų
Viskas man gerai, aš labai rami. Nieko čia jau nebepakeisi. pasidžiaugiau dvi dienas ir užtenka. Vadinasi taip lemta
Optimistiškiau mergaitės, optimistiškiau
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 04, 19:20)
Viskas man gerai, aš labai rami. Nieko čia jau nebepakeisi. pasidžiaugiau dvi dienas ir užtenka. Vadinasi taip lemta
Na bet tu ir stipri. Šaunuolė. Laikykis.
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 04, 18:20)
as irgi norejau pasakyti, kad esi labai stipti moteryte - tikra saunuole
o dabar vel as su savo klausimais.....
skaitau savo popierius...
tai pirma abrazija - histologija: edeniski choriono gaureliai (su degeneraciniais pokyciais)
o antros - histologinis amzius 4,5 sav.
ka galite pakomentuoti?
Nakviša, jetus, kokia tu stipri Laikykis, baisiai gaila, kad taip atsitiko
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 03 04, 20:25)
Nakviša, jetus, kokia tu stipri Laikykis, baisiai gaila, kad taip atsitiko
nu nebeatlaikiau ir ikisiu trigrasi. jo majo....dar nespejo normaliai uzkibti, jau pliupsnis aplodismentu... dabar dar irgi neaisku kaip o jau laidotuves daro..........tai gal viskas dar berai!!! negi prima ir paskutine kuri kraujavo ir dar ne viena menesi. ir isnesiojo....as uz tai kad reik truputeli kantrybes dziaugsmo feerverkus daryti ir ir nelaidoti pirma laiko.jei daug kas gydytoju ir zmogaus valioje tai buten sis laukimas ir tikejimas jau nebe zmogais valioje. kaip ji pati sako- jau kaip bus taip. ka padarysi, nors as prisidedu prie linkejimo tik dziaugsmo. jei ne dabar tai viena diena...
QUOTE(Nakviša @ 2007 03 04, 18:20)
Nu ir stiprybes tu turi buti optimistiska...lenkiu galva...
QUOTE(Magi @ 2007 03 05, 10:38)
Nu ir stiprybes tu turi buti optimistiska...lenkiu galva...
Labas, mergytes. Nesu labai aktyvi "rasytoja", bet aktyvi skaitytoja. Nepaprastai dziaugiuosi uz visas , nes pati svajoju tokia tapti. Kiekviena istorija, pasibaigusi ikvepia nenuleisti ranku. Juk skaitau, kad buna stebuklu. Ir labai pergyvenu uz tas, kam nepasiseka. Nes pati puikiai pazystu ta kosmara, trunkanti pora sav po IFV.
Pati svajoju apie 4 ICSI procedura birzeli ar liepa. Gal kas zinote kuri nors, ar tuo metu neatostogauja Tvarijonaviciene?
jeigu eeglele pati nesi susidurusi su sia procedura tai geriau nei trigrasio savo nekisk mums cia palaikymo tarp savu uztenka..o maralu ir pamokymu, aciu, bet nereikia
QUOTE(eeglele @ 2007 03 05, 01:19)
nu nebeatlaikiau ir ikisiu trigrasi. jo majo.................jei ne dabar tai viena diena...
Imsiu ir isduosiu - ne viskas prarasta pas Nakvisa.
Varys hcg darytis.
Varys hcg darytis.