na as visgi uz tai kad geriau geri kokybiski seseliai ir viskas nes nepatinka ilgai staipytis ir dazytis man patinka greitai nes rytais tikrai nebuna laiko dar visokius pagrindus tepti tada dar laukti kol isdzius ir t.t
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 12, 19:07)
na as visgi uz tai kad geriau geri kokybiski seseliai ir viskas nes nepatinka ilgai staipytis ir dazytis man patinka greitai nes rytais tikrai nebuna laiko dar visokius pagrindus tepti tada dar laukti kol isdzius ir t.t
nebūtina laukt
turiu Lumene ir Atrdeco pagrindus... Atrdeco greciau sudziuvo, pradejo gabalais vyniotis ant voko, seselis nelabai graziai denges. Bet laiko geriau uz Lumene.... Lumene tepasi gerai, viskas OK, tik kad prasciau laiko...
kai baigsiu bandysiu BEYOU
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 12, 19:07)
Nebutinai teptis kiekviena diena, gali naudoti tik ypatingom progom Net patys kokybiskiausi seseliai ant pagrindo atsiskleidzia visai kitu intensyvumu, spindesiu
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:07)
turiu Lumene ir Atrdeco pagrindus... Atrdeco greciau sudziuvo, pradejo gabalais vyniotis ant voko, seselis nelabai graziai denges. Bet laiko geriau uz Lumene.... Lumene tepasi gerai, viskas OK, tik kad prasciau laiko...
As turiu Artdeco pagrinda, jis man nepatogus, be to, kaip minejo Bonza, kazkaip sunku issitept, vyniojasi jis man. Vietoj pagrindo naudoju slapia seseli arba stora seselini piestuka. Bet reikia isigilinti i pasiula ir nusipirkt nauja kokybiska pagrinda
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 20, 02:12)
Bet reikia isigilinti i pasiula ir nusipirkt nauja kokybiska pagrinda
apie BeYou girdėjau gerų atsiliepimų
Mane tenkina ir Artdeco, ir kvepia skaniai, nors kas tuos mano vokus uostys
kad seseliai gerai laikytu akiu vokus sausa pudra papudruoju ir viskas, o tada su seseliais dazau, man laiko visa diena
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 19:07)
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 20, 01:12)
As turiu Artdeco pagrinda, jis man nepatogus, be to, kaip minejo Bonza, kazkaip sunku issitept, vyniojasi jis man. Vietoj pagrindo naudoju slapia seseli arba stora seselini piestuka. Bet reikia isigilinti i pasiula ir nusipirkt nauja kokybiska pagrinda
baikit jus gazdint nepatogu tai taip, bt sudziuvo, vyniotis - kiek jus jo tepat? man tokiu bajeriu net sapne nebuvo, nei jis dziusta nei trupa, nei tuo labiau vyniojas ir dar kazkas su juo vyksta
Turejau si, bet toks vaizdas, kaip ir be seseliu pagrindo, efekto jokio
QUOTE(pepė @ 2007 11 03, 19:30)
siandien truputi apsishopinau tai nusipirkau lumene pagrinda ryt isbandysiu ar tikrai toks geras kaip visos sako
lauksiu atsiliepimo, siaip man Artdeco superinis, tik kad butu tubelej - tai is vis negalvociau keist, o va dabar nagai biski paaugo ir nelabai smagu is dezutes krapstyt