Ateinu su atsiliepimais apie neseniai įsigytą
Manhattan Eyeshadow Base - šešėlių bazę.
(foto ne mano)
Esu tikrai patenkinta šia baze, atlieka savo funkciją- gerai išlaiko šešėlius, tiesa šiek tiek būna subėgimų dienos pabaigoje, bet jie labai minimalūs, o dar turint galvoje, kad man kone visi šešėliai daugiau ar mažiau subėgdavo su bandytomis bazėmis, tai ši man laiko ilgiausiai
Ji yra kūno\pudros spalvos, maloniai tepasi kaip kremukas. Šešėlius galima laisvai sklaidyti, bazė nėra momentaliai lipni.
Ką turėjus ir galiu palyginti, tai:
UD Eyeshadow Primer PotionIš pradžių išvis nesupratau jo veikimo - subėgo šešėliai po 10 min
Paskui pagaliau supratau jo savitumą - jam reikia visiškai leisti išdžiūti, o tada galima tepti šešėlius..
Tas man nepatiko, ryte ir taip dažantis nebūna laiko.. Be to, šešėliai gale dienos vistiek būna subėgę.. Žodžiu, nepirkčiau daugiau tikrai
ARTDECO Eyeshadow BasePatiko, šešėliai prie jo kaip prie klijų prilimpa iškart, nelabai įmanoma sklaidyti, tas yra problema su šia baze..tačiau išlikdavo labai puikiai
viena DIDELĖ problema - mane nuo jos sualergizavo, po 3 dienų naudojimo pajutau pastovų akių perštėjimą su ja pasidažius, todėl teko atsisakyti šios bazės. Bučiau mielai naudojusi, nes nuostabiai laiko šešėlius, bet deja..
Dar teko turėti
Inglot DuralineNelabai supratau jo naudojimo, išties su tuo skysčiu galima maišyti šešėlį ir tada užtepti, bet man pasirodė per daug terlionės.. Be to, labai daug užtrunka užteptam skysčiui "išdžiūti" kad šešėliai liktų vietoje.