Ačiū
Na va isbandziau UD pagrinda ir labai patenkinta,ryte pasidazius iki siol seseliai nepajudejo is vietos (naudojau Artdeco),net gaila eiti praustis Beje mano vokai uzkrite,tai sis pagrindas tikrai puikiai laiko seselius.
QUOTE(spanguolespan @ 2011 10 22, 00:08)
Kokia kaina UD? Noriu ji isigyti per tarpininke kokia parekomenduosit patikima tarpininke?
Kaina 19 dol.
UD seseliu pagrindas
Tarpininkės pasilieka dar sau proc. ir t.t., sąlygos būna jų temų pirmuose psl. kaina nuo to labiau neišauga, priešingai aš net būna perku daiktus kurie yra ir Lt, su pap. mokesčiais jom, dažnai gaunasi mažiau nei sumokėčiau už tą patį daiktą parduotuvėje Lt.
Tarpininkių sąrašas
Galit rinktis iš visų, aš rekomenduočiau MM ir daliux. Dar nuo savęs pridėsiu - atsargiai renkantis tarpininkę, esu nuo vienos skaudžiai nukentėjus už dyką, bet tikiu, kad lazda turi du galus.
QUOTE(spanguolespan @ 2011 10 22, 19:26)
Dekui uz info!!! o UD uztenka ilgam laikui?
Paskaitykit porą žinučių aukščiau...
Ar aš praleidau, ar nebuvo kalbėta apie Gosh firmos akių šešėlių pagridą Eye Shadow Base? Rašo, kad atsparus vandeniui.
QUOTE(Eljerny @ 2011 08 24, 16:47)
Dabar galiu palyginti ARTDECO paprasta seseliu pagrinda ir mineralini, ipakavimas vienodas, tik mineralinio dezute yra smelio spalvos, o paprasto juoda, o pats indelis ir vieno ir kito juodas
Mineralinio daugiau nepirksiu pirma laika nemaciau skirtumo tarp paprasto ir mineralinio, seseliai laikesi puikiai, tik kad mineralinis pagrindas su laiku sukietejo, pradejo sunkiau teptis, gumuliuotis, seseliai ant jo sunkiai retusavosi, dabar vel nusipirkau ARTDECO paprasta, labai maloniai tepasi, maziau reikia, gerai pasiskirsto
Mineralinio daugiau nepirksiu pirma laika nemaciau skirtumo tarp paprasto ir mineralinio, seseliai laikesi puikiai, tik kad mineralinis pagrindas su laiku sukietejo, pradejo sunkiau teptis, gumuliuotis, seseliai ant jo sunkiai retusavosi, dabar vel nusipirkau ARTDECO paprasta, labai maloniai tepasi, maziau reikia, gerai pasiskirsto
Turėjau aš Manhattan pagrindą - superinis man jis buvo po to pabandžiau Artdeco mineralinį...išmečiau 30 lt nespėjau net panaudoti nromaliai, ėmė ir sudžiuvo taip gaila buvo... Gal paprastas Artdeco ir geresnis, bet esu girdėjus iš vienos vizažistės, kad ir tie sudžiūva
Merginos, kas turit UD pagrinda Sin spalvytes, sakykit, ar tas blizgumas persiduoda, kai uztepi voka seseliu? Ar ji reikia naudoti tik viena pati, kaip highlighteri?
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 29, 14:58)
Turėjau aš Manhattan pagrindą - superinis man jis buvo po to pabandžiau Artdeco mineralinį...išmečiau 30 lt nespėjau net panaudoti nromaliai, ėmė ir sudžiuvo taip gaila buvo... Gal paprastas Artdeco ir geresnis, bet esu girdėjus iš vienos vizažistės, kad ir tie sudžiūva
Taip, kaip jau rasiau mineralinis ARTDECO sudziuvo, o paprastas ne, sunaudoju visa indeli, uztenka beveik metams, naudoju kiekviena diena, ir neisdziuva
Alverde a la natūralus, be chemijos akių šešėlių pagrindas man nepasiteisino visiškai, vieni šešėliai geriau laikydavosi nei su juo. Šeštadienį nusipirkau Too Faced akių šešėlių pagrindą, bandau antra diena, kol kas nusiskundimų neturiu, patogi tūbelė (kaip Lumene) ir kiekis nemažas, kaina Sarmoje 47 Lt.
QUOTE(Spurgita @ 2011 10 26, 16:18)
Ar aš praleidau, ar nebuvo kalbėta apie Gosh firmos akių šešėlių pagridą Eye Shadow Base? Rašo, kad atsparus vandeniui.
sveikos, jeigu kalbate apie sita:
pati naudoju ir galiu pagirti ji, seseliai laikosi puikiai visa diena, nors mano vokai uzkrite ir amzina problema budavo issisklaide seseliai po visa voka bei subege i voko rauksle, o su siuo pagrindu viskas graziai laikosi.. ir uztenka tikrai ilgam, kas del atsparumo vandeniui tikrai taip,, aisku zinoma jeigu netrinsite paciu akiu su pirstais smarkiai .. prasom jei kam pagelbejau
tiesa dabar padariau foto manasis stai toks, atsparus vandeniui taip ir parasyta: