QUOTE(Minx @ 2009 01 12, 23:29)
Na kai išbandysit būtinai parašykit kuris jum geresnis, atai man su šešėliais irgi pravalas
. Su Too faced šešėliai išsilaiko nesubegę apie 5 val, bet man kažkaip mažoka
QUOTE(Ginariukė @ 2009 01 24, 19:55)
As turiu seseliu pagrinda is Too Faced, tikrai ilgai islieka seseliai, nesubega, lengvai tepasi, svelnus.
QUOTE(May* @ 2009 02 06, 15:58)
Turiu Too Faced seseliu pagrinda, superinis dalykas! Seseliai "nusebega" ir ilgai laikosi
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 06, 16:05)
o man jis visiskai nelaiko
QUOTE(Darkness @ 2009 02 08, 10:10)
Isbandzus esu as ir Artdeco, ir Too faced, seseliu pagrindus, bet geriausias man Lumene.
Too faced man nieko nelaike, ir labai jau netaupiau kazkaip naudodavosi.
Naudodama Artdeco pastebejau, kad vis gi i dienos pabaiga seseliai subegdavo i rauksleles.
O Lumene labai geras, laiko visa diena, ir jokiu subegimu i rauksleles.
Papildyta:
QUOTE(May* @ 2009 02 09, 11:15)
Kaip keista, kad jums netiko Too Faced, man tai jis super
Beje, o Lumene irgi tiubelej, kaip Too Faced? Artdeco nepatiko, nes reikia su pirstu kabinti...
QUOTE(Sky_diver @ 2009 04 23, 08:11)
Kol kas gesesnio seselio pagrindo nei Urban Decay nesu turejusi
Isbandziau Artdeco, tai jis sudziuvo, dar metosi kazkur Estee Lauder ir too faced seseliu pagrindai
QUOTE(saulytej @ 2009 07 16, 07:35)
As jau isigijau "urban decay" seseliu pagrinda ir turiu pasakyti ,kad man jis labai patiko
,vakar pirma karta pasitepiau ir islaike seselius visa diena,netgi akiu piestukas issilaike,kas pries tai man buvo didele beda,kadangi man labai patinka piestukai,bet kad niekad neislaikydavo visa diena
o dabar netgi piestukas issilaike
QUOTE(Portishead @ 2009 07 27, 19:13)
atlikau siandien nedideli eksperimenta, patepliojau ant rankos kiniskus, nebrangius seselius, spalva ta pati! rezultatas:
QUOTE(Eveliina @ 2009 08 11, 19:25)
Kolkas geriausias is to ka bandziau (artdeco, manhattan, sephora, Urban decay) geriausias yra urban decay primer potion, ir sepetukuas toks liuksiskas, lengvai dengiasi, nereikia voku odos tampyt, kaip su kitais, kol istepi
QUOTE(Maserati @ 2009 11 13, 12:17)
Ismeginau Urban decay pagrinda seseliams,tai super,ne trupucio nesubego. Nors akytes buvo stiprokai padazytos. Siandien bus dar ryskesis makiazas,idomu kaip atlaikys:)
QUOTE(inguska inga @ 2009 12 01, 18:13)
Isbandziau siandien URBAN DECAY seseliu pagrinda, tai pasirodo visai nieko daikciukas
Seseliai ryskesni ir tikrai ilgiau issilaiko .
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 03, 10:49)
Domina atsiliepimai. Esu turejus Urban Decay, tai vienas is geriausiu. Artdeco sunkiai tepesi. O dabar naudoju Lumene, bet pastebejau, kad atsirado gumuliuku
QUOTE(fafa @ 2010 06 17, 17:02)
Bandziau Artdeco ir too faced tai abu labai geri. su too faced man laikosi geriau.
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 29, 19:06)
Pasibaige mano Urban Decay primeris, tai issitraukiau is sandeliuko Clarins
Nu net nera ko lyginti, UD puikiai tepasi, nepalieka jokiu zymiu ir islaiko seslius visa diena
O Clarins
Sunkiai tepasi, pirstai lieka purvini nuo jo, o is tusas tepa su juo, daugiau nepirksiu
Beje, maciau naujas UD primeris pasirode, gal kas bandet?
Kuom skiriasi?
http://sephora.com/b...tegoryId=C10461
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 09 01, 17:01)
Yra 3 UD seseliu pagrindai: iprastinis ('original'), 'eden' ir 'sin'. Beje, originalus yra isspaudziamoj pakuotej dabar Sephora.com puslapyje uz $29 ir jo beveik trigubai daugiau (+ pakuote patogesne, nes iprastoje net kai atrodo, kad tuscias aplink sieneles daug lieka ir jei neprapjauni pakuotes, tai labai daug issimeta).
Originali formule yra perregimos, lengvos konsistencijos, kuno spalvos:
'Eden' - matinis, gelsvai rudos spalvos:
'Sin' - blizgi sampanine spalva:
Tai va tik tokie ir skirtumai - manau tuos naujesnius galima net ir vienus tept, tik voku sulyginimui, naturaliam atspalviui ir be seseliu naudot.
QUOTE(shopingas @ 2010 09 02, 16:51)
Turbut busiu Sephora'oj siandien, tai paziureciau kaip ant rankos jie atrodo visi 3 vienas salia kito. Na bet pagal aprasyma juk 'sin' skiriasi nuo 'eden', nes 'sin' sampaninis ir blizgus, o 'eden' matinis ir geltonai rudas (fe, kai isivaizduoju tai nupurto nuo tokiso spalvos).
Pati tik 'original' bandzius - net nezinau, ispudzio nepaliko. Bet gal del to, jog man su seseliais isvis sunku, akys jautrios, tai pvz MAC, Dior, YSL, ArtDeco, Guerlain (ir daug kitu) uztepu ant akiu, tai arba iskart pradeda perstet ir asarot (ir aisku nusiverkiu viska+paskui negaliu dazytis pora dienu), arba lyg ir nieko nebuna, bet po kokiu 10min ne zymes tu seseliu ant akiu, o vokai degantys
Tai kelias firmas turiu, kuriu seseliai tinka ir issilaiko man bent 8-10val be problemu, tai seseliu pagrindui nematau reikalo. Bandziau ir Tarte, ir si Urban Decay, bet man neislaike kazkaip ypatingiau, nesitepe seseliai akivaizdziai ryskiau, tai ir nenaudoju...
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 02, 18:56)
Man tas original Nude spalvyte superinis
Bet va susigalvojau Eden isbandyti
Nezinau dabar kur deti
Be UD seseliu pagrindo, man seseliai isvis nesilaiko, tik pasidazau ir isart subega i rauksle
Tai sis primeris man metu atradimas
Ir tas Eden gerai laiko, bet ta spalv netinka prie mano veido
Jei nesunku, isbandykit ta Sin, labai idomu, kaip jis atrodo
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 00:04)
Norejau palygint visus 3, bet 'Eden' nebuvo meginio - dvejose vietose stovi tie seseliu pagrindai UD ir abejose tik 'Sin' ir originalus (nors prikt visu 3 yra). 'Sin' labai patiko, bet ir apmastymams paskatino: spalvyte gaunasi grazi blizgi sampanine (kaip ir aprasymas), bet kaip seseliu pagrinda ja tept nebent po kokiais blizgiais seseliais arba tepant tik ji viena be jokiu seseliu - siaip gi kam taip issidirbinet
Na ir aisku uzkliuvantis dalykas, kad seseliu pagrindu dengiamas visas vokas iki antakio, tai velgi blizgus be rysio atrodytu... Man rodos, jei naudot pagal paskirti, t.y. po seseliais, tai geriausiai ta originali formule tinka ir nera cia ka atradinet...
Imetu kelias foto is interneto:
cia kairej originalus, viduryje 'sin':