Įkraunama...
Įkraunama...

Kas per daiktas tas šešėlių pagrindas?

QUOTE(Maserati. @ 2011 01 17, 00:14)
Kuo fainesnis? Beje,kiek galioja primeriai siaip? Turiu UD,jam jau metai,bet su mano tempais,o uzteks dar 1,5 metu ar net 2 tai tikrai. Ne pirstu kabinamas,tubelej, tai sakau,gal ilai laikyti galiu ir naudoti po oficialios galiojimo pabaigos?

Manau galit naudoti, kol kvapas bei konsistencija nepasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 17, 01:14)
Kuo fainesnis? Beje,kiek galioja primeriai siaip? Turiu UD,jam jau metai,bet su mano tempais,o uzteks dar 1,5 metu ar net 2 tai tikrai. Ne pirstu kabinamas,tubelej, tai sakau,gal ilai laikyti galiu ir naudoti po oficialios galiojimo pabaigos?

Manau, kad Artdeco ilgiau laiko ir kiek bandzius, tai su juo tokia sodri, ryski spalva gaunas.. o tas uma tai man ne tik kad paryskina, bet ir pablankina toks jausmas spalva.. tik tiek, kad seseliai ciut ilgiau laiko, bet man uztenka smile.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja Artdeco šešėlių pagrindas gal kuri žinote? geras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2011 01 17, 14:58)
Kiek kainuoja Artdeco šešėlių pagrindas gal kuri žinote? geras? ax.gif

30Lt
Geras, gerai laiko, bet man nepatinka kad užtepus šešėliai tiesiog prilimpa, norisi juos pasklaidyti, o šie kaip prie klijų kokių ax.gif na bet savo funkciją - šešėlių laikymą atlieka gerai.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 17, 14:03)
30Lt
Geras, gerai laiko, bet man nepatinka kad užtepus šešėliai tiesiog prilimpa, norisi juos pasklaidyti, o šie kaip prie klijų kokių  ax.gif  na bet savo funkciją - šešėlių laikymą atlieka gerai.

drinks_cheers.gif as irgi ta pati es pastebejus, ir dar man nepatinka kad jie sunkiai ant voku issisklaido, tai kur daugiau uztepta, gaunasi spalva intensyvesne, o kkitur mazu intensyvi, nu tokiais plemais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 17, 15:03)
Geras, gerai laiko, bet man nepatinka kad užtepus šešėliai tiesiog prilimpa, norisi juos pasklaidyti, o šie kaip prie klijų kokių  ax.gif

Tam reiketu tept kazka kaip baze ant seseliu bazes (nu cia jau susimakalavo tie zodziai) - pvz kuno spalvos, dramblio kaulo ar koki kita sviesu seseliuka. O jau paskui ant jo dazytis taip, kaip norisi. Tai tokiu atveju ir klaidosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 17, 20:37)
Tam reiketu tept kazka kaip baze ant seseliu bazes (nu cia jau susimakalavo tie zodziai) - pvz kuno spalvos, dramblio kaulo ar koki kita sviesu seseliuka. O jau paskui ant jo dazytis taip, kaip norisi. Tai tokiu atveju ir klaidosi gerai.

drinks_cheers.gif būtent! Neturint ir paprasta biri pudra tinka manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 17, 20:37)

Iškilo gal kvailokas klausimas-jei ant šešėlių pagrindo užtepti šešėliai šiek tiek paryškėja, tai prieš juos užtepus dar kažką-ar išliks ta pati paryškinimo savybė? (nežinau kaip kitaip suformuluoti klausimą) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2011 01 17, 22:56)
Iškilo gal kvailokas klausimas-jei ant šešėlių pagrindo užtepti šešėliai šiek tiek paryškėja, tai prieš juos užtepus dar kažką-ar išliks ta pati paryškinimo savybė? (nežinau kaip kitaip suformuluoti klausimą)  blush2.gif

Negaliu tiksliai atsakyt, bet taip paprastai kaimietiskai paaiskinsiu per pvz. biggrin.gif Seseliu pagrindas vistiek yra dregnas produktas, tai jei ant jo tepant seselius, aisku kad jie isryskeja (na slapiu budu, t.y. slapiu teptuku, tepant irgi seseliai ryskiau tepasi). Tai visa gudrybe tame ryskume manau tik tokia ir yra.

O kaip ant dar kazko tepant seseliu ryskuma bus nepasakysiu, bet velgi manau, kad bus ryskiau nei tiesiai ant voko tept - vokas kazkiek i save paima to seselio, spalvyte prislopina (ypac mazesne pigmentacijos), o turint pagrindui kita spalva, spalvyte gaunasi artimesne tai, kuri yra indelyje (su lupu dazais juk tas pats - kiekvienos lupu raudonumas skirtingas, tai ir atrodo ta pati priemone ant vienu vienaip, ant kitu visiskai kitaip, o naudojant lupu baze neutralizuojancia lupu spalva, gaunasi tikroji spalva nepriklausomai nuo odos atspalvio).
Atsakyti
Mano vokų oda tikrai labai riebi, bandžiau Lumene, Manhattan, Artdeco, Kron ir Too Faced bazes, tai paskutinė laiko geriausiai, tikrai ne super puper , bet iš išvardintų geriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2011 01 22, 19:01)
Nusipirkau pries koki men, bet taip ir nenaudoju biggrin.gif man svarbu nusipirkti blush2.gif

na tai pradėkit, smile.gif juk gražu ir dienai naudoti rusvus ar žalsvus neryškius šešėlius, akys visai kitaip atrodo, tokios išraiškingos wub.gif neseniai pati atradau šešėlių naudojimą kasdien bigsmile.gif Artdeco pagrindas man puikiai tarnauja tam kad jie išsilaikytų vietoj visą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 sausio 2011 - 18:10
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 22, 19:09)
na tai pradėkit,  smile.gif  juk gražu ir dienai naudoti rusvus ar žalsvus neryškius šešėlius, akys visai kitaip atrodo, tokios išraiškingos  wub.gif  neseniai pati atradau šešėlių naudojimą kasdien  bigsmile.gif  Artdeco pagrindas man puikiai tarnauja tam kad jie išsilaikytų vietoj visą dieną.

As naudoju ir diena seselius, bet ryte terliotis dar su pagrindu pritruksta laiko ax.gif po to pamirsau, akd turiu is viso ji bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti