Gal kas bandete si Elizabeth Arden Eye-Fix Eyeshadow Primer ?
QUOTE(katytee-kriste @ 2010 01 25, 17:35)
sweikos.as irgi nusipirkau pameginti kas per tas daiktas seseliu pagrindas.isigijau Artdeco seseliu pagrinda.ir jis man super.labai gerai laiko seselius.galejau anksciau toki dalyka atrasti.
As taip pat turiu Artdeco seseliu pagrinda ir esu labai patenkinta - seselius man islaiko puikiai. Tik pradzioje kai tik pradejau naudoti toks sunkokas atrode - taciau subtiliai uztepus, viskas puiku.
As isigijau Kron seseliu pagrinda tai jis man ne negraziai jis man dengiasi ant pacio voko ir seseliai neissilaiko taip kaip noreciau, bandysiu koki kita gal net Ardeco, kazi kiek jis kainuoja
Man toks klausimas iškilo,jei šešėliai subėga,tai ir tas pagrindas nuo vokų riebumo turėtų subėgt Vis žadu nusipirkt,noriu pabandyt pradžiai pigesnį Umos firmos,bet nerandu niekur pirkt
Nusipirkau UMA šešėlių pagrindą ir esu patenkinta. Geresnis UMA už artdeco man bent.
Šiandien nusipirkau Kron šešėlių pagrindą, žiūrėsim,kaip laikys, nes vokai gan linkę riebaluotis mano...
QUOTE(cover_girl @ 2010 01 28, 19:50)
Nusipirkau UMA šešėlių pagrindą ir esu patenkinta. Geresnis UMA už artdeco man bent.
Na as ir turiu abu. Tai UMA visiskai man savo paskirties neatlieka o vat Ardeco labai patinka.
QUOTE(angel666 @ 2010 01 28, 18:45)
Man toks klausimas iškilo,jei šešėliai subėga,tai ir tas pagrindas nuo vokų riebumo turėtų subėgt Vis žadu nusipirkt,noriu pabandyt pradžiai pigesnį Umos firmos,bet nerandu niekur pirkt
Mano vokai uzkrite ir visada seseliai likdavo rauksleje, o dabar, kai naudoju sesliu pagrinda, nieko panasaus nenutinka Seseliu pagrindas negali subegti i rauksle, nes visu pirma yra odos spalvos, o antra - dengiasi kaip kremukas
10 01 28, 21:13]
Mano vokai uzkrite ir visada seseliai likdavo rauksleje, o dabar, kai naudoju sesliu pagrinda, nieko panasaus nenutinka Seseliu pagrindas negali subegti i rauksle, nes visu pirma yra odos spalvos, o antra - dengiasi kaip kremukas
[/quote]
Pritariu Man ta pati situacija budavo,bet su seseliu pagrindu viskas issilaiko tobulai,ir nezinau,ko i ta pagrinda deda,kad jis butent ir padeda ,,nesusimirkseti" seseliams As naudoju urban decay
[/quote]
Pritariu Man ta pati situacija budavo,bet su seseliu pagrindu viskas issilaiko tobulai,ir nezinau,ko i ta pagrinda deda,kad jis butent ir padeda ,,nesusimirkseti" seseliams As naudoju urban decay
o kur perkat ta Urban decay ir kiek jis kainuoja? jis tutelej, tai kaip tepas?
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 15:29)
is uk internetiniu parduotuviu arba is Ebay.jis kaip lupu blizgis atrodo,uztepi ant voko,o paskirstai pirstu jau.
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 16:29)
Kaina jo berods 11 savaru dazniausiai buna, o tepal labai parastai su tokiu teptuku kai blizgiuose buna