As tai kiek skaiciau atsiliepimu tai sitas Urban Decay labai geras! Labai noreciau isbandyt, bet reikia uzbaigti savo Artdeco, nuo kurio man akis niezti Jums taip nebuna?
Naudoju Artdeco seseliu pagrinda, puikiai laiko ir ne garsiu firmu seselius Pries tai turejau Lumene, tai nepatiko subegdavo i rauksleles ir nieko nelaike
QUOTE(mazgiukai @ 2010 01 25, 16:39)
Naudoju Artdeco seseliu pagrinda, puikiai laiko ir ne garsiu firmu seselius Pries tai turejau Lumene, tai nepatiko subegdavo i rauksleles ir nieko nelaike
Man tai nuo to Artdeco pagrindo kai ilgesni laiko panaudoju pradeda akis persteti, netgi per rauksle buvo atsiradus zaizdele Kai nutraukiu ji naudot viskas susitvarko
QUOTE(Giselle @ 2010 01 25, 16:48)
Man tai nuo to Artdeco pagrindo kai ilgesni laiko panaudoju pradeda akis persteti, netgi per rauksle buvo atsiradus zaizdele Kai nutraukiu ji naudot viskas susitvarko
nezinau, nieko panasaus nejauciu, naudoju jau apie metus siaip dar patinka tas blizgesiukas jo ir be seseliu pasitepus vokai gyvesni man atrodo, subtiliai svyti
QUOTE(mazgiukai @ 2010 01 25, 16:54)
nezinau, nieko panasaus nejauciu, naudoju jau apie metus siaip dar patinka tas blizgesiukas jo ir be seseliu pasitepus vokai gyvesni man atrodo, subtiliai svyti
Siap kad jis geras tai ir as galiu pasakyti, tikrai ilgai seseliai issilaiko, bet kad taip dirgina oda tai kazkokia nesamone, mano oda nera nei alergiska nei jautri, anksciau galedavau ant saves tept bet ka...
QUOTE(Giselle @ 2010 01 25, 16:39)
as taip pat nesulaukius kol artdeco baigsis isigijau urban decay tai urban decay eina link pabaigos, o artdeco vargselis taip ir stovi, reikes paziuret ar minstas dar beje, po urban decay noreciau jau kitoki isbandyt, tik nezinau koki man rodos ir tie patys urban decay turi kelis seseliu pagrindus...
sweikos.as irgi nusipirkau pameginti kas per tas daiktas seseliu pagrindas.isigijau Artdeco seseliu pagrinda.ir jis man super.labai gerai laiko seselius.galejau anksciau toki dalyka atrasti.
QUOTE(mazgiukai @ 2010 01 25, 15:39)
Naudoju Artdeco seseliu pagrinda, puikiai laiko ir ne garsiu firmu seselius
man taip pat.ir nieko nealergizuoja man(oda nejautri) viskas tvarkoj,naudoju apie puse metu ir net nesinori jokiu kitu firmu bandyt
QUOTE(Giselle @ 2010 01 25, 15:39)
As tai kiek skaiciau atsiliepimu tai sitas Urban Decay labai geras! Labai noreciau isbandyt, bet reikia uzbaigti savo Artdeco, nuo kurio man akis niezti Jums taip nebuna?
As ir cia prisiskaicius isigijau si sesliu pagrinda ir laaabai esu juo patenkinta Bet aisku, noresis isbandyti ir kitus, tai jau uzsisakiau Clarins seseliu pagrinda
turiu lumene, bet retai naudoju. kartais padeda tik sausos pudros patepimas pirstu ant voko...o kartais nelabai...