per youtube merginos ji labai giria. maniskis artdeco greit baigsis, tai uzsisakiau ta urban decay. na nemanau kad bus blogas, bet vis del to po to parasysiu atsiliepimus
As jau isigijau "urban decay" seseliu pagrinda ir turiu pasakyti ,kad man jis labai patiko ,vakar pirma karta pasitepiau ir islaike seselius visa diena,netgi akiu piestukas issilaike,kas pries tai man buvo didele beda,kadangi man labai patinka piestukai,bet kad niekad neislaikydavo visa diena o dabar netgi piestukas issilaike
Na ka gi.. pazidaziau 8 ryto,iki siol seseliai atrodo,kaip ka tik uztepti,ne vienos rauksleles o ir reikejo visai mazo kiekio,manau ilgam uzteks Duodu 5* is 5
O Jus bandet artdeco juodoj bonkutej? man jis tikrai geras,nesubega seseliai,tik va pastebejau,kad sunkiau tepasi ant voko po to pagrindo,iskart matyt prilimpa prie jo,bet vistiek patenkinta esu.Idomu kuo tas urban decay geresnis,nes kainuoja dvigubai brangiau,ar apsimoka ?
O Jus bandet artdeco juodoj bonkutej? man jis tikrai geras,nesubega seseliai,tik va pastebejau,kad sunkiau tepasi ant voko po to pagrindo,iskart matyt prilimpa prie jo,bet vistiek patenkinta esu.Idomu kuo tas urban decay geresnis,nes kainuoja dvigubai brangiau,ar apsimoka ?
tikrai nera uz ka gal padesiu kam apsisprest, be to, kitos visai nenaudoja jokio pagrindo, ir seseliai neryskiai atrodo, na man skirtumas didziausias... o gal tiesiog seseliai mano nekokie, kad be pagrindo nekaip atrodo
Na as taip pat turiu artdeco seseliu pagrinda, bet man jis nepatinka, nes jei dedu pora spalvu, tai labai sunku graziai perlieti Siandien nusipirkau is MAC prep+prime, tai ryt bandysiu . O gal kuri is jusu jau bandet?