Aš tai naudoju ArtDeco, bet ne iš indelio tepama, o išsukamą, skystą su šepetėliu. Turbūt nelb aiškiai parašiau Turiu jau apie pusmetį...šešėlius ne kasdien naudoju. Man patinka, nors neturiu su kuo palyginti, tačiau šešėliai laikosi, ir pats pagrindas neuždžiuvo. Manau, kad kitą kartą tokį patį pirksiu.
QUOTE(smaggiuke @ 2009 04 25, 19:24)
Aš tai naudoju ArtDeco, bet ne iš indelio tepama, o išsukamą, skystą su šepetėliu. Turbūt nelb aiškiai parašiau Turiu jau apie pusmetį...šešėlius ne kasdien naudoju. Man patinka, nors neturiu su kuo palyginti, tačiau šešėliai laikosi, ir pats pagrindas neuždžiuvo. Manau, kad kitą kartą tokį patį pirksiu.
As ir toki naudoju Jau antra "tusinuka" puse velnio man jis, gal siek tiek apsunkina aki, bet siaip seseliai laikos gerai
QUOTE(saulevandeny @ 2009 03 03, 18:39)
Aš turiu Lumene. Pirmom savaitėm rodėsi, kad tikrai ilgai laiko, nuo ryto iki vakaro. O dabar man kažkaip nė pusės dienos nelaiko nesuprantu...
As irgi nusivyliau siuo pagrindu
QUOTE(white kitty @ 2009 03 03, 21:47)
Vat ir man Be yu is pradziu atrode geras,o veliau gal pabandysiu ka nors is brangesniu issirinkt, Estee lauder labai sudomino
Be yu ir man visiskas slamstas palyginus su Artdeco(turiu ne tuteleje, o indelyje). Naudoju patenkinta, seseliai laikosi
QUOTE(saulevandeny @ 2009 03 03, 17:39)
Aš turiu Lumene. Pirmom savaitėm rodėsi, kad tikrai ilgai laiko, nuo ryto iki vakaro. O dabar man kažkaip nė pusės dienos nelaiko nesuprantu...
QUOTE(Poema @ 2009 04 25, 20:51)
As irgi nusivyliau siuo pagrindu
Aš irgi pastebėjau, kad su Lumene pagrindu prastokai laikosi šešėliai. Yra šešėlių kurie ir taip man laikosi gerai, be jokio pagrindo visą dieną, bet jei nesilaiko, tada ir su Lumene pagrindu
nuplaukia
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 14:39)
Aš irgi pastebėjau, kad su Lumene pagrindu prastokai laikosi šešėliai. Yra šešėlių kurie ir taip man laikosi gerai, be jokio pagrindo visą dieną, bet jei nesilaiko, tada ir su Lumene pagrindu
nuplaukia
nuplaukia
Man kaip tik Lumene laiko ir normaliai, tik aš prieš tai biria papudruoju, ir dar pagrindą papudruoju, nu ir laiko iki vakaro
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 05, 17:20)
Man kaip tik Lumene laiko ir normaliai, tik aš prieš tai biria papudruoju, ir dar pagrindą papudruoju, nu ir laiko iki vakaro
Papudruoju ir prieš tai, ir po to, bet man nesilaiko iki vakaro tikrai, net iki pietų nesilaiko
gal kuri turite ir naudojate Guerlain šešėlių pagrindą? Įdomu, kaip jis laiko..
QUOTE(Swallowtail @ 2009 06 11, 15:26)
gal kuri turite ir naudojate Guerlain šešėlių pagrindą? Įdomu, kaip jis laiko..
Turiu, naudoju ir man jis Laiko tikrai ilgai, nepalyginsi su Lumene, kuriuo buvau nusivylus.
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 16:24)
nusipirkau siand Be you . ryt meginsiu:)
visai neblogai laiko
na merginos nznau, terliojausi seseliu pagrindu dvi dienas. man kazkaip seseliai geriau laiko be pagrindo. bet sakau, gal neteisingai tepu asji. ar reikia pries tai tepti krempudros ant voko ir tik tada pagrinda? nes netebdavau