O šis pagrindas tepasi ant visų pudrų jau? ar po pudromis?
QUOTE(populi @ 2008 12 05, 19:59)
O šis pagrindas tepasi ant visų pudrų jau? ar po pudromis?
nereikia ant vokiu jokiu pudru tepti patepi seseliu pagrindu, tada jau akiu makiazas -seseliai , pluksnele, pietuskas, tusas- ka nori.
QUOTE(Dasha @ 2008 12 05, 20:23)
nereikia ant vokiu jokiu pudru tepti patepi seseliu pagrindu, tada jau akiu makiazas -seseliai , pluksnele, pietuskas, tusas- ka nori.
O as tepdama veida su pudra, visada perbraukiu ir per vokus ir nieko blogo tame nematau
Turejau Ardeco seseliu pagrinda, kuris laike isties gerai, bet veliau sukietejo, tad teko ismesti. Pirkau Too faced pagrinda, tai jis man visiskai nelaiko Pinigai ismesti i bala galiu parduoti Vakar isbandziau Estee Lauder, na ka, visai geras. Nors gal dar Lumene reiks isbandyt, visos cia taip giria
aš naudoju Manhattan, irgi laiko liuks
QUOTE(Dasha @ 2008 12 05, 20:23)
Tai krempudros nereikia tepti ant voku? O kaip paakiai? Tada gi spalva skiriasi?
Susipainiojau visai
QUOTE(lauryna @ 2008 12 08, 23:45)
As ant voku truputi pudros uztepu paskui eina Lumene seseli pagrindas
Aš irgi tepu pudrą ant vokų, nes kitaip spalva juk skirtųsi, jei vien tik šešėlių pagrndą tept.
Aš irgi pudra dengiu visą veidą, tada tepu šešėlių pagrinda ir tada šešėliai, pieštukas ir t.t.
Norejau nusipirkt LUMENE, bet nebuvo. Tada paemiau Be:Yu. Tikrai patiko. Ir kvapas puikus. Kai pateplioju vokus, tada pirstus uostau
QUOTE(Sky_diver @ 2008 12 07, 19:26)
Turejau Ardeco seseliu pagrinda, kuris laike isties gerai, bet veliau sukietejo, tad teko ismesti. Pirkau Too faced pagrinda, tai jis man visiskai nelaiko Pinigai ismesti i bala galiu parduoti Vakar isbandziau Estee Lauder, na ka, visai geras. Nors gal dar Lumene reiks isbandyt, visos cia taip giria
O EL kokia forma? ir kaina kokia.
Man tai nereikia tirkai vokams jokiu papildomu pudru, nematau reikalo apsunkiti, o spalva nesiskiria nuo - o siaip ar taip ant voku seselius tepu
Sveikos. Turėjau Lumene pagrindą, tai nieko jis man nelaiko...kai kurie šešėliai jau po 3 val nerealiai subega į raukšles . Dabar turiu Too faced, tai lygtais geriau laikosi, bet kad labai super tai nepasakyčiau. Kai jį pirkau Douglase, konsultantė sakė kad jis geriausias iš visos parduotuvės....tai ką aš žinau, jau kažkaip praradau viltį ir tikėjimą . Artdeco nebandžiau, bet kadangi daugumai Lumene geresnis, tai darau išvadą kad man jis nepatiks . Gal kurį žinote dar kokį super puper pagridą? Gal man tokio reikėtų:
Make up for ever eye seal
Skystis, sutvitinantis ir nepraleidžaintis vandens visas pudrinės tekstūros makiažo priemones Star pudra, deimantinė pudra, akių šešėliai, pigmentai, gilteriai ir t.t.
Atskiedžia visas spalvotas pudrines makiažo priemones taigi ji gali būti naudojamai kaip ilgai išliekantis, vandeniui atsparus akių kontūro apvadas.
Tikslas: leidžia profesionaliems visažistams užfiksuoti bet kokį makiažą ir sukurti ilgai išliekančius artistiškus efektus.
Su šiuo fiksatorium priemonės išlieka bet kokiomis sąlygomis drėgmėje, karšyje ir t.t.
Formulė: Skystos (kaip vanduo) konsistencijos, stabilios,vandeniui atsparios formulės, be alkoholio, dermatologiškai patikrintas
Make up for ever eye seal
Skystis, sutvitinantis ir nepraleidžaintis vandens visas pudrinės tekstūros makiažo priemones Star pudra, deimantinė pudra, akių šešėliai, pigmentai, gilteriai ir t.t.
Atskiedžia visas spalvotas pudrines makiažo priemones taigi ji gali būti naudojamai kaip ilgai išliekantis, vandeniui atsparus akių kontūro apvadas.
Tikslas: leidžia profesionaliems visažistams užfiksuoti bet kokį makiažą ir sukurti ilgai išliekančius artistiškus efektus.
Su šiuo fiksatorium priemonės išlieka bet kokiomis sąlygomis drėgmėje, karšyje ir t.t.
Formulė: Skystos (kaip vanduo) konsistencijos, stabilios,vandeniui atsparios formulės, be alkoholio, dermatologiškai patikrintas