Siryt isbandziau Lumene pagrinda, tai man jo konsistencija labai patiko Toks tirstas, vos spaudziasi, o kaip lengvai ir tolygiai pasitepa ant voku
QUOTE(litta @ 2008 11 05, 09:19)
Siryt isbandziau Lumene pagrinda, tai man jo konsistencija labai patiko Toks tirstas, vos spaudziasi, o kaip lengvai ir tolygiai pasitepa ant voku
Be to - seseliai laikosi visa diena
QUOTE(Crystalic @ 2008 09 16, 08:05)
Dabar naudoju "Too faced" šešėlių pagrindą, man geresnis pasirodė už "Ardeco" pagrindą.
man irgi
Kažkaip išryškina šešėlių spalvą, jie gerai ir lygiai laikosi. Ir pakuotė kur kas patogesnė bei higieniškesnė
Žodžiu - geriausias surastas
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 05, 11:35)
Be to - seseliai laikosi visa diena
Butent Darbo pabaiga, o seseliai issilaike
Pasibaigus Ardeco pagrindui, norėjau kokio pigesnio, tad nusipirkau Kron (už 15,99Lt) tai labai patogus naudoti, tolygiai pasiskirsto, yra toks gan skystas, bet dariausi labai neryškų makiažą- labai plonu sluoksniu šešėlių tai į vakarą jau buvo kiek apsirtynę
Gal kas gali rekomenduoti pagrinda ant kurio gerai priliptu smulkus blizguciai. Isbandziau Artdeco, bet prie jo blizguciai nelimpa.
QUOTE(caramell @ 2008 11 26, 10:15)
Gal kas gali rekomenduoti pagrinda ant kurio gerai priliptu smulkus blizguciai. Isbandziau Artdeco, bet prie jo blizguciai nelimpa.
Lumene seseliu pagrinda visgi labiau giria merginos negu Artdeco, ir naudoti ji zymiai patogiau, man jis patinka atlieka savo funkcija
QUOTE(caramell @ 2008 11 26, 09:15)
make up store turi tokį daiktą
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 26, 11:17)
Lumene seseliu pagrinda visgi labiau giria merginos negu Artdeco, ir naudoti ji zymiai patogiau, man jis patinka atlieka savo funkcija
man irgi Lumene patinka labiau lyginant su Artdeco ir Beyu. Beyu geresnis uz artdeco nes irgi tuteleje, bet jis skystenis nei ArtDeco ar Lumene ir susigeria sunkiau, tai ir seseliai laikosi prasciau. zodziu Lumene valdo
Ir aš turiu ARTDECO na ir stovi jis pas mane gražiai nenaudojamas. Nžn, nelipo jis man. Kad šešėliai geriau laikytųsi, ant vokų tepu kompaktinę MAT Lumiere pudrą..beveik nesubėga
As turiu ARTDECO pagrinda, esu laabai patenkinta. Viskas puikiai laikosi
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 05, 11:22)
Kokiam maždaug laikui užteko?