Įkraunama...
Įkraunama...

Kas per daiktas tas šešėlių pagrindas?

As turiu Lumene pagrinda, man visa diena seseliai issilaiko good.gif
Atsakyti
As irgi biggrin.gif Karsta vasaros diena pasitepiau seseliu pagrindu, tada seseliais... Buvo baliukas, einant miegoti nenusivaliau makiazo ax.gif seseliai isliko ir visa kita diena blink.gif buvau sokiruota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 08 12, 21:44)
As irgi biggrin.gif Karsta vasaros diena pasitepiau seseliu pagrindu, tada seseliais... Buvo baliukas, einant miegoti nenusivaliau makiazo ax.gif seseliai isliko ir visa kita diena blink.gif buvau sokiruota bigsmile.gif

Kokį naudojat? bigsmile.gif jau ir aš gundausi įsigyti, reikia sužinoti, kuris geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 12, 00:33)
As turiu Lumene pagrinda, man visa diena seseliai issilaiko  good.gif

Aš irgi turiu lumene,bet kad pamirštu išsitraukt prieš dažydamasi tai panaudojau gal tik kokius 3kartus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 12, 21:26)
radau ta Artdeco pagrinda seseliams good.gif Droge apie 32 lt kainavo. Bet zinau kad verta  mirksiukas.gif

jau toks pabranges? as pries menesi sarmoj 25 lt mokejau. bet geras daikciukas. kai jo neturejau, man visi seseliai, kaip ir susigerdavo i mano vokus, niekada neisgaudavau ryskios spalvos, tokie gal mano akiu vokai ax.gif o su seseliu pagrindu seseliu spalvytes labai ryskios gaunasi, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2008 08 13, 19:02)
Aš irgi turiu lumene,bet kad pamirštu išsitraukt prieš dažydamasi tai panaudojau gal tik kokius 3kartus blush2.gif

pas mane lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 08 13, 19:56)
jau toks pabranges? as pries menesi sarmoj 25 lt mokejau. bet geras daikciukas. kai jo neturejau, man visi seseliai, kaip ir susigerdavo i mano vokus, niekada neisgaudavau ryskios spalvos, tokie gal mano akiu vokai ax.gif o su seseliu pagrindu seseliu spalvytes labai ryskios gaunasi, bent jau man.

tai ziurint koki pirkai ar kaip piestuka ar ta dezuteje
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 08 13, 18:56)

nu nzn. as kai pirkau dezutej pries kazkuri laika tai pamenu Kosmadoj su 20 proc nuolaida lyg 20 lt mokejau. tai gal tu apie dezute ir kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 12, 19:26)
radau ta Artdeco pagrinda seseliams good.gif Droge apie 32 lt kainavo. Bet zinau kad verta  mirksiukas.gif

Ir kaip? Toks pat kaip dėžutėj, tik pavidalo kito? Kai pabaigsiu savo, irgi tokį reiks nusipirkti
Atsakyti
Almante_k, kokioj parduotuvėj pirkai savo naujausią pagrindą? Aš bootse ieškojau bet kokio, tai gavau No7. Ryt-poryt išbandysiu ir atsiliepimus parašysiu. Beje, pirkau pagrindą paveikta jūsų komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 08 16, 16:42)
Ir kaip? Toks pat kaip dėžutėj, tik pavidalo kito? Kai pabaigsiu savo, irgi tokį reiks nusipirkti

toks pat good.gif gal vos vos skystesnis, nors ner labai skystas, toks tikrstokas, reikia irgi nedaug - tik vis issuku is pietuko per daug - reik igusti lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas gali palyginti UMA ir koki brangesni pagrinda 4u.gif
nes naudoju uma, man superinis jis, viskas issilaiko puikiai, bet pagalvojau jei jis toks pigus ir geras,gal koks Artdeco butu isvis nerealus geris, labai lauksiu komentaru drinks_cheers.gif
Atsakyti