As turiu Lumene pagrinda, man visa diena seseliai issilaiko
As irgi Karsta vasaros diena pasitepiau seseliu pagrindu, tada seseliais... Buvo baliukas, einant miegoti nenusivaliau makiazo seseliai isliko ir visa kita diena buvau sokiruota
QUOTE(Sandruciux @ 2008 08 12, 21:44)
As irgi Karsta vasaros diena pasitepiau seseliu pagrindu, tada seseliais... Buvo baliukas, einant miegoti nenusivaliau makiazo seseliai isliko ir visa kita diena buvau sokiruota
Kokį naudojat? jau ir aš gundausi įsigyti, reikia sužinoti, kuris geriausias?
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 12, 00:33)
As turiu Lumene pagrinda, man visa diena seseliai issilaiko
Aš irgi turiu lumene,bet kad pamirštu išsitraukt prieš dažydamasi tai panaudojau gal tik kokius 3kartus
QUOTE(Dasha @ 2008 08 12, 21:26)
radau ta Artdeco pagrinda seseliams Droge apie 32 lt kainavo. Bet zinau kad verta
jau toks pabranges? as pries menesi sarmoj 25 lt mokejau. bet geras daikciukas. kai jo neturejau, man visi seseliai, kaip ir susigerdavo i mano vokus, niekada neisgaudavau ryskios spalvos, tokie gal mano akiu vokai o su seseliu pagrindu seseliu spalvytes labai ryskios gaunasi, bent jau man.
QUOTE(Agnytte @ 2008 08 13, 19:02)
Aš irgi turiu lumene,bet kad pamirštu išsitraukt prieš dažydamasi tai panaudojau gal tik kokius 3kartus
pas mane lygiai taip pat
QUOTE(cognac @ 2008 08 13, 19:56)
jau toks pabranges? as pries menesi sarmoj 25 lt mokejau. bet geras daikciukas. kai jo neturejau, man visi seseliai, kaip ir susigerdavo i mano vokus, niekada neisgaudavau ryskios spalvos, tokie gal mano akiu vokai o su seseliu pagrindu seseliu spalvytes labai ryskios gaunasi, bent jau man.
tai ziurint koki pirkai ar kaip piestuka ar ta dezuteje
QUOTE(cognac @ 2008 08 13, 18:56)
nu nzn. as kai pirkau dezutej pries kazkuri laika tai pamenu Kosmadoj su 20 proc nuolaida lyg 20 lt mokejau. tai gal tu apie dezute ir kalbi?
QUOTE(Dasha @ 2008 08 12, 19:26)
radau ta Artdeco pagrinda seseliams Droge apie 32 lt kainavo. Bet zinau kad verta
Ir kaip? Toks pat kaip dėžutėj, tik pavidalo kito? Kai pabaigsiu savo, irgi tokį reiks nusipirkti
Almante_k, kokioj parduotuvėj pirkai savo naujausią pagrindą? Aš bootse ieškojau bet kokio, tai gavau No7. Ryt-poryt išbandysiu ir atsiliepimus parašysiu. Beje, pirkau pagrindą paveikta jūsų komentarų
QUOTE(delamorte @ 2008 08 16, 16:42)
Ir kaip? Toks pat kaip dėžutėj, tik pavidalo kito? Kai pabaigsiu savo, irgi tokį reiks nusipirkti
toks pat gal vos vos skystesnis, nors ner labai skystas, toks tikrstokas, reikia irgi nedaug - tik vis issuku is pietuko per daug - reik igusti
gal kas gali palyginti UMA ir koki brangesni pagrinda
nes naudoju uma, man superinis jis, viskas issilaiko puikiai, bet pagalvojau jei jis toks pigus ir geras,gal koks Artdeco butu isvis nerealus geris, labai lauksiu komentaru
nes naudoju uma, man superinis jis, viskas issilaiko puikiai, bet pagalvojau jei jis toks pigus ir geras,gal koks Artdeco butu isvis nerealus geris, labai lauksiu komentaru