Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikos mokykla

QUOTE(Afalina @ 2008 10 28, 15:34)
Didžiausias keblumas buvo, kad mokytojams dėl mano atkaklumo teko persiorientuoti ir įsileisti į pamoką ne tik mane, bet ir brolius ir seseris...
Aš daug svajojau apie idealią mokyklą, bet dabar supratau, kad geriausi mokytojai vistiek yra tėvai. Sėkmės visiems!

lotuliukas.gif nu čia tai gal nelabai realu, mūsų mokykloj patalpų klausimas labai sudėtingas, vos vaikai telpa klasėj...tai sunkiai įsivaizduoju, kaip dar visą šeimyną sutalpint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaa @ 2008 12 10, 23:21)
Sveikos mamytes!!! Savo busimai pirmokelei taip pat renku mokykla smile.gif ,galvoju apie Balsio gimnazija! Gal kas lanko sia mokykla ir galetu patarti! Girdejau kad muzikos kruvis labai didelis,o kiti mokslai nukencia! Kaip ten is tikruju yra??? Ir gal galetumet patart kokia gera mokytoja smile.gif Buciau labai dekinka jei kas pasidalintu savo ziniomis 4u.gif

Čia kalba eina turbūt apie Klaipėdos menų gimnaziją g.gif
Atsakyti
Mano lanko , bet zadam , kad mesim schmoll.gif
Atsakyti

geras pedagogas yra tas, kuris yra PEDAGOGAS.
Atsakyti
As dicki irgi leidziu, buna visko - nenori, tingi, negroja, ale vistiek kazko ismoksta, manau jau geriau nei kieme blaskos ir kokiu nesamoniu prisimasto - ka i galva ides - tikrai nereiks papildomai nesiotis rolleyes.gif ir atsakobybe biski ugdosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,gal kam reikalinga skersine fleita-parduodu.Visa info per AZ.
Atsakyti
wub.gif Sveikutės, būsimųjų muzikantų mamytės! biggrin.gif Mano vyresnėlė dukrelė jau baigė 4 Muzikos mokyklos klases. Buvo visko: ir didelio noro mokytis, ir mesti mokyklą... Bet šiaip tai lankė noriai. Liko dar 3 metai. Tikiuosi, kad noras mokytis užgoš laisvo laiko troškimą. Nes Muzikos mokykla tikrai atima daug laiko. g.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Sūnus Algirdo muzikos mokykloj baigė pirmą klasę-sekėsi gerai,lankė noriai,tai kitais mokslo metais toliau lankys. Nors mokykla nuo vidurinės ir namų tikrai toli,daug laiko atima kelionės į ir iš...,Tačiau vaikui ten gerai,tai ko daugiau ir norėti???
P.S. mokykla Vilniuj
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2008 09 24, 10:35)
Musu vaikas,tikiu,grotu ir be muzikos mokytoju..kaip ir tetis,kuo puikiausias savamokslis.Jei sirdis muzikuoja,tai niekas to neatims.O mokyklos tai labiausiai nesinoretu keisti..Ne del to,kad muzikos nebemokytu,o del seip,vietos keitimo,pokyciu ir tt.Minejau jau,vaikas jautrus,adaptuojasi sunkiai.
Mokykla mums pagal rajona,vaikas muzikalus,su mokslais tik sudetingiau..butent loginiu mastymu manau.Bet va vakar 10 ciela parsinese mirksiukas.gif  is lietuviu kalbos.Na cia ne i tema,bet mums svente victory.gif
Tai vat,abydna butu keist vaikui mokymosi vieta,draugus..
Galejome mes ir i kita pradine/vidurine mokykla leisti,na bet kviete,agitavo pasirinkti butent ju mokykla musu vaikui,tai ir neatsisakeme zinoma.O vat sunkumams prasidejus,jau atsifutbolinti siulo..Pasiula vaiku ten didele,tai tik delto manau.
Dar darzelinio amziaus kai buvo,spyriojosi vienu tarpu,kad nebeit.Issiaiskinome priezasti-sunku buvo sugrot dudele,nes pirstukai trumpi buvo,skyluciu nepavykdavo visu uzspaust:)Tai zinoma prisnekinom,padrasinom,kad viskas bus gerai,kad nepasiduotu ir tt.Daugiau ne karto nesuabejojo del mokymosi.Tai nzn,db jei nebus linke mokytojai padet,kaip reiktu vaikui pasakyt,kad tu nebegali mokytis ten?.. verysad.gif
Ar ne apie Juventos mokyklą kalbat?  Girdėjau ne vienam panašiai yra nutikę.

Atsakyti
Sveikos mamytės

Mano vyresnėlė lanko muzikos mokyklą fortepijono klasę smile.gif na per vienus metus sugebėjome pabaigti dvi klases thumbup.gif pasak dukros ,va mama kiek aš tau pinigų sutaupiau 360 lt biggrin.gif dar plius solfedis ir choras, na gerai pagalvojus gaila vaiko, bet jai pačiai labai patinka o ir laiko kvailionėms ir šiuoliavimams į šoną nėra ir kada pagalvoti bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyriausia dukra pradejus lankyti antra klase, pati nuejo i muzikos mokykla, issirinko muzikos mokytoja ir grizusi namo pareiske, kad man tereikia eiti parasyti prasyma doh.gif . Na siemet jau baige pradini ugdyma thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o mums tai nutiko bajeris su muzikos mokykla... Istojo i chorini dainavima, o po menesio (t.y liepos pabaigoj) gydytojai atrado mazgus ant balso klosciu ir uzdraude dainuot bent puse metu, paskui vel tikrins... doh.gif Gerai, kad muzikos mokyklos administracija pazadejo sia problema issprest, nors jau yra istojusiuju sarasas ir visi vaikai suskirstyti i specialybes, - taigi mokysis grot instrumentu (gitara), choro nelankys visai, o solfedi lankys, bet mokytoja bus perspeta ir dainuot per solfedi nereikes ar nebent minimaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 16 rugpjūčio 2009 - 08:19