O aš savo mažą 6 metų žmogeliuką įrašiau į muzikos mokyklą ir tikėjausi, kad jam patiks, jį lavins, nes mačiau mokyklos vaikučių rezultatus( koncertai, nes tai chorinio dainavimo mokykla). Man net širdis greičiau imdavo plakti, kai vaikai uždainuodavo. Po metų maniškis per sukoštus dantis sako - eisiu dar ir kitais metais, nes suvokia , kad aš to labai norėčiau. Dar po metų - noro vis mažiau... Bet po dviejų - pasikeitė mokytoja, pats pajuto, kad muzika - tai tikrai "kažkas" ir jau šiemet prasidės penkti metai su muzika. O paklausus kaip toliau, nekyla klausimų "aišku dainuosiu".
Žinoma krepšinis, futbolas - niekada nepamirštami
Aš irgi lankau Šiemet paskutiniai metai... Ir ačiū Dievui...
šiemet įstojom į muzikos mokyklą ir patirėm šoką per bendrą susirinkimą - mokėstis padidėjo, o pamoku skaičius sumažėjo sumažėjo
O į kokią mokyklą įstojot ir kiek tas mokestis pakilo? Aš dirbu mokytoja muzikos mokykloje " Lyra" ir taipogi nieko dar nežinau apie pamokų skaičių,čia taip pas mus Vilniuje "gerai" savivaldybė dirba Tik mokestis žinau,kad liko toks pat,ale mažesnių ir šiaip jau nebūna
QUOTE(daniele @ 2009 09 03, 17:15)
šiemet įstojom į muzikos mokyklą ir patirėm šoką per bendrą susirinkimą - mokėstis padidėjo, o pamoku skaičius sumažėjo sumažėjo
O ten ir vaikus, ir mamas priima? Kad abi/abu įstojot...
QUOTE(daniele @ 2009 09 03, 16:15)
Na kiek žinau, visose muzikos mokyklose mokestis yra vienodas, 50 lt mėnesiui (beje, mano manymu, tai yra juokingas mokestis), o sumažėjo ne tik pamokų skaičius pusiau, bet ir mokytojų atlyginimai rėžis pusiau. Taigi, šokas mums , mokytojams, patikėkit buvo dar didesnis. "Ačiū" Vilniaus savivaldybei už tai.
Sveiki,neradu kur mums cia parasyti ir kur rasti, mano dukryte antri metai kaip labai nori draugauti su smuikeliu, bet niekur nerandu, Vilniuje ,gal kas pedesite ir kokios dabar pamokos kaina?Aciu
QUOTE(Andren @ 2009 09 08, 10:26)
Sveiki,neradu kur mums cia parasyti ir kur rasti, mano dukryte antri metai kaip labai nori draugauti su smuikeliu, bet niekur nerandu, Vilniuje ,gal kas pedesite ir kokios dabar pamokos kaina?Aciu
Į muzikos mokyklą stojamieji egzaminai vyksta pavasarį. O privatų mokytoją manau galima rast nesunkiai
QUOTE(Treja @ 2009 09 08, 12:15)
Nebūtinai pavasarį. Aš savo sūnų nuvedžiau sausio pabaigoj ir mūsų nebepaleido Vaikas per keturis mėnesius sugebėjo išmokti dviejų metų kursą
Galit pabandyti nuvesti vaiką kad ir dabar. Jei turi klausą, tai tikrai priims. Be to žinau, kad Naujosios Vilnios muzikos mokykloje trūksta "žiogelių" (smuikininkų). Mano vaiko mokytojas sakė, kad turi surinkti 12 mokinių, kitaip...
Mokestis šiemet padvigubėjo (pernai buvo 25, o šiemet - 50 Lt.), nors pamokų sumažėjo perpus Bet, jei iš vienos šeimos lanko du ir daugiau vaikų, tai už kiekvieną po puse sumos reikia mokėti
Mano dukra per vasara sugalvojo tapti muzikante. Ir irgi nusprende, kad gros smuiku. Kadangi nieko bendra su muzika neturiu tai idomu kaip cia bus...
Praeita savaite nuejome i papildomus stojamuosius Algirdo muzikos mokykloje.
Prieme. visus 10-tukus gavome. Tik girdejau, kad mokytis smuiku labai sunku...
Praeita savaite nuejome i papildomus stojamuosius Algirdo muzikos mokykloje.
Prieme. visus 10-tukus gavome. Tik girdejau, kad mokytis smuiku labai sunku...
Normaliai smuiku mokytis jei nori...Maniske dusaujakas sugalvojo fortepijono pamokas smuikininkams...