matyt jau buvo abiem pribrende, kad vyras nesipriesino:)
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 19:51)
matyt jau buvo abiem pribrende, kad vyras nesipriesino:)
jetau, kada as galesiu pasigirti kad man pasipirso, nebutinai ypatingai, svarbu kad is viso tai padare...
QUOTE(gyvybe22 @ 2009 05 28, 17:53)
jetau, kada as galesiu pasigirti kad man pasipirso, nebutinai ypatingai, svarbu kad is viso tai padare...
Gi ne tragedija
QUOTE(gyvybe22 @ 2009 05 28, 18:01)
man darosi jau tragedija
Nepriversi pasipiršt ir šiaip arba išlauk arba bandyk laimės ieškoti kitur, jei tau taip svarbu piršlybos
QUOTE(Niurzgike @ 2009 05 28, 20:09)
Nepriversi pasipiršt ir šiaip arba išlauk arba bandyk laimės ieškoti kitur, jei tau taip svarbu piršlybos
tai ir esu dabar gyvenimo sankryzoj, mastau ka daryt, laukt ar ne...
QUOTE(gyvybe22 @ 2009 05 28, 18:24)
tai ir esu dabar gyvenimo sankryzoj, mastau ka daryt, laukt ar ne...
Nuoširdžiai siūlyčiau nelaukt, laukimas yra nuodemė, šiuo atveju... Tuo laukimu save "žudysi", nuo likimo nepabėgsi, gal būsit kartu gal ne, bet geriau dabar parodyti ragus ir keliauti pirmyn
QUOTE(Niurzgike @ 2009 05 28, 20:26)
Nuoširdžiai siūlyčiau nelaukt, laukimas yra nuodemė, šiuo atveju... Tuo laukimu save "žudysi", nuo likimo nepabėgsi, gal būsit kartu gal ne, bet geriau dabar parodyti ragus ir keliauti pirmyn
bet tai padaryt yra labai labai sunku...nes noris tiketi kad visgi sulauksiu
QUOTE(gyvybe22 @ 2009 05 28, 19:27)
bet tai padaryt yra labai labai sunku...nes noris tiketi kad visgi sulauksiu
Na, jei jau taip labai spaudžia tai labai labai susikaupk ir pati išdrįsk pasakyt, kad Tau jau reikia žinot arba... arba... Gali duot savaitę kitą pamastyt. Gali pačiai reikt laiko išdrįsti pasakyt, bet pasakius žinosi ir nebereikės kankintis.
Gi jums ne po 80, kad reiktų bijot vienatvėj numirt - tai jei labai noris žinot atsakymą, giliai įkvėpk ir išberk viską. Sėkmės.
QUOTE(stacie @ 2009 05 28, 19:43)
Gi jums ne po 80, kad reiktų bijot vienatvėj numirt - tai jei labai noris žinot atsakymą, giliai įkvėpk ir išberk viską. Sėkmės.
Galėjo tai jau anksčiau padaryti, bet matyt pati tempia gumą, nes bijo tiesos, gal klystu, bet iš situacijos taip atrodo..
mao istorija gal neitin romantiska, bet vis tiek laaaabai maloni prisiminti
gryzome i Lietuva aplankyti mano seimynos (mes gyvename Danijoje) pas tevus susirinko seserys su seimomis ir visi smagiai vakarojome, tik MB buvo kazkoks keistokas i tualeta ir vonia gana daznai eidavo ir kazkoks keistai tylus pasirode, paklausiau ar viskas gerai - atsake, kad gerai...po kiek laiko issitrauke braskinio likerio buteli (mmmm... mano megstamiausias ) ir tokiu prikimusiu balsu tare lietuviskai (beje, jis danas ): MAZYTE MANO, AS TAVE LABAI LABAI MYLIU... AR BUSI MANO ZMONA?.. o as tokia apakus, apsalus, visa israudus ir su asaromis akyse: TAAAAIIIP
nors pries tai esam kalbeje sia tema, bet vis tiek tai buvo netiketa pasipirso metams praejus nuo draugystes pradzios...
gryzome i Lietuva aplankyti mano seimynos (mes gyvename Danijoje) pas tevus susirinko seserys su seimomis ir visi smagiai vakarojome, tik MB buvo kazkoks keistokas i tualeta ir vonia gana daznai eidavo ir kazkoks keistai tylus pasirode, paklausiau ar viskas gerai - atsake, kad gerai...po kiek laiko issitrauke braskinio likerio buteli (mmmm... mano megstamiausias ) ir tokiu prikimusiu balsu tare lietuviskai (beje, jis danas ): MAZYTE MANO, AS TAVE LABAI LABAI MYLIU... AR BUSI MANO ZMONA?.. o as tokia apakus, apsalus, visa israudus ir su asaromis akyse: TAAAAIIIP
nors pries tai esam kalbeje sia tema, bet vis tiek tai buvo netiketa pasipirso metams praejus nuo draugystes pradzios...
QUOTE(skorpea @ 2009 05 28, 18:24)
nu taip ir buvo
QUOTE(Mimuke @ 2009 05 28, 18:37)
oho tai gerai, kad TB neissigando ir neatsisake
pabandytu jis man
Linak10 tai deimantas ar pakankamo dydzio buvo ?
beje as tai net suzadetuviu ziedo neturiu